Why?

Vad händer? Varför spelar vi inte som vi brukar göra? Nu har vi förlorat tre matcher i rad, vi förlorade med 5-2 idag, och vi spelar jättedåligt! Varför? Vi kan ju så mycket bättre. I början på andra halvlek står det 2-2 och en av deras spelare får rött kort. Hur kan man då släppa in tre mål med en spelare mer på planen? Det är ingenting som stämmer! Och mig ska vi inte prata om, vad håller jag på med? Jag spelar inte alls som jag brukar göra. När jag sitter på bänken är spela det enda jag vill göra, när jag väl kommer in spelar, eller nej, jag spelar inte. Jag springer runt på planen och vet inte vad jag håller på med. En åttaåring som precis har börjat spela och knappt vet vad en fotboll är ungefär. Jag vet inte varför det inte stämmer. Blir jag så nervös när jag väl får spela eller vill jag så mycket så att det bara blir fel? Jag vet inte och det är jättejobbigt!

Jag var tvungen att skriva av mig lite, I'm not so happy right now. Så jag får ta och göra lite matte och se om det blir bättre ;) Läxor hjälper väll alltid?

Imorgon är det Convocation, hela skolan inviger det nya läsåret ungefär, lite sent kanske? :) Vi ska samlas nere vid biblioteket och ssedan ska alla elever gå upp för alla trapporna och man ska tydligen vara lite finklädd. Jag har ju knappt några vanliga kläder att ta på mej, vad ska jag ha? Får väll leta längst inne i min stora garderob och se om jag hittar nått.

Hoppas ni har det bra där hemma!
Hörs imorgon.

XOXO

Kommentarer
Postat av: mamma

Lilla gumman!

Det blir säkert bättre,jag tror att du vill lite för mycket ta de lungt bara.jag lovar det blir bättre ge de lite tid.saknar dig puss&kram<3<3

2009-09-16 @ 07:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0