Ooops

Jag ska nog sluta bestämma en speciellt tid när jag har tänkt att skriva i bloggen, det blir ju aldrig så i alla fall :) Men idag har jag inte så mycket läxor till imorgon så då ska jag nog hinna skriva lite mer. Nej, nu gör jag ju det igen! Stop it! Jag säger så här: Ni ärker när jag har haft tid att skriva om helgen. Det blir bättre.

Nu sitter jag och pluggar lite, har ett quiz i Communication i eftermiddag. Det är enda lektionen jag har idag för jag missar engelskan för att vi ska spela match. Vi möter Bethany och dem ska vara ett av de sämre lagen. Jo vi spelade ju match i lördags, första seriematchen var det och vi vann med 2-0, och jag var bäst, på bänken ;) haha! Får väll se om jag får spela nått idag istället. Ni får hålla tummarna :)


En liten sneek-peak om vad vi gjorde i helgen:


                                     I got a tattoo :)


                                         Vi gick till Yogurtland


Amanda...

...jag får dåligt samvete: "Du uppdaterar inte så ofta", så nu var jar tvungen att skriva en rad bara för det. Fast egentligen har jag inte tid. Jag har en timma på mig att skriva klar min konstiga uppsats. Jag ska välja en favoriträtt och skriva en uppsats om det på två sidor där det ska vara mycket beskrivningar på olika sätt. Plus att jag måste plugga lite Communication, för jag har ett quiz imorgon.

Jo, om en timma ska jag iväg på ett möte, det tar väll bara en kvart. Vet inte riktigt vad det är för möte. Libby heter hon som håller i det, hon ska väll bara gå igenom lite grejer angående skolan och så. Men efter det ska jag åka med Heidi och Peter (som är svensk by the way) till Chipotle, det en av alla snabbmatsrestauranger. Hörde ni, jag följer med frivilligt och köper snabbmat! What's happening to me? :) Efter det ska jag träffa min studygroup, eller Fredrik och Rasmus kanske jag ska säga istället, och göra matte. The swedes behöver min hjälp förstår ni! haha!

Nej, nu måste jag ju skriva på min uppsats. Om jag hinner kanske jag skriver lite om helgen ikväll. Det var en ganska roligt helg :)

XOXO



Tillägg: Nedrans traktorer som håller på och gräver precis utanför fönstret, jag kan ju inte konsentrera mig. De har hållit på i två veckor snart! It's driving me crazy!

Time is running away

Tiden går ju så himla fort. Det är redan fredag, en till skolvecka är redan slut, och nu har jag varit här i 6 veckor redan. Det känns verkligen inte så, det känns som att det var igår jag var på landvetter och vinkade av hela släkten. Okej, inte riktigt hela släkten, men nästan :) Och snart är det oktober. Då är det bara november och halva december kvar, sen är jag ju hemma igen en månad. Just det ja, nu kom jag på att jag måste köpa flygbiljett, har inte gjort det än. Det måste jag göra! Ska göra en post-it-lapp med en gång.

Nu är klockan 6 och jag ska snart gå och äta middag, sedan ska vi kolla på volleyboll-tjejerna som spelar match. Sen blir det nog att man får gå och lägga sig. Vi har match kl. 9 imorgon bitti. Vi samlas kl 7 och jag får inte somna så sent som jag har gjort tidigare :)

Det här måste ni lyssna på, en preview av Tokio Hotels låt "World behind my wall". Det låter jättebra ju!!
http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2009/09/22/preview-tokio-hotels-world-behind-my-wall-from-humanoid/

Förrästen så har jag huvudvärk, what should I do? Det är så jobbigt! Har nog druckit för lite vatten, för det gör jag aldrig. Dricker vatten alltså :)

Time to go!

Doing laundry!

Nu har jag lagt upp lite mer bilder från Disneyland. Det tog lite tid, men bättre sent än aldrig ;)

http://www.facebook.com/album.php?aid=108800&id=741783667#/album.php?aid=108800&id=741783667

Sista lektionen slutade för en timma sen och nu håller jag faktiskt på och tvättar. Ska äta middag med Heidi mellan tvättarna, sen blir det matte ikväll. Jippi!! :)

Hur är vädret hemma förrästen? Den här veckan har det varit jättevarmt, mer än 30 grader varje dag ungefär. Men jag har inte märkt av det så mycket, har ju som sagt haft ganska mycket att göra hela tiden.

