29/4-2011

Idag har jag varit riktigt produktiv! Hade lektion, åt lunch, pluggade i två timmar i solen så jag fick lite färg samtidigt (där var jag riktigt produktiv!) och sen fixade jag mitt studielån och lite papper så att jag får komma tillbaka in i landet efter sommaren. Sen på eftermiddagen åkte Erica och jag med Vic och handlade och sen åt vi kinamat så jag är helt proppmätt nu :)

Lite senare ska jag och Erica åka hem till Vic för hon bor inte på campus, men först måste jag och Erica plugga lite för det hinner vi inte med imorgon för då ska vi SHOPPA!! Jag, Erica, Vic och Jessika ska åka till massa outlets och shoppa, så jag hoppas att jag kommer hem med nått :)


                      Jag, Vic, Erica och Jessika.

28/4-2011

Här kommer lite bilder från Relay for Life som var förra veckan. Det var en event för att samla in pengar till cancerforskningen. Och jag tror på att bilder säger mer än ord så därför säger jag inte mera :)





















































En riktig bildbomb blev det :)

28/4-2011

Kikar in här en snabbis så att ni inte tror att jag har glömt bort er, men jag har haft så himla mycket att göra så jag har inte hunnit med att skriva. Har två slutprov imorgon och hade ett idag så det har varit mycket plugg. Och nu är det redan midnatt och jag ska upp om 6 timmar för träning, woho! Hör av mej imorgon för då hinner jag skriva mer :) God natt!

25/4-2011

I några veckor har vi i fotbollslaget jobbat med att spela in en video. Vi var klara med all filmning efter spring break i mars och nu är hela videon redigerad och klar att visas :)
(Det är väl inte den bästa, men vi försökte i alla fall ;))

24/4-2011

Exakt en vecka kvar av fotbollen! WOHOOOO :) haha!

Sitter och försöker göra matte men jag kollar på massa videor på youtube istället och nu sitter jag här och gråter nästan. Kolla på dem här videorna så förstår ni varför.







22/4-2011

Igårkväll åkte jag med Erica och hennes kompis Lindsey och kollade på när Ericas kompis skulle spela. Spelningen var på en bar i San Fran så vi kom dit vid efter 20, precis lagom tills dem skulle börja spela. Hennes kompis (killen på bilden nedanför) var sångaren i bandet och har gjort en låt som kom med på soundtracket till filmen When in Rome (Matilda, nu menar jag inte filmen med Mary-Kate och Ashley:P). Och dem var riktigt bra faktiskt. Brukar inte gilla låtar så där när man bara hört dem en gång, men det gjorde jag igår, det var jättekul! :)

Men jag var tvungen att åka hem tidigt för vi skulle ha träning kl 6 på morgonen dagen efter, och Erica som är så snäll körde mej hela vägen hem och sen åkte hon och Lindsey tillbaka till San Fran för att umgås mer med hennes kompis.



Idag, fredag har vi varit lefiga från skolan, men som jag sa innan så vad jag uppe 5.45 för att vi hade träning kl 6. Så det har varit en lång dag idag. Men annars har jag inte gjort något speciellt, gjort klart en uppsats och hängt i matsalen :) haha! Det blir lätt att man sitter i matsalen i 2 timmar varje måltid!

Nu ska jag gå och lägga mej. Hoppas ni har det bra!
Puss och kram

20/4-2011

Det har varit mycket nu de två sista dagarna. Igår hade vi träning och lektioner, sen var det att duscha snabbt för att vara fotograf-redo till Relay For Life. Det är ett event för att samla in pengar till cancerforskningen och det görs över hela USA och ett par elever på skolan plus en tjej från organisationen hade anordnat det här på skolan. Eftersom cancern aldrig sover ska eventet hålla på i 24 timmar och det är meningen att vi inte heller ska sova (fast jag var tvungen att göra det, jag fungerar inte annars:P). För att vara med var man tvungen att ha ett eget lag och under dessa 24 timmar är det meningen att en person från varje lag ska gå runt en bana för att också symbolisera att cancern aldrig sover. Samtidigt har varje lag ett tält där man säljer lite olika grejer för att få in pengar som går direkt till cancerfoskningen. Och för att göra det lite roligare hade vi massa olika tävlingar lagen emellan! Jag tror dem sa att det var ca 200 st som var med så det blev riktigt lyckat plus att vi samlade in ungefär 3500 dollar.


