30/10-09

Nu har det blivit bestämt. Det var på tiden! Vi ska åka till Chico imorgon som ligger kanske tre timmar från skolan. Det är jag, Heidi, Sabel, Vic och Henry som ska åka. Vi spelar ju match imorgon, men direkt efter åker vi hem till Sabel och gör i ordning oss, dräkter och allt möjligt, och sen åker vi med en gång. Vi vet inte vart vi ska sova än, men det löser dig nog. Lite spännande :) haha!

Vi hörs när jag kommer tillbaka!

Take care!



                             Exciting!

30/10-09

Ni vill inte veta vad som hände igår! Jag åt något jätteäckligt! Det är nästan så att jag spyr bara jag tänker på det. Jag och Heidi åkte till en butik för att köpa det sista till våran halloweendräkt, och utanför stog det en tacotruck. Det är typ ett gatukök som säljer tacos kan man säga. Alla pratar om att det är så gott så vi ville också testa på det. Men vi hade ju aldrig ätit det förut, så vi visste inte riktigt vad de olika beställningarna innehöll. Så vi frågade vad en tacos de tripas innehöll. Han sa att det var bröd med stomach, och med det menade han inälvor. Vi ba: what? Det vill vi inte ha, så vi sa att vi tar det med kött istället, och det gick jättebra sa han. Sen började vi äta och det smakade ganska bra faktiskt. Det var bara en bit som såg lite skum ut som jag plockade bort. Men när jag hade ätit klart säger Heidi: Linda, I think we just ate intestines (inälvor). Look at the piece on your plate. Och gissa vad det är? Det ser ut som en tarmbit, man kan alltså se öppningen! Jag trodde att jag skulle dö och spy! Usch, det var så äckligt! Och så pratade om det innan träningen i morse och jag mådde illa hela träningen. Jag ryser bara jag tänker på det!! USCH!!!

Inte nog med det, jag och Maria bor i värsta insäktshålet! Det är jätteäckligt! Det tre senaste dagarna har vi haft 10 stora skalbaggar eller vad man kan kalla det på rummet. Det klättrar in genom fönstren. Vi har alltid haft det öppet för det blir så varmt och vi har ju ingen fläkt. Men det finns en skärm eller vad man ska kalla det, som man drar för så att det inte ska komma in massa djur, och den har vi alltid stängd, och djuren är ju ganska stora så jag vet inte hur dem kommer in. Om de trycker sig emellan eller nått.


              Här är ett av de äckliga monstren!


Till något roligare. Det är ju halloween imorgon så vi hade costumepractice idag. Det var jättekul. Alla var inte utklädda, men ganska många ändå. Det var en senap, en enhörning, pirat, hippie och lite allt möjligt. Coach fick också en liten utklädnad, batman fick han vara!






Jag får lite bilder då och då från pappa som skickar det från sin grymmemobil (iPhone), haha! Det här är en av några jag fick flr några dagar sedan



   Det är ju tur att mitt rum blir använt när jag är borta :)


Vi har fortfarande inte bestämt vad vi ska göra imorgon på halloween. Men vi har match imorgon kl 11, det är näst sista matchen i serien och den måste vi vinna. Sen möter vi det laget som ligger på ungefär samma poäng som oss i sista matchen. Så det kanske blir en seriefinal. Vi får hoppas på det! Och att vi kommer på nått att göra imorgon, men tiden går ju snabbt. Man hinner inte med! :)

Sov gott där hemma!

 

27/10-09

Vi kollade ju på film igår, det blev Transformers och den var skitbra ju! Fast vi började kolla på den vid 11 på kvällen så det blev ju lite för sent kanske. Jag somnade vid 2 och sen skulle jag ju upp kl 6 igen, men det var faktiskt inte så farligt. Har inte varit så värst trött, tog en nap efter sista lektionen, kanske var därför ;) Jo, det var ju så sent och jag var jättetrött i slutet på filmen så jag förstog inte vad som hände, haha. Så vi måste kolla på den igen :) Men det gör ju inget när den var så BRA!