Nu ropar tvätten!

I'm in love...

with this song:





Mamma: Men stackars dig. Så här kan du väll inte hålla på i längden???

Var inte orolig mammsen :) Jag blev faktiskt klar med läxorna tidigt igår, hann till och med kolla på andra avsnittet av One Tree Hill som jag missade i måndags. Så jag somande faktiskt tidigt igår!

På lördag har vi första seriematchen. De matcherna vi har spelat hittils har varit pre-season-games. Vi får se hur det går. Det har ju inte gått så jättebra för oss de senaste matcherna. Vi är som Elfsborg just nu, inne i en svacka :) Coach kicked us out of practice igår för att vi hade så dålig inställning. Men dagens tröning var faktiskt mycket bättre, så vi får hoppas att det går bättre nu.

Nu ska jag äta lunch! Ha det bra där hemma!

Puss och kram!

I wanna sleeeeep!

Nu var det ett tag sen jag skrev, men var inte oroliga, jag lever. Fast jag är begravd under alla läxor.
Jag har så himla mycket att göra just nu. Är det inte fotbollsträning, så är det match. Är det inte match, så är det läxor, och då menar jag verkligen läxor. Sä här har mina senaste dagar sett ut:

06.00 - Går upp för träning
Mellan 09.30 och 14.45 - Lektion (Eller mellan 11.00 och 16-15 beroende på vilken dag det är).
Cirkus: 16.00 - 24.00 - Homework

Och inte nog med det, Coach har märkt att alla är lite tröttare än vanligt så nu måste vi lägga oss kl 22.00 varje dag innan matchen vi har på lördag. Får se hur det går med det. Klarade det inte igår, då var jag klar med allt 23.15. Men det var i alla fall bättre än i måndags kväll. Då gick jag och lade mig kl 01. Och då skulle jag gå upp kl 06 dagen efter. Eller det blir ju inte dagen efter, det blir ju samma dag förrästen. Så i tisdags var jag en aning trött bara.

Får skriva lite mer när jag har mera tid. Behöver väll inte säga vad jag ska göra just nu, tror att ni kan lista ut det :)

Ha det bra!



Hej hopp


Hur är det mer er? Med mej är det bara bra. Har precis duschat och snart har jag matte, den enda lektionen idag så det är skönt!

Oj, tiden sprang iväg, hinner inte skriva mer, sorry!



En del av laget på Convocation. Vi var ju tvungna att vara finklädda så vi gick till lektionerna så här. Men det var ganska kul :)



Frågor

Här kommer lite frågor, nu var det längesen jag svarade ju, jag får ta och skärpa mig!

Matilda
Q hur var det på disneyland?:)
A Disneyland var så här kul:



Jennie
Q Var det kul på Disneyland då? :) Var det stort? Måste väl vara mycket större än Liseberg i alla fall? ;)
A Yes! Det var hur stort som helst. Vi var ju där i 9 timmar och hann inte ens se allt. det känns som att vi missade jättemycket, så det var jättestort! Man behöver nog vara där två dagar för att se hela parken.

Anna
Q Vart spelar du i laget? Och var skulle du vilja spela om du fick välja? Hur många lag har ni i serien?
A Jag spelar vänsterback och det är där jag vill spela :) Jag vet faktiskt inte hur många lag vi har i serien. Systemet är lite konstigt, serien har inte börjat än utan nu spelar vi pre-season games. Jag vet inte varför faktiskt. Det är så konstigt. Serien börjar nog nästa lördag om jag minns rätt.

Helen
Q  Verkar vara mkt pluggande, är det svårt att planera? Du verkar ha fullt upp hela tiden!
A Ja, det är ganska mycket plugg. De säger att en timmas lektion är två timmars plugg ungefär. Så man får nästan läxa i varje ämne till varje lektion och det tar lite längre tid och göra eftersom det är på engelska. Man vill ju att det ska vara någorlunda bra i alla fall.




En bild från Disneyland. Vi åkte Tower of Terror. Ungefär som höjdskräcken fast den åker inte riktigt lika högt upp och den släpptes fem gånger, eller nått. By the way, jag var inte alls rädd!

Nu ska vi plugga, igen, haha!

XOXO

Why?