Här är banan vi travade runt på och så ser ni några äv tälten.

Hinner inte lägga upp mer bilder nu för jag måste faktiskt gå och lägga mej. Lägger upp mera bilder imorgon. Sista dagen i skolan för den här veckan, sen har vi påsklov. Det är tyvärr bara en dag men det är alltid något :)

God natt!

18/4-2011

Har precis varit med om min första jordbävning. Men det var ingen stor en, det var en riktig mini-mini. Hade det inte varit så att jag suttit i mitt rum där det var alldeles tyst och stilla så hade jag inte känt det. Först trodde jag att det var några på övervåningen som röjde runt, men sen kändes det liksom i mina väggar. Då blev jag skitskraj kan jag lova. Visste inte om det var en jordbävning först så jag kollade upp det på internet och det stog att det var en på 3.8, så den var ju inte stor. Men det var läskigt!
Nu ska jag försöka skriva min uppsats :)

17/4-2011

Här kommer några av bilderna från våran fotografering :)















Nu ska jag gå och lägga mej. Vi har träning tidigt imorgon bitti. God natt!

16/4-2011

Nu börjar det närma sej slutspurten och det märks redan att alla bara pluggar och pluggar. Så den här lördagen har inte varit så speciell. Har gjort matte och jobbat på en uppsats. Men jag och Erica tog ett break och gick och kollade på skolpjäsen. Jag gick förra året också och då var den ganska tråkigt. Den var så allvarlig och seriös så det blev bara jobbigt att sitta där och kolla i nästan två timmar. Men i år körde dem på en komedi och det var faktiskt bra. Men fortfarande så behövde den ju inte vara två timmar lång, det var det enda som var negativt. Annars tyckte jag att alla gjorde det jättebra!

Igår hade jag en riktig mysig dag (förutom att vi hade fysträning på morgonen då:P). vid 15-tiden åkte jag, Erica, Vic och Jessika in till San Fran till en strand nära Golden Gate bron för att ta lite kort. Jag var fotografen och tog kort på Vic till hennes examen. Hon går ut nu i maj så hon ska skicka ut kort till hennes släktingar. Så det var mitt första fotojobb, haha :) Men jag måste säga att det blev jättebra bilder! Jag blev jättenöjd och det blev Vic också, plus att det var jättekul! Jag tog kort och Erica var direktören :) Vic har mitt minneskort med bilderna på och jag får tillbaka det imorgon så jag lägger upp bilderna då. Här är några bilder som Erica och Jessika tog med sina mobiler:


                                    Stranden där vi fotade


                              Linda in action :)


Erica är direktör och klädhängare. För ombyte var vi ju tvungna att ha med :P


                       Ett litet smakprov :)

När vi var klara med fotograferingen åkte vi och åt burritos och köpte lite choklad till efterätt. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och pluggade och bara pratade lite. Det var riktigt mysigt :)

Nu ska jag försöka somna, snart är spöktimmen här! :P

14/4-2011

Kan du inte komma hem Ronja! Jag fick ju inte säga hej då :(
 
                                       Min mysiga misse!

12/4-2011

Imorgon har jag en fullspäckad dag framför mej. Kl 8 har vi möte med laget iför matchen senare på dagen. Sen är det frukost och två lektioner. Efter det blir det en snabblunch (kanske till och med måste bli en to-go-macka?) och direkt iväg till matchen som börjar kl 14. Sen ska vi slita som djur i 90 minuter och direkt tillbaka till skolan för kvällslektion till kl 19. Det blir kul! :) Kommer nog somna tidigt imorgon!

Och nu ska jag somna tidigt med hade jag tänkt, eller försöka i alla fall :) Måste kolla top model först ju!
God natt!

