Okt 30

Idag var det matchdag och vi visste att det skulle bli jobbigt med vädret för det är så himla varmt och fuktigt här. Vi har tagit med oss 18 spelare, men 3 av dem är skadade så dem kommer inte spela någonting. Dem är bara stöd kan man säga :) Sen fick ju både Brit och Erica röda kort i förra matchen så dem var avstängda den här matchen, så vi hade bara två avbytare varav en var målvakt. Så en avbytare! 
 
Vi mötte Hilo University och dem har bara vunnit två matcher och båda var mot Chaminade. Dem spelade vi mot förra året och dem var helt kassa. Så vi kände att vi hade en chans att slå Hilo. Men här i Hawaii har dem inte så bra kvalitet på planer kan jag lova. Vi spelade på en basebollplan som dem gjort om till fotbollsplan så en tredjedel av en halvplan var jord. Sen var det inte en gräsmatta vi spelade på utan en plantmatta. Gräset var typ 1 cm tjocka. Så det var mycket som var annorlunda, men dåliga domare är vi ju vana vid det här tillfället :P
 
I halvlek stog det 0-0 och det var ganska jämt, men vi kände att vi kunde vinna. Vi måste bara få in bollen i mål! Men i andra så blev det lite jobbigt för oss. Vi saknade Erica och Brit på mitten för vi vann inte så mycket där alls. Det slutar med att dem gör två mål och vi var alla så arga för det andra laget var så himla osportsliga så det gjorde att man blev ännu mer arg.
 
Men en rolig grej. På en friskpark för oss så var det en tjej som backade in i mig och trapade mig på foten. Så jag frågade henne på svenska: "vad håller du på med?", för det är lite kul, haha. Och hon blev helt galen! Det såg ut som att hon skulle börja slå mig och så skrek hon "Oh yeah you fucker! You fucker!". Haha. Jag bara skrattade åt henne och sen sprang jag där ifrån. Det är så roligt att prata svenska med motståndarna, man vet aldrig vad man får för reaktioner :P 
 
Två bilder fråb matchen :)
 
 
 
 
Nu blir det mat :)

Okt 30

Tänke svänga in här och säga hej en snabbis :)
 
Vi är nu framme på Hawaii. Vi mellanlandade på ön Oahu och flög sen vidare till Hawaii-ön. Vi bor på ett skitfult hotell, det är verkligen inte fräscht alls!! Utsidan ser ut att falla sönder typ. Kan ta ett kort och visa er sen kanske.
 
När vi kom fram så gick vi och badade med en gång. Det var så himla fuktigt och varmt så det var skönt att svalka sig :) Sen åkte både kill-och tjejlaget och åt mat på en restaurang. Maten var väl sådär, inte det bästa men heller inte det sämsta. Nu är vi på hotellrummet igen och ska snart sova. Klockan är bara 21 här på Hawaii, men "hemma" i Oakland så är det midnatt. Och då gick jag upp klockan 6 igår morse så jag är ganska trött nu. Känner att jag behöver vila ut lite :)
 
Imorgon är det match mot Hilo. Vi spelar kl 15 så det kommer vara varmt och jobbigt och spela. Vet hur det var förra året. Man kunde knappt andas. Men vi får dricka mycket vatten :)
 
Hoppas ni har det bra där hemma och att ni firar Elfsborgs-vinsten :)
 
Puss och kram

Okt 28

Igår var som sagt min sista hemmamatch för evigt på HNU :(
 
Det var lite sorgligt faktiskt. När jag satt på rummet och tänkte på det så kom det nästan en tår. Trodde att jag skulle storlipa när vi väl var där men jag klarade mig faktiskt :) Man har nämligen en liten ceremoni kan man säga innan matchen. Dem ropar upp alla seniors en efter en och så får man gå fram till mittcirkeln och ta emot blommor och presenter från familj (om man nu har det i USA :P). Sen blir det massa kort både ensikda, med seniors och med hela laget. Har inte kollat igenom bilderna än men ska se om jag hinner göra det senare ikväll. Gör jag det så kan jag lägga upp några.
 