Klockan är ju ganska mycket nu med, men vi har match imorgon så vi har sovmorgon :) WOHO! Vi möter ett av de sämre lagen så Coach bestämde att göra något lite roligt. Alla ska spela på positioner vi inte är vana vid. Jag ska vara offensiv innermitt. Det ska bli roligt att se hur det går med backar som anfallare och anfallre som backar :)

Halloween är ju nu i helgen och det är ju mycket större här i USA än vad det är i Sverige. På fredag ska det vara en Halloweendance här på skolan, och sen på lördagen ska vi hitta på något annat. Men vi har inte riktigt kommit på vad vi ska göra. Några ska åka till Santa Barabara där det är en stor utefest, ungefär som Lovefest. Men det ligger kanske tre timmar här ifrån och vi har match kl 11, så vi vet inte om vi ska följa med eller ej. Sen är det några som ska in till San Fran och några andra ska till Berkeley. Det finns lite att välja mellan, vi får se vad som händer. Jag och Heidi har iallafall bestämt vad vi ska vara. Jag ska vara Mario, som i Super Mario, och Heidi ska vara Luigi (eller hur han nu stavas). Vi ska ha på oss hängsleshorts (som vi inte har fixa än, det måste vi göra snart!), ett linne, keps och vita fingervantar. Och så är mina kläder röda så klart och hennes gröna. Det ska bli roligt ! :)



 


Nu måste jag gå och lägga mig! Sov gott, eller god morgon för de flesta kanske :)

XOXO

25/10-09

Oj, nu var det ju alldeles för längesen jag uppdaterade, vad hände? Jag som gjorde ett ganska bra jobb för en vecka sen, men sen har det ju bara gått utför :) Men nu får jag ta och skärpa mig igen!

I veckan har jag bara haft tre skoldagar, vilket var väldigt skönt! Det var bara för att vi spelade match i onsdags och i fredags. Vi vann båda matcherna, 5-0 och 7-1 vann vi med. Det har ju varit lite kompliserat det senaste, men i onsdags spelade vi jättebra faktiskt. Det var riktigt kul. I fredags mötte vi ett sämre lag och i den matchen spelade vi inte lika bra som förra matchen, men det gick ju bra ändå. 

Nu hann jag tyvärr inte skriva mer. Vi har ätit pizza och nu ska vi kolla på film. Imorgon blir det upp tidigt igen för träning.

Sov gott!

19/10-09

Nu är luften rensad. Det tror jag behövdes! 

Nu måste det göras läxa, yeeeii :) 





 
Vet inte varför men den här låten får mig att tänka på farfar. I miss u!

19/10-09

Är superglad!! :) Just nu kollar jag på "It's on with Alexa Chung" på MTV, och gissa varför! Tokio ska uppträda! WOHOOOOOO!! Det är det (nästan) bästa med att vara i USA, man kan se alla uppträdanden de gör på tv direkt, så man slipper kolla det på internet senare! 

Igår spelade vi match igen, men det var ingen seriematch. Vet inte varför dem har planerat in en träningsmatch eller vad man ska kalla det dagen efter en seriematch när vi har match på onsdag och fredag igen. Matchen började kl 11 och vi samlades kl 9 för att ha ett möte. Alla trodde att det var inför matchen, men det var det inte! Coach hade fått reda på att ett antal spelare hade brytit mot våra regler. Tyvärr kan jag inte säga vad dem gjorde, teamrules you know. Det visade sig att det var 12 spelare som var inblandade och alla dessa blev avstängda från matchen. Det betydde att vi bara hade en avbytare till matchen och flera spelare som var lite sega efter gårdagens match. Just det, jag var inte en av de som blev avstängda kanske jag skulle nämna. Men vi kämpade på och det stog 1-1 i halvlek. Men sen blev vi trötta i slutet på andra halvlek och släppte in två mål till. 
Om en halvtimma ska vi ha ett möte igen och prata mer om det som hände. Livet är inte altid lätt, och så har vi en viktig match på onsdag igen. Vi får se vad som händer! 

