Hawks - Corban College

Dags för match idag. Vi samlas om en timma och då ska vi ha en team-brunch i matsalen. Sedan bär det av till Merritt College, en av våra hemmaplaner. Alltid innan matchen samlas vi och så får vi fem minuter för oss själva. Många lyssnar på musik och laddar. Jag lyssnar alltid på den här låten, då blir man alltid taggad!


                                                    The Used - All that I've got

Kommentarer
Postat av: Anna

Lycka till på matchen!! Får du spela mycket eller går man runt på spelarna? Det låter som att dom tar väl hand o0m sitt lag (och dej) "där över". Brunch vid samlingen och sånt, vilken skön uppladdning! Vart spelar du i laget? Och var skulle du vilja spela om du fick välja? Hur många lag har ni i serien? Är det bara långa bortamatcher? Nu blev det många frågor på en gång. Jag frågar Jennie istället, hon har kanske koll?! Ha det bäst, Linda.

Kramar Anna

2009-09-06 @ 10:06:30
Postat av: ida

Vad mysigt ni verkar ha det med brunch och grejjer tillsammans med laget! Det börde vi börja med i gif :D haha



Härligt med massa sol!

2009-09-06 @ 14:53:05
URL: http://idagunnarsson.blogg.se/
Postat av: Helen Säverot

Alltid kul att läsa din blogg. Vad skönt med sommarvärme och pool-bad. Det är vi ju inte bortskämda med här precis, men idag skiner faktiskt solen på oss också. Verkar vara mkt pluggande, är det svårt att planera? Du verkar ha fullt upp hela tiden! Alla hälsar. Kram Helen

2009-09-06 @ 15:37:08
Postat av: Anonym

här kommer en hälsning från oss gamlingar läser dina upplevelser en gång i veckan och vi är inponerade hörde att du behöver vinterkläder köp dom i amerika så grejar vi kostnaden när du kommer hem hälsningar mormor & morfar & ia.

2009-10-01 @ 19:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0