Vad händer? Varför spelar vi inte som vi brukar göra? Nu har vi förlorat tre matcher i rad, vi förlorade med 5-2 idag, och vi spelar jättedåligt! Varför? Vi kan ju så mycket bättre. I början på andra halvlek står det 2-2 och en av deras spelare får rött kort. Hur kan man då släppa in tre mål med en spelare mer på planen? Det är ingenting som stämmer! Och mig ska vi inte prata om, vad håller jag på med? Jag spelar inte alls som jag brukar göra. När jag sitter på bänken är spela det enda jag vill göra, när jag väl kommer in spelar, eller nej, jag spelar inte. Jag springer runt på planen och vet inte vad jag håller på med. En åttaåring som precis har börjat spela och knappt vet vad en fotboll är ungefär. Jag vet inte varför det inte stämmer. Blir jag så nervös när jag väl får spela eller vill jag så mycket så att det bara blir fel? Jag vet inte och det är jättejobbigt!

Jag var tvungen att skriva av mig lite, I'm not so happy right now. Så jag får ta och göra lite matte och se om det blir bättre ;) Läxor hjälper väll alltid?

Imorgon är det Convocation, hela skolan inviger det nya läsåret ungefär, lite sent kanske? :) Vi ska samlas nere vid biblioteket och ssedan ska alla elever gå upp för alla trapporna och man ska tydligen vara lite finklädd. Jag har ju knappt några vanliga kläder att ta på mej, vad ska jag ha? Får väll leta längst inne i min stora garderob och se om jag hittar nått.

Hoppas ni har det bra där hemma!
Hörs imorgon.

XOXO

Matchdags!

Idag spelar vi match igen. Vi möter Fresno Pacific om jag inte minns fel. Matchen börjar kl 13, väldigt konstiga tider jag vet, så jag missar en lektion, tusan också!! ;) Jag har engelska först halv tio, och sen samlas vi efter lektionen. Vi ska få kalkonsmörgåsar och äta, det äter dem hela tiden här borta, smörgåsar i olika former. Eller så gör man som jag, kyckling och ris varje dag :)

Hinner inter skriva mer just nu. Måste skriva ut lite papper till engelskalektionen innan den börjar. Men efter matchen ska jag nog kunna skriva lite mera!

Ha det bra!

XOXO

För första gången sedan jag kom hit...

... regnar det. Det känns lite konstigt när man är från en stad där det regnar nästan jämt och så kommer man hit där det nästan aldrig regnar, och när det väl gör det blir man förvånad. Regnar det? Här? Konstigt.

Som ni kanske har märkt har jag inte uppdaterat bloggen när jag var i LA. Jag trodde att man fick tillgång till internet men det var man tydligen tvungen att köpa, så det blev inget av det. Det var lite tråkigt, men ni får lite bilder att kolla på nu istället. Klicka på länken http://www.facebook.com/album.php?aid=108800&id=741783667&l=32af970747 så kommer ni till bilderna. Jag har lagt upp alla mina bilder som jag tog, men jag ska lägga upp mer bilder som jag ska få från några i laget. När jag har lagt upp dem lovar jag att säga till!

Onsdagen började som vanligt; träning och lektioner. Min sista lektion slutade 14.45 och vi skulle åka kl 15.00 så det var snabba ryck som gällde. Då var det en 6 timmar lång bilresa som väntade. Men det gick ganska snabbt änså faktiskt. Vi pratade, sov och lyssnade på musik ungefär :) När vi var framme vid hotellet, som låg mitt emot Disneyland, var klockan ganska mycket så det var bara att gå till rummet, packa upp sina saker och sedan lägga sig.

Torsdagen började med frukost; bagels med creme cheese, flingor och mjölk. (Jo förrästen, jag köpte Special K red berries här som jag alltid äter hemma. Man kan ju tro att det är samma smak och så, men nej det är det inte. Flingorna här smakar väldigt mycket socker. Nästan alla flingor gör det, dem har mycket socker i allt känns det som). På kvällen skulle vi spela match så det blev en lugn dag för oss. Vi gjorde läxor, kollade på förra inspelade matchen och tog det lugnt bara. Men det var nog något under dagen som vi gjorde fel för vi spelade inte alls bra på matchen. Vi förlorade med 5-0 mot ett lag som egentligen inte alls var så mycket bättre än oss. Det stämde helt enkelt inte. När vi sedan kom till hotellet ville Coach prata med oss. Då trodde vi att vi på fredagen skulle gå på ett seminarium för sportpsykologi eller nått. Han hade sagt att det var för dyrt för oss att gå till Disneyland. Men som tur är så lurade han oss: "Tomorrow, let's go to f###ing Disneyland!" Vi behövde inte betala något för Jillians (en i laget) pappa jobbar där så han kunde fixa in oss. 