En liten kommentar till morfar: Jag läste det du hade skrivit, glömde bara att skriva tillbaka. Jag gör det nu :) 
Jag har det bra här borta, inte alls mycket att göra som du skrev ;) Saknar er där hemma! 


Ha det bra!


 

17/10-09

Jag börjar med lite bilder:



Jag och Heidi åkte till bergen för en joggingrunda i torsdags. Vi visste inte riktigt vart vi var, Heidi hade pratat med några från Cross country-laget som hade sagt att det var bra att springa där. Så vi tänkte pröva på det. Det började med uppförsbacke, sen en till uppförsbacke, och en till, det tog aldrig slut kändes det som. Men när vi väl kom upp var det jättefint. Hade med mig mobilen som tur var så jag tog lite kort.



Vi sprang förbi ett par som var snälla och tog ett kort på oss :)



Igår (fredags) åkte jag och Maria (den svenska) till IKEA, inte för att köpa något direkt. Vi hade inget att göra och så var vi sugna på lite riktig mat för en gångs skull. Jag saknar verkligen svensk mat! Jag är ganska trött på maten i kafeterian.



Lite svenskt godis var jag ju tvungen att köpa på The Swedish Market :)




Till lördagens match mot Williams Jessup, som ligger (låg, förklarar senare*) tvåa, så fick alla i laget en person som vi skulle göra något för att motivera den, eller nått sånt. Kestrel fick mig och gjorde denna fina postern :) Jag blev jätteglad, det var verkligen bra gjort!

*Jo, vi spelade ju match idag mot serietvåan, och det märktes verkligen att det var ettan och tvåan som möttes. Alla på bänken var som hysteriska från första början. Coach hade sagt att vi skulle heja på laget, men de flesta skrek bara rätt ut vilket jag tror bara var stressande för spelarena. Till slut var Coach tvungen att säga till. Jag började på bänken och hade inte räknat med att spela alls mycket eftersom att det var en ganska viktig match. Men jag kom faktiskt in efter 20-25 min och sen fick jag spela hela matchen, vilket var jättekul! Fast det gick inte riktigt som vi hade velat. Vi spelade inte så bra som vi kan och de fick två turmål kan man säga, så vi förlorade med 2-0. I slutet av matchen blev många arga och jag vet inte vad som hände. Många sa fula saker till motståndarna, sånt som jag inte alls är van vid, men så som jag har förstått så händer det ganska ofta här borta. Coach tyckte naturligtvis att det var dumt gjort och bytte ut de spelarna med en gång, men min roomie har berättat att hon har hamnat i bråk på fotbollsplanen några gånger. Hello? Det är ju fotboll man spelar, då ska man väll inte börja bråka? Weird!

Efter matchen idag åkte jag in till San Fran med Heidi, Peter, Oscar och Clara. Vi shoppade lite: en vit hoodtröja och ett linne blev det från Forever 21. Alltid något :) Vi kom dit ganska sent, vid halv 8, så vi hade inte så mycket tid och kolla i alla affärer. Vi köpte glass också, chokladglass med brownie tog jag som de gjorde iordning framför en om ni förstår. Man valde glass och sedan tillbehör och så bakade och knådade dem till det. Det var supergott! Sen hände det en liten rolig grej när jag skulle betala. JAg betalade med kort och visade samtidigt mitt körkort.

Han i kassan: Your ID says you have two names.
Jag: What do you mean, two names?
Han i kassan: Yes, (och pekar på första raden på körkortet: WIK FORS) och sedan på andra raden (LINDA MARIA).
Jag: Well, that's my last name, and that's my first name (Jag ba: Que? Confused american!)
Jag skrattade lite samtidigt som jag förklarade och han bad så hemskt mycket om ursäkt, haha! Lite svårt att förklara med det var ganska kul :)

Imorgon har vi match igen, kommer inte ihåg vilka vi möter men vi samlas kl 9 i alla fall. Nu måste jag gå och lägga mig, eller jag ska kolla på ett avsnitt av Top model först :)

Vill ni kolla på mer bilder kan ni trycka på länken: http://www.facebook.com/album.php?aid=105004&id=741783667&saved#/album.php?aid=105004&id=741783667 (de nyaste är i slutet!).