12/4-2011

Är det inte typiskt att man vaknar 07.15 när man för en gångs skull inte har träning på mogonen? Attans också! Tänkte kolla på ett avsnitt av Top Model innan jag går och äter frukost. Sedan har jag två lektioner och resten av dagen ska jag skriva massa. Har en uppsats och en annan läxa i Global Business tills imorgon, läraren har blivit galen! Och så ska jag skriva något till ISAC imorgon också. Vet inte vad det är jag ska skriva så det måste jag ta reda på :)

Förra veckan åkte jag och Erica och kollade på vårat softboll-lag när dem spelade match. Här är några bilder:













Det var min första softboll match och jag måste erkänna att jag inte förstog så mycket, haha! Frågade Erica hela tiden vad som hände, alla runt om oss måste trott att jag var knäpp :P

Puss och kram

11/4-2011

Den här måndagen skulle bli lite annorlunda än alla andra måndagar. Vi skulle nämligen åka och spela minigolf, vilket jag såg fram emot! Men som alltid så blir inget som man planerar. Det var många som hade lektion och massa annat för sej så det blir nog till helgen istället. Så idag har det varit träning, skola och läxa. Som vanligt :) haha!

Men nu är jag trött och så har jag ont i huvudet så jag ska gå och lägga mej.

Hoppas ni har det bra! Puss och kram


10/4-2011

Oj, nu har det inte blivit någon uppdatering på ett par dagar. Det har varit full rulle så har inte riktigt haft tid, hoppas ni inte har lämnat mej för det :)

I fredags var det ju Marias bröllop :) Själva vigseln var jag inte med på för det var en minivigsel med bara deras närmsta så dem var ca 10 st. Och Maria var så himla fin!!!! Hon hade lockat hela håret med stora lockar och klänningen var jättefin också. Även ringen var fin, till och med lite cool. Det var en förlovnings- och vigselring i ett.

Jag kom till Rodrigos (hennes man numera:)) hus vid 16-tiden till festen. Jag var tidigt så vi fick vänta in alla innan vi kunde börja äta (och jag som var vrålhungrig stog inte ut, haha!). Rodrigos mamma hade gjort jättemycket mat, och allt var El Salvadorisk(?) mat. Men det var jättegott och kul att pröva på något nytt. Jag hade såklart med mej kameran så här kommer lite bilder:


Första dansen som Mr och Mrs Cano


















Jag var tvungen att åka hem ganska tidigt för vi skulle upp tidigt nästa morgon för turnering med fotbollen. Och den turneringen gick ganska bra må jag säga. Det var en 7-manna turnering så vi hade två lag för vi är så många spelare. Och tro det eller ej men HNU white spelade mot HNU black i finalen där HNU white (mitt lag!) stog som segrare efter två mål framåt och ett mål i egen bur, haha :) Som pris fick vi efterätt av Coach, väldigt gott :) 

Vi började spela kl 10 på morgonen och var klara kl 15, så vi var ute i solen i 5 timmar. För att inte bränna mej smörjade jag in mej med solskyddsfaktor 30 två gånger! Då är det lite kul att man bränner sej lite ändå, det hade då aldrig hänt i Sverige :P

Idag, söndag, har jag bara tagit det lugnt. Tvättat, gjort läxor, kollat på Pretty Little Liars och runt 15-tiden blev det så varmt i rummet att jag var tvungen att dra upp persiennerna, öppna upp skjutfönstrena och lägga mej på sängen och sola lite :) Hörde att ni hade haft det varmt idag också, mamma hade ju till och med solat på balkongen!

Nu är det dags att sova, god natt :)



6/4-2011

Efter tisdag när jag var klar med mitt andra prov för veckan så har det varit så himla skönt. Har bara haft nån enstaka läxa så jag har bra tagit det lugnt. Det blev till och med poolen igår nån timma :)

Men det är bra att jag vilar upp mej för helgen kommer inte bli lugn, har nått planerat varje dag. På torsdag kväll (imorgon kväll) är det någon athlete formal av något slag. Vet inte riktigt vad det går ut på men tror att det är en stor fest för atleter i Bay Area. Dessutom så är det 80-tals tema och Alyssa var snäll och köpte ett linne till mej för jag kunde inte följa med pga lektion. Så jag ska ha på mej ett linne med rosa paljetter, haha :) Verkligen min stil!