På fredagen var vi som sagt på Disneyland i hela nio timmar, 9-18. Sedan åkte vi hem till LB (även hon en i laget) och åt mat. De hade fixat så att två kockar kom dit och lagade mexikansk mat och det var supergott! Till det hade LBs släktingar gjort efterrätt också. Så det blev lite muffins, kakor, brownies och jordgubbar doppade i choklad. Efter det var man ganska mätt måste jag säga. Men inte så mätt att man inte kunde gå tillbaka till Disneyland för att kolla i affärerna (eller affären, vi hann bara gå in i en enda stor affär) och på fyrverkerierna. 

Lördagen började med frukost på ett fik. Jag beställde pannkakor, scrambled eggs, korv och någon potatismojäng. Vet ni vad som fanns? Swedish crepes. det skulle jag naturligtvis tagit men jag var inte så sugen på det. Men det var roligt att det fanns! Sedan packade vi våra saker och lämnade rummet för att åka till Mo's hus (en i laget). Hennes mamma hade lagat mat åt allihopa. Fast att det kändes som att man precis hade kommit från frukosten kunde man inte låta bli att äta, det såg ju så gott ut! Fruktsallad, kyckling, ris, sallad och sås. Sedan var det sags för match igen. Den här gången mötte vi laget som var rankade #2 (tror jag) i hela USA. Den matchen förlorade vi bara med 3-0. Vi spelade faktiskt bättre den matchen och sen var laget bättre än oss också. Men jag tycker att vi gjorde en ganska bra match mot dem ändå. Men tyvärr så skadade Maria (inte min roomie) nacken, en kota hade flyttat sig 1,5 mm tror jag. Så hon var tvungen att åka till sjukhuset och undersökas. Medan hon gjorde det åkte vi till Mo och väntade. De kom tillbaka vid 21-tiden och läkaren hade sagt att hon inte fick resa så långt i bil så hon fick sova över hos Mo. Jag vet inte om hon åker med henne hem eller om hon skulle ta ett flyg hem. De vet inte hur allvarligt det är än, hon ska gå till någon läkare och undersökas, är det riktigt allvarligt kanske hon inte kan spela på hela säsongen. Det var tråkigt, men vi hoppas att hon blir bra snart! Det blev iallafall en senare resa hem, vi kom hem vid 5 på morgonen så man är lite trött idag. Men det hjälps inte när man har läxor att göra. De skall göras ändå och det är det jag måste göra nu. Hoppas jag har fått med allt :)
Nu har jag skrivit på det här inlägget i flera timmar känns det som, så nu får det bli bra! :D

Ha det bra, och vi hörs snart igen!

Going to LA

Idag bär det av till LA och det ska blir så roligt, när vi väl är framme vill säga. Sex timmar i små minivans ser jag inte fram emot, att sitta som packade sillar på varandra och ha ont i hela kroppen efter bara två timmar, nein! Men det blir säkert kul det med, haha! Vi åker kl 15 så vi hinner gå på lektionerna innan vi åker. Jag har först matte om 50 min och jag måste packa klart innan det, har inte gjort det än nämligen. Sedan ska jag äta lunch och ha Management innan vi åker. Jag har ett quiz i Management så jag måste plugga lite på det också, det är mycket som ska göras! Ingen vila här inte!

Men jag tar med datorn och om det finns internet på hotellet så skriver jag en liten rad när vi har kommit fram.
Ha det bra där hemma :)

By the way, I'M GOING TO LA!!!!!! WEEEIII!! :D:D


XOXO

Sorry,

Förlåt för dålig uppdatering. Det har varit ganska mycket de senaste dagarna, men nu har jag ju lite att skriva om i alla fall!

Jag kan börja med matchen i lördags. Vi vann med 2-0, weiii!! Coach sa efter matchen att han var stolt över att vara våran coach. Han tyckte att vi har utvecklats jättemycket under dessa tre veckor och att han tror att vi kommer ha en rolig höst framför oss. Han var väldigt positiv, så det var roligt. Men själv fick jag inte spela så jättemycket. Är man freshman (första året på college) så är man. Det tar väll lite tid innan coach känner en riktigt, han vet ju vad alla returners (spelare som spelade förra året) går för.