Ha det bra och god natt!

Late night 15/10


Jag har inget och göra så jag tänkte lägga upp några bilder från när vi var i San Fran förra helgen. Egentligen skulle jag behöva sova, men det får man göra i helgen istället :) Vi är ju som sagt lediga imorgon från skolan men vi har fortfarande träning, så man kan inte vara uppe sent ändå. Fast vi fick en hel halvtimma längre sovmorgon. Träning kl 7.30 istället för 7! Det gör mycket det! Fast det är lite jobbigt att behöva gå upp så tidigt, man måste ju lägga sig i tid medans alla andra här på campus springer runt och tjoar, både på våningen och utanför på parkeringen. Men det är lite kul ändå och lyssna på vad dem håller på med! :)  

Mamma
Q Marie undrar vilken temperatur ni har nu?
A De två senaste dagarna har det regnat och nästan stormat! Träd har vält och det har varit vatten överallt! Men idag var det faktiskt ganska varmt igen, det var skönt! Men det har blivit lite kallare nu, det var några veckor sen jag hade shorts på min till vardags, men det är ändå t-shirt-väder. Men det kan vara väldigt kallt på morgonen när man ska träna, ibland har jag långbyxor och dubbla tjocktröjor för att det är så kallt! Jo, förrästen. Idag fick vi jättesnygga fleecar (vet inte hur det stavas;)) av Coach för att vi hade varit så duktiga när vi var hjälp-coacher för småbarn för några veckor sedan. Han hade fått ett tack-brev om att de tyckte att vi var jättebra! :) Det passar bra nu när det börjar bli lite kallare!


                         Do you see what I see?


       Fick tyvärr inget bra kort på de här mojängerna, ska försöka 
       ta något bätter på lördag då vi förmodligen ska åka in igen!



                             No comment!


Time for me to sleeeeeeep!

15/10-2009

Först vill jag bara säga: GRATTIS FREDDIE!!!!! som fyller 20!! Hoppas du haft en superbra dag! Fast det är ju redan den 16 borta i Sverige när jag skriver detta så det blev ju lite tokigt :)

Värsta bra dagen idag, vi har redan helg för vi är lediga imorgon. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. Jag vet bara att vi är lediga! Fast vi ska ändå träna så det blir ändå att gå upp kl 6, och sen ska vi kolla våran senaste match som filmades in. Vi som hade tänkt att åka till San Fran igen, men nej, det blir inget med det för Heidi börjar jobba kl 15 så det är ingen idé. Tusan också! Men vi kanske ska göra det på lördag istället efter matchen. Vi har två matcher i helgen: en på lördag och en på söndag. Båda börjar kl 11, så det blir mycket fotboll i helgen!

Nu ska jag med Heidi och spring, hon är ju värre än mig! Vi tränar ju varje dag, ändå ska vi ut och spring på kvällen :)


                               Home sweet home :)

Time to run the hills! :)

XOXO!

woho!!

ÄNTLIGEN!
FINALLY!
ENFIN!
POR FIN!
ENDLICH!




Den här ramlade in i brevlådan idag, it made my day! Nu kommer jag vara glad resten av året, no matter how much homework I have! :)

God natt!

The song of today:



13/10-09

Vilket väder vi har här. Jag känner mig som hemma ju. Det bara vräker ner! Vi  gick upp kl 6 för att gå till träningen, men sedan fickvi ett sms om att träningen var inställd. Dem är nog inte vana vid regn här borta ;) Istället ska vi träna i gymmet idag, jag ska göra det efter sista lektionen.

Nu ska jag kolla på One Tree Hill, www.ch131.com, den sidan har det mesta! Sen ska jag förbereda mig för talet jag har idag. Håll tummarna kl 24 eran tid ;) hihi!