På fredag har jag en lektion och sedan ska jag på bröllop. Ja, ni läste rätt. Maria, min gamla roomie, ska gifta sej :) Dem tar det inte långsamt utan det är snabba puckar!


Jag och Mary förra året

På lördag har vi en turnering av något slag med fotbollen på 7-manna. Det var längesen så det ska bli kul att spela 7-manna igen :)

Och på söndag ska vi göra något voluntärarbete från 7-9 på morgonen i San Francisco. Så det är full rulle. Bäst att jag går och lägger mej så jag orkar med allt :) God natt!


4/4-2011

Då var matteprovet gjort och det var ganska svårt. Tror aldrig att jag har lämnat någon uppgift på ett matteprov i hela mitt liv för att det har varit för svårt, då har jag i alla fall chansat och skrivit något för att få lite poäng om jag inte kunnat den. Men det var en fråga på provet som jag verkligen inte kunde, visste inte ens vart jag skulle börja. Men det är skönt att det är över i alla fall. Nu ska jag ta det lite lugnt och sen börja plugga för accountingprovet som är imorgon. Sen kan jag slappna av lite :)
Hoppas ni har det bra hemma!
Puss och kram


3/4-2011

Det är söndagmorgon och det ser ut som att det blir en fin dag idag. Men den kommer jag inte få njuta av för jag ska göra läxa heeeeeela dagen, tyvärr. Imorgon har jag matteprov så det kommer bli mycket matte.
Igår spelade vi två träningsmatcher. Det var inte våran dag utan vi förlorade båda med 6-0 och 4-1. Inte så kul. Men sprang det gjorde man. Tror aldrig jag har varit så trött på en fotbollsplan förut. man brukar ju vara trött efter en match, tänk då två matcher. I andra halvlek på andra matchen var jag helt slut efter en kvart, haha! Men jag spelade mest yttermitt igår så jag sprang ju mer än vad jag brukar göra som back. 
Snart blir det frukost pch sen börjar det roliga :( Ska bli så skönt när det är lunch imorgon och provet är över! 

Hoppas ni har det bra. 

Puss och kram

1/4-2011

Det är första april och inte ett enda aprilskämt har jag råkat ut för, inte heller har jag gjort något själv. Hade ju ett så bra skämt förra året så det är svårt att komma på nått bättre ;) Jag sa ju att det var nått fel med mitt visum så jag skulle åka hem. Det var ganska många som gick på det faktiskt, några mer än andra :P

Idag var det riktigt varmt och skönt, 25 grader tror jag det var. Så det blev ett par timmar vid poolen. Den här gången var jag riktigt noga med att smörja in mej så ingen kräfta idag inte :) Ryggen är mycket bättre men jag vilade den idag också. Solade framsidan bara.


(Grabbsen leker i poolen :))

Efter poolen åt vi middag och sedan bar det av till skogen för BBQ. Fast vi var några som inte åt något utan vi bjöd bara på vårat underbara sällskap :) Men det gjorde även myggen, dem har man inte saknat. Och dem var (nästan) stora som fåglar så alla stog och flaxade med armarna hela tiden för att inte bli biten. Men det var mysigt där också ute i skogen :)  


Bilden är tagen med Ericas mobil så det är inte världens bästa kvalitet. Därför är den så liten.

Jag, Erica och Tiff åkte hem lite tidigare för jag behövde verkligen plugga matte. Har prov på måndag och vi har två matcher imorgon så kommer inte ha så mycket tid att plugga imorgon. Men nu har jag pluggat klart och ska gå och lägga mej. Ska somna till 2 and a half men hade jag tänkt :)

Hoppas ni har det bra hemma och att snön har gett sej iväg :)
Puss och kram


1/4-2011

Nu är det april redan! Vad tiden går fort! Och solen är här nu så vi ska till poolen och steka :) Så nu ska jag inte sitta här inne längre, hörs sen :)
Puss och kram

RSS 2.0