             Pre-game picture. Maria, Re-Re, jag och Heidi.



Efter matchen var det middag och sedan tog jag det ganska lugnt. Vi skulle nämligen samlas klockan 8 på söndagen för att åka till San Jose (tror jag det var) och jobba som coacher. Det var ungefär 400 barn mellan 4-15 år, och vi blev indelade antingen två och två, eller tre och tre beroende på hur många barn man hade i gruppen. Jag var med Heidi och B-no och vi skulle hålla koll på ca. 55 11-åringar. Det var tur att vi hade B-no, hon var näligen coach för barn under sommaren så hon visste vad vi kunde göra för övningar. Men det som lockade de flesta var att Carlos Valderrama var där. Han spelar (eller spelade, jag vet inte) i Colombias landslag och när träningen var slut fick alla autografet och ta en bild med honom. Även vi coacher fick göra det. Har inte fått bilderna från våran Coach än, men när jag har det kan jag lägga upp dem. Vi skulle vara klara med allt kl. 13 men autografskrivningen tog så himla lång tid att vi inte var klara förrän vid kl. 15 istället. När vi väl var hemma igen var det läxor som fick göras. Men senare på kvällen fick det vara nog. Eftersom vi var lediga på måndagen (Labor Day) så gick vi runt och kollade vad alla andra hade för sig. Pratade med lite allt möjligt folk och det slutade med att vi satt på taket, haha. 

Idag var vi som sagt lediga och vi hade tänkt åka in till San Francisco för en gång skull när man har lite tid över. Men tyvärr blev det inte så den här gången heller, många affärer hade tydligen stängt på grund av att det var helgdag, så vi fick komma på nått annat. Vi åkte faltiskt och köpte en telefon till mej, så nu behöver jag inte be Maria om att skicka sms från mej, nu kan jag göra det själv! Sedan la vi oss vid poolen och solade lite och jag låg med läxor samtidigt, naturligtvis. Jag tror att jag har valt fel ämnen, de som man får mest läxor i, haha!  
Sen har vi inte gjort så mycket mer, det har varit skönt att vara lediga idag och få sova ut lite, vi fick ju ledigt från träningen också.

Igår fick jag reda på att jag är med i truppen som ska åka till LA för att spela två matcher, så vi åker på onsdag efter skolan. Det ska bli jättekul! Vi spelar en match på torsdag, på fredag kanske vi ska till Disneyland och på lördag spelar vi match igen. Jag tror nog att jag tar med datorn så jag kan skriva lite vad som händer!
Nu är det dags för mig att sova, ska upp tidigt imorgon för träning.

Sov gott!


Hawks - Corban College

Dags för match idag. Vi samlas om en timma och då ska vi ha en team-brunch i matsalen. Sedan bär det av till Merritt College, en av våra hemmaplaner. Alltid innan matchen samlas vi och så får vi fem minuter för oss själva. Många lyssnar på musik och laddar. Jag lyssnar alltid på den här låten, då blir man alltid taggad!


                                                    The Used - All that I've got

Plugg blir roligare med musik!

Just nu sitter jag och pluggar Communication. Försöker göra en sammanfattning till ett quiz som vi ska ha. Och nu är det Beyonce - Sweet Dreams som jag lyssnar på. Tänk att det är så mycket lättare att göra läxa till musik.


                      Jag lyssnar faktiskt inte bara på Tokio Hotel, believe it or not :)



XOXO

En sväng till poolen blev det!

Dagen började med träning som vanligt, men det var en ganska lugnt träning eftersom vi har match imorgon. Det blir andra hemmamatchen, det ska bli kul. Det kommer ganska många och kollar faktiskt, och efter matchen kommer det fram personer som man aldrig har träffat och säger: Good game! Alla är så trevliga här borta, det borde svenskarna bli bättre på!:)

Efter mattelektionen åt vi lunch och sen, tro det eller ej, gick vi och lade oss vid poolen en stund! Första gången på tre veckor! Weii! Men så klart så bränner jag mej med en gång. Redan när jag kom ut ur duschen var jag röd på axlarna. Men det hinner väll bli bättre till nästa gång, när det nu blir!


                                          Poolen


                                                Heidi




                                      Jag och Heidi

Sandra Johansson
Q hej linda! vad roligt allt låter!!! har precis läst igenom hela din blogg ^^ hur länge ska du plugga där borta? har du stipendium?
A Vad roligt att höra från dej Sandra! :) Jag börjar med ett år, sen får vi se hur det blir. Jag kommer hem en månad runt jul och nyår. Sen slutar skolan i mitten på maj, de går inte lika länge i skolan här borta.