XOXO

12/9-09

Egentligen skulle man ju tycka att jag har mer tid att skriva i bloggen på helgen eftersom det inte är någon skola och så, men då gör man massa annat istället så det blir inte av, men det är ju bra det också :) Den här helgen hade vi ju ingen match så man har kunnat ta det lugnt. Det har varit ganska tomt på campus faktiskt. Det var många som passade på att åka hem. Men i fredags var jag ju i San Fran för första gången :) Jag åkte in med killgånget så det blev inte så mycket shopping för mej, måste ju ha någon som är smakråd om jag ska kunna köpa nått (de få tillfällena det händer;)) Vi gick runt i affärer och kikade lite, åt thaimat och sen lite glass. Vi var inte och kollade på något turistigt, det får bli en annan gång. Men jag tog kort på den där spårvagnen eller vad man ska kalla det, som åker upp för alla backar. Tog lite kort men har inte lagt upp dom än. Ska göra det när jag hinner.

Lördagen började ju med fotbollsmatch, Danmark-Sverige, kl 11 här borta. Vi kopplade datorn till tv:n i Rasmus rum och kollade, men ni vet väll hur det slutade så jag ska inte säga nått mer om det. Efter att vi hade deppat klart var det några timmars plugg som gällde. Fick ju reda på att jag hade lite väl mycket till måndag och tisdag eftersom jag inte var på lektionerna på onsdagen. Men sen på kvällen fick vi lägga läxorna på hyllan och hitta på nått annat och göra. Vi gick runt och kikade vad alla andra hittade på, kollade lite på film och så. Sen kom söndagen och jag är glad att den är över. Bara massa plugg var det. Men vi åkte till Sparky's och åt hamburgare och pommes, och det var faktiskt gott! Jag gillade den hamburgaren ;)

Annars är det inte något speciellt som händer just nu, det rullar på som vanligt. Fast vi är lediga från skolan på fredag, det känns bra, fast jag har ju bara en lektion på fredagar så det hade ju varit bättre om det hade varit en annan dag. Men då ska vi nog åka in till San Fran igen. Nu har jag kommit igång lite! :D

Nu är klockan alldeles för mycket, nästan tolv, jag ska ju upp snart!

God natt!

PS. Jag börjar bli beroende igen, Tokio Hotel - Humanoid :) Jag behöver inte säga mer!


09/10-2009

Blir det bättre så pappa? :)

Pratade med pappsen imorse och han ville att jag skulle skriva datum i rubrukfältet istället, det var faktiskt en smart idé för jag tycker alltid att det är jobbigast att skriva rubriken :)

Nu ska vi åka in till San Fran, hoppas jag i alla fall. Det är alltid nått som krånglar. Hur vi ska åka in, när vi ska åka in, vilka som åker med...

Jo, jag och Maria målade våran dörr idag, eller inte målade kanske. Jag köpte gatukritor förra veckan som vi använde. Det är många som har gjort det och det blev superfint. Mycket roligare än en vanlig svart dörr. Jag tog kort som ni ska få se sen :)

Och jag lever. Heidi skulle ju till flygplatsen igår, fast vi åkte inte riktigt så långt. Vi åkte till bart-station, något slags tåg, som normalt ligget kanske 5-10 min bort. Heidi körde dit och så tog jag bilen tillbaka. Och det gick jättebra. Jag kom hem efter kanske 40 min, men jag kom hem i alla fall! Jag hade skrivit ner hur jag skulle åka på ett papper, men jag vet inte vad som hände. Gatan bara slutade och då var jag inte nära skolan alls, haha. Det var lite kul faktiskt. Efter ett tag fick jag syn på Mountain BLVD-gatan, samma gata som skolan ligger på. Fast det var 1100, skolan ligger på 3500, så jag var ju en bit bort. Men jag följde den gatan i alla fall och till slut kom jag till ett ställe där jag kände igen mig. Och det var ju första gången jag körde med automat också, det var lite roligt det med, lite tvärstopp här och där, men ingen skada skedd!

Imorgon spelar ju Sverige mot Danmark och den ska vi kolla på! :)

Time to go to San Fran (det blev av till slut)

XOXO!

En vanlig dag...