Nu är det dags för middag!

Kramisar


Automatic - Official video!



Jag tror inte jag behöver berätta vilken låt som spelas om och om igen just nu, jag tror ni försår :) Den är ju superbra och jag är superglad! Igår kunde jag inte sova för att det var så varmt, idag kommer jag inte kunna sova för att jag är så uppe i varv!! Weeeiiiii !!!!!!!!!!!

Annars har det varit en dag som de andra. Inget speciellt att rapportera. Eller jo, förrästen. Vi fick reda på att vi ska sälja tre t-shirtar var för att få ihop lite pengar, och eftersom jag känner så många här borta så blir det ju jättelätt för mig ;) De kommer kosta 10 dollar och finns i storlek YL, S, M, L, XL. (Vet inte riktigt var YL står för men den är väll mindre än S, ska kolla upp det). Så är det någon som vill köpa så är det bara att säga till :) Då får ni dem i mitten på december när jag kommer hem, eller så kanske jag kan skicka över det på posten. Så här ser de ut:





Och på baksidan står det HNU.

Kan någon förklara varför texten jag hade skrivit helt plötsligt var översatt på engelska? Jag höll på att ladda upp bilder och sen när jag kollade så stog allt på engelska helt plötligt. Eller kan det vara så att jag trodde att jag skrev på svenska fast skrev på engelska för att jag har kommit in i språket så mycket? Nej, jag tror inte det. Så jag var tvungen att skriva om allt igen!

Time to study matte innan jag somnar, har ju som sagt prov på kap. 1 imorgon.

Ha det bra!





...

Nu är kl nio på kvällen här borta och jag är äntligen klar med läxorna för idag så nu får jag passa på att skriva lite mer i bloggen :) Idag har det varit en varm dag, har legat i rummet med läxböckerna och svettats. Jag tror nog att jag behöver köpa en fläkt för det är riktigt jobbigt att vara här inne.

Dagen började med träning och eftersom att vi hade ett ganska jobbigt pass igår med springturen, spring i trappor och magövningar, så trodde alla att det skulle bli ett lite lugnare pass idag. Men där hade vi allt fel. Huvudcoach var inte med på träningen igår och de andra coacherna tyckte att vi hade klagat för mycket, och då blev inte huvudcoach glad ska ni veta. Så det blev straff med the telephonegame som dom kallar det. Det är svårt att förklara vad det går ut på, men jobbigt var det! Annars har det inte hänt nått speciellt, lektioner som vanligt. Vi hade matte idag och vi fick veta idag att vi ska ha ett Quiz på hela kapitel 1 på fredag.Kunde han inte sagt det lite tidigare så att man hade kunnat planera lite. Han är verkligen udda. Ibland står han och mumlar framför tavlan, nästan som att han pratar för sig själv. Och lektionerna är inte så som vi är vana vid i Sverige. Under hans lektioner så har han genomgång hela lektionen och så får man göra uppgifterna på egenhand. Det är inte så att man gör uppgifter från boken och så kan man få hjälp om det är något man inte förstår. Nej, det får man lösa själv.




Den här bilden måste jag visa. Våra kaptener i laget hade gjort roliga lappar om alla tjejerna till våran första hemmamatch som vi hade i lördags, och dessa satte dem upp runt hela skolan. Här borta kallas jag inte Linda längre, jag är The Thug! Haha!


Mamma

Q Va fint du bor,lite stökigt tycker Mari.
A Stökigt? Vårat är ett av det minst stökiga :)


Ida

Q Är det den lilla grien man kan skymta i hyllan?

A Ja, det är det faktiskt, han kunde jag ju inte lämna hemma när jag ska resa runt halv jorden :)


Eve

Q Hur långt är ett varv runt campus förresten?
A Allt som allt skulle vi springa 2 miles, så tre varv borde vara det :) Jag vet inte riktigt hur mycket det är i km. Det får du klura på lite! Kul att höra från dej Eve, hoppas du har det bra där hemma!

Pappa
Q På trappan där era namn stog var det en Wik till på skolan ??
Nej, det är ingen Wik. Kollade det innan idag, kommer inte ihåg vad det stog men det var typ Wiklund eller nått.


Nu tror jag att datorn behöver vila sig lite. Allt blev helt plötsligt jättesegt. Har nog använt den för mycket ;)


God natt!!

 


En lååång dag!

Hade tänkt att jag skulle lägga upp lite mer bilder och svara på lite frågor. Men tyvärr blev det inte så. Jag har verkligen inte haft tid. Tränat, lektion, Skype med Jennie :), lunch, läxor, lektion, läxor, middag, läxor och floormeeting och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Trodde inte jag skulle få så mycket läxor idag från två lektioner, men där hade jag allt fel. Men jag hann med ganska mycket av det idag i alla fall, men det känns som att jag kommer ha lite mycket att göra imorgon också. Men det ska nog gå vägen. Hoppas ni kan vänta på bilderna till imorgon för nu måste jag gå och lägga mig. Klockan är ställd på 05.55 som vanligt. Förrästen så klarade jag de tre varven runt campus under 14 min. Jag fick 13.53, precis så att jag hann. Vi var tre stycken som klarade det.

Ha en bra dag!

Kramisar från HNU!

Pics!


Nu får ni äntligen se lite bilder :) Jag har mer att visa men det får bli imorgon kanske för det är så himla segt och jag ska snart gå och lägga mig. Har suttit här nu och läst massa sidor som jag har i läxa tills imorgon. Både i Engelska och Communication&Speech fick vi i läxa att vi skulle läsa ca. 30 sidor, så roligt har jag haft det precis. Men jag var tvungen att ta ett break för jag fick så himla ont i huvudet. Kan det ha varit för att det är så himla kul kanske? Så jag tog en liten promenad (jag gick ut med Billy :)) runt campus. I morse hade vi träning som vanligt, men den var ganska lugn så det var okej. Men imorgon blir det inte lika lugnt. Vi ska nämligen göra ett test igen. Jag nämnde väll att vi gjorde ett styrketest för några dagar sen? Om inte: vi gjorde styrketest för några dagar sen :) och imorgon ska vi springa tre varv runt campus under 14 min. De gjorde det första träningen och då var det bara en som klarade det under 14 min. Jag missade tyvärr den roliga löpningen för mitt plan var ju försenat. Men vi ska göra det igen och se om vi har förbättrat oss. Jag hade inte tyckt att det skulle bli så farligt om det var en plan yta vi skulle springa på, men ni ska bara veta! Skolområdet ligger ju på en kulle så det är världens backar, det är det som inte lockar. Men men, det är väll bara att springa på, får ta med mig musiken så blir det nog lite roligare. Men det finns en positiv sak med att vi ska spring imorgon, vi får ca en halvtimmas längre sovmorgon. Eftersom att vi ska springa på campus och inte åka iväg någonstans samlas vi kl 07.00 vid gymmet och då behöver vi ju inte gå upp förrän 06.25, woho!

Har jag berättat om maten? Det tror jag att jag har glömt. Nu har jag varit här i tre veckor snart och jag börjar redan bli trött på den. Frukosten är den bästa, där finns det ganska mycket att välja mellan; smörgås, pannkakor, fruktsallad, flingor, ägg, bacon, potatis och gröt. Men lunch och middag brukar se lika dan ut: sallad (som faktiskt är ganska bra), pizza (finns alltid!), ris och kyckling. Jag är ju inte den som äter pizza varje dag så det känns som att jag äter ris, kyckling och sallad hela tiden. Ibland har dem annat men det är inte stor variation. Till lunchen finns det också smörgås man kan välja men dit är det alltid så himla lång kö så jag tar aldrig det och sen vill jag inte bara äta smörgås till lunch, då blir man superhungrig efter nån timma bara ju!




              Motogvägarna är ganska stora här borta.


            Target som jag har pratat om, där ALLT finns!


Den här blev visst i miniatyr, men klicka bara på den så blir den stor.
Det finns massa rådjur på campusområdet. Här är dem precis nedanför vårat fönster.



Utsikt från våran våning, tyvärr inte från vårat rum utan från det lilla tv-rummet.


Biblioteket, bakom mig är alla trappor som ni ser på nästa bild.


Dagen då skolan började hade dem skrivit alla Freshmens namn på trappan, HELA vägen upp!


                                Min sida av rummet.


               Här ser ni dörren, byrå och ett litet handfat.

Vi hörs imorgon igen! Sov gott, eller god morgon kanske :)


RSS 2.0