Jo, vi spelade ju match i lördags. Vi mötte Mills och det var också ett av de sämre lagen. Vi vann med 5-0, och gissa vem som gjorde mål! MOI :) hihi!! Mitt första collegemål, och det första på länge. Jag kommer inte ens ihåg det senaste målet jag gjorde. Det var väll några år sen...

Efter matchen åkte vi in till San Francisco, min första gång :) Men jag fick inte se så mycket. Vi kom dit vid halv 7 för Love Fest, men det slutade redan vid 8 på kvällen så det blev inte så länge. Men det hade hållt på sedan 10 på morgonen tror jag. Då var det någon parad av nått slag, om jag nu minns rätt :) När vi kom dit var det massa folk överallt som hade färgglada kläder, det är något tema dem har varje år att man ska ha färgglada kläder på sig. Men sen fanns det dem som bestämde sig för att nästan inte ha något på sig alls. Varför ska man ha det liksom? :) När vi kom in på själva området så var det massa olika scener, eller vad man kan säga, som spelade musik, och så var alla i en stor klump och dansade ungefär. Men det var kul i alla fall! :) Och eftersom att vi kom dit så sent så blev det aldrig av att vi gick till Cheesecake factory, det får bli en annan gång.

Men eftersom jag inte såg så mycket av själv San Francisco ska vi åka in dit imorgon :) Hoppas nu bara att det blir så, man vet ju aldrig vad som händer. Jag kanske aldrig kommer komma dit in ;) Men vi har sagt att vi ska hyra cyklar och så ska vi cykla över Golden Gate-bron. Jag måste ladda batterierna till kameran så att jag kan ta lite kort, och så får vi hoppas på att det blir av vill säga :)

Igår spelade vi bortamatch mot Simpsons. Det tog 3.5 timma att åka dit, en rolig resa på en onsdag :) Men vi vann i alla fall (3-1) så det var kul :) Fick inte spela så mycket som de andra matcherna. Det här laget var lite bättre än de två senaste vi har mött. Det ligger väll nått i det kan jag tro. Just det, på vägen hem stannade vi på Olive Garden för att äta, och det var första gången sen jag kom hit som jag har ätit normal mat känns det som. Det var så gott! Först fick vi soppa och bröd som var hur goda som helst. Jag var nästan mätt vi fick huvudrätten, jag vae lasagne. Jag åt inte så mycket av den för jag orkade verkligen inte, så jag fick med det i en to-go-box, och självklart tog jag med lite bröd också :) Riktig mat, det var efterlängtat! Det är nog det jag saknar mest, inte familj eller kompisar ;) hihi!

Ikväll ska jag skutsa Heidi till flygplatsen. Hon ska åka till San Diego över helgen eftersom vi inte har någon match. Nästan alla kommer åka hem eller åka bort så je suis très seule :( Nej då, det finns nog en och annan stackare som är kvar här ;) Jo, vi ska åka dit i hennes bil och sen ska jag köra den tillbaka, och det är automat. Jag som aldrig har kört med det innan. Får se hur det kommer gå. Men det kanske är någon mer som åker med, eller det måste det vara för jag kommer inte hitta tillbaka annars. Jag kommer nog inte tillbaka till skolan om jag åker själv ;) Vi har itne riktigt bestämt än, så vå får se hur det blir :) (Var inte orolig mamma, jag ska köra försiktigt om jag kör!).


Kolla vad jag fick idag:



Godis från höstmarknaden, djungelvrål och en finfin teckning av Monkeyloo, eller Jennie :) Det var jättekul att få paket. Det kändes som julafton, jag har varit superglad hela dagen bara för det :) haha! Tack så mycket Jennie! Teckningen ska jag sätta upp på den väldigt tomma väggen!

Hoppas ni har det bra hemma. Nu är det ju inte långt kvar innan jag kommer hem. Nu har jag varit här i exakt två månader. Tusan vad länge!

Kramisar!


Time for game!

Nu har jag haft så där mycket att göra så jag har inte hunnit skriva bara för det. Det är lite tråkigt för jag vill ju skriva till er! Nu är kl 07.10 och vi ska åka iväg och spela match. Vi samlas om 20 min, vi äter först frukost i matsalen och sen åker vi med en gång så det blir ingen skola för mig idag. WOHO! :) Fast det är en sån där lång bortamatch, ungefär 4 timmar tar det att åka dit. Men musiken får följa med och så är ju jag ganska bra på att sova i bilen.

Nu måste jag gå. Bjuder på en låt:



Tokios nya skiva släpptes igår! YEEEIII! JAg har beställt den så den kommer nog snart :)

XOXO!

Det går inte!

Nu har jag försökt att skriva på mitt tal som jag ska ha i Communication i flera timmar känns det som, men det går bara inte. Jag vill verkligen inte börja så jag kommer på massa andra saker att göra istället: jag gör andra läxor, dammar, sopar, klipper och målar naglarna, lyssnar på musik, bloggar, kollar runt på internet. Jag skuter upp det hela tiden. Det är ju så tråkigt! Så jag skickade sms till Heidi och undrade om hon kanske kunde hjälpa mig lite. Hon kommer tillbaka från jobbet snart så jag ska ta med mig böckerna och så går vi och äter, och sen, då ska jag börja skriva! JAg har ju haft tal innan på gymnasiet, men nu är det inte samma sak. Då kunde man bara skriva och lägga upp det lite som man ville. Nu måste man skriva en Speaking Outline som jag knappt förstår vad det är och så är det så många regler man måste följa. Jag måste börja inledningen på ett av exemplen i boken, jag måste ha en bra thesis, jag ska ha minst tre huvudpunkter och sen ska jag ha massa underpunkter (eller vad man nu kallar det på svenska), jag måste ha 6 oral citations i talet och när jag avslutar måste jag göra det på ett speciellt sätt. Fråga mig inte var allt betyder för det vet jag knappt själv! :)


En bild från LoveFest igår:



Nu måste jag gå. Får berätta lite mer om det senare!

XOXO

Love fest today!

Idag är det match igen, den här gången mot Mills. Vi samlas 11.30 så vi ska gå och äta frukost vid 11, om en halvtimma. Får ta och äta lite bra mat idag innan matchen. Igårkväll blev det inte så lyckat. Till middagen var det pizza eller hamburgare, precis vad jag vill ha! Och sen på kvällen gick vi till en kinarestaurang (jag skulle inte äta utan jag följde bara med som trevligt sällskap ;)) men det blev ju att jag fick äta lite där med för dem orkade ju inte äta upp sin mat :)

Efter matchen är det i alla fall bestämt. Jag ska äntligen få åka in till San Francisco! WOHO! Det är Love Fest idag, jag vet inte riktigt vad det innebär, får berätta hur det var senare istället. Vi ska också besöka Cheesecake factory, det ska tydligen vara jättebra säger alla.

Nu ska vi gå och äta frukost och sen blir det match!



                            Här är tröjan Jennie :)


PS. Klart att jag kan skicka ett vykort Helen. Ska jag skcika det till skolan eller ska jag ta med det när jag kommer hem?


Mös!

Jag sa ju det. Jag skulle inte gått på Communication. Vi gick igenom quizet vi hade förra veckan, jag fick 32/40 så jag är ganska nöjd. Men sen skulle vi ha ett impromptu speaking, alltså ett oförberett tal. HELP! Vi fick en mening som vi skulle börja med: Communication is like a ... och sen skulle man jämföra communication med det föremålet man fick på lappen läraren gav ut. Jag skulle jämföra det med en dator. Vi fick 5 min på oss att komma på tre main points. Det skulle inte vara så jättelångt men jag är ju så slow när det gäller sånna saker så jag blev bara supernervös. Men jag gjorde det tillslut ändå och det gick väll ganska bra, sa hon i alla fall sen vet man ju inte vad hon egentligen tyckte ;) Nu ska vi ha ett floor meeting igen, om 5 min så nu måste jag gå ju. Efter det ska jag till Heidis rum och äta smörgås med sylt :) Sov gott!

Ingen ro, ingen vila!

Har lektion om 25 min, Communication. Jag vill inte! Det är så tråkigt, och så ska vi ha ett 5 min långt tal nästa vecka. Jag ska prata om Eiffeltornet. I need help! Jag kommer aldrig hinna. Sen har jag en uppsats på 2-3 sidor till på tisdag och massa småläxor också. Jag kommer gå in i väggen! haha :)

Efter lektionen ska jag frösöka plugga lite, sen är det Hawaiiuppvisning till middagen. Jag får heja på Dani i laget som ska vara med och dansa hula-hula-dans. Just det ja, jag har ju matteprov imorgon. Det hade jag nästan glömt av. Det måste jag ju plugga till också.

Nej, nu måste jag gå till lektionen. Man får absolut inte komma försent, då drar hon av poäng från betyget.

Ha det bra!

XOXO


                                   I had to :) hihi!


Nu kommer det:

Jo, ska jag berätta lite om vad jag gjorde i helgen då kanske. Lördagen började med match kl 9.00, så det var att gå upp ganska tidigt den dagen också. vi vann med 2-0 och jag spelade jättebra som ni kanske läste (för de som inte vet så höll jag bänken varm hela matchen;)). Efter matchen åkte vi tillbaka till skolan och åt brunch och sen var vi på Heidis rum och slappade lite; kollade på film, Matilda, och kollade på lite bilder. Vid 4 bestämde vi oss för att åka till Berkeley med Nikhil, Fredrik, Mös, Tom, Victor och Lars. ni kan kolla på bilderna om ni klickar på länken: http://www.facebook.com/photo.php?id=741783667&pid=2700329#/album.php?aid=105004&id=741783667&page=2

Förrästen, kan ni kolla på bilderna när jag lägger upp dem på Facebook? Annars får ni säga till. Det tar så himla lång tid att ladda upp bilderna på bloggen, det är därför jag gör så. Tycker ni att det är jobbigt?

Tillbaka till Berkeley. Hela Berkeley är som ett stort campus kan man säga. Colleget där (nu kommer jagi nte ihåg vad det heter bara för det, University of Bekeley kanske) är jättestort och de flesta som bor i Berkeley går på den skolan. Det är verkligen skollnad från lilla Holy Names med sina 1500 elever mot Berkeleys 30-40 000.
Vi gick till Yogurtland där man själv tar vad man vill ha, både yogurtglass och topping, kolla bilderna, det är supergott! Vi kollade i lite affärer också, och vet ni, jag fick med mig en tröja hem. Fast det var inte jag som köpte den, det var Nikhil, haha! Vi gjorde en deal: jag skulle köpa en tröja till honom och han skulle köpa en till mig och vi skulle vara tvungna att ha den på oss en dag. Vi skulle alltså köpa något fult. Han hittade massa fula tröjor, jag skulle skämts ihjäl om jag var tvungen att gå runt i det. Men det fanns inte så många fula tröjor till honom så vi bestämde oss för att vara snälla istället. Det tyckte jag var bra! :) Sen vet ni ju att jag tatuerade mig! Nej, det var ingen riktig, det var en henna. Det var väll ingen som gick på det va? ;) Men det var ganska kul! Nikhil tycker att jag är för snäll så jag ska börja ljuga lite mer tycker han. Ni kommer inte känna igen mig när jag kommer hem :) haha! Sen på kvällen var det lite partaj ;)

I tisdags spelade vi match igen. Den gången var det mot Bethany och vi vann med 7-0. Då fick jag spela ganska mycket faktiskt, men det var väll för att motståndarlaget inte var så bra. Ja, ja, vi har match på lördag igen så jag får se vad som händer.

Annars har det inte hänt något speciellt. Det är Love Fest i helgen. Jag tror att vi ska dit. Jag vet inte så mycket om det, inte vart det är, när det är eller vad det är :)

Fick lite bilder från pappa som han hade tagit med sin grymmemobil, sin iPhone.


Tur att mitt rum kommer till användning när jag är borta! :)


                             Och lille sötknoppen också!

Nu är klockan mycket här borta. Som tur är fick vi ledigt från träningen imorgon så jag behöver inte gå upp så tidigt.

Sov gott!

RSS 2.0