Sen var det då själva matchen. Jag vet inte riktigt vad vi har gjort mot alla domare, men vi har dem ju alltid mot oss nu för tiden. Efter ca 15 min får nämligen Brit rött kort. Det var i en situation där hon skulle haft friskpark för den andre spelaren sparkade henne, enligt Brit. Jag såg inte riktigt vad som hände. Men hon fick ingenting och då blev hon arg och sparkade tillbaka på den här spelaren. Då blåser naturligtvis domaren och Brit får rött och kommer vara avstängd i minst 2 av våra 3 sista matcher. Inte bra för laget!
 
I det läget leder vi med 1-0, men när vi har en utvisad blir det lite kaos i vårat lag och vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Sen gör dem 1-1. Men vi tar oss samman och kämpar på och har faktiskt några chanser. Sen i andra halvlek, också efter ungefär 15 min, så är det Ericas tur att bli utvisad. Så vi spelade sista 30 ungefär med 9 spelare. Det var en upplevelse, haha. Men det roliga är att vi var riktigt bra i försvaret. Vi hade inte så mycket chanser framåt, men dem kom inte igenom många gånger. Så när det slutar med oavgjort så är det ju förlängning. Men den här gången klarade vi att hålla undan, så vi fick äntligen våran första poäng i serien! :) Har aldrig varit så glad för ett oavgjort! Det kändes så bra med när vi bara var 9 spelare! Vi spelade en 4-4 uooställning i 50 min :)
 
Det blev tyvärr inga bilder från igår. Har inte haft tid att fixa med det, har haft alldeles för mycket att göra med packningen, tvätt och arbete. Sen blir man massör helt plötsligt och ska massera Tom, Fredrik och Rasmus medans San Francisco Giants blir World Series mästare :) Men jag fick tillbaka lite massage sen så det var snällt.
 
Nu ska jag se om jag packat ner det jag behöver. Ska nog lämna kvar lite grejer, har fått med mig alldeles för mycket känns det som. Jag tror nog att vi har internet på hotellet, annars blir det jobbigt :P Hör av mig när vi är framme.
 
(Vill mamma eller pappa eller någon annan prata med mig innan vi lyfter så kan ni ringa innan kl 9.30 våran tid. Vi har inte ställt om klockan än så det är 8 timmars skillnad nu)
 
God natt :)

Okt 26

Hej igen,
 
Nu var det ett tag sen jag skrev, men det har varit mycket den här veckan. Men jag ska försöka sammanfatta den här veckan lite lätt.
 
I fredags spelade vi match mot Williams Jessup. Det var bara en träningsmatch men det var mot det laget som var våra rivaler i den förra serien vi spelade i. Så det var ändå en viktig match. Jag tyckte att vi spelade bättre än dem men det är svårt att vinna när man har ett lag plus en domare mot sig. Det var uppenbart att han var mutad! Han gjorde så konstiga beslut så det var inte klokt. Det slutade med att vi förlorade med 3-1, men ett mål blev bortdömt och ett friläge där han ger oss frispark istället. Vi hade ju ändå bollen så då låter man ju spelet gå eller? Men sen hade vi flera chanser att göra mål och vi missare hela tiden verkligen.
 
Men när alla andra missar så får väl jag ta och kliva fram ;) I onsdags hade vi match igen, mot Notre Dame den här gången. Förra matchen mot dem blev 5-0 och då var det ren kollaps i andra halvlek. Efter 90 min så stog det 2-2, det var jag och Erica som gjorde mål :) Men här i USA så är man inte nöjd med oavgjort utan då kör man 2x10 förlängning för att man ska få avgöra matchen. Då är det första målet vinner. Efter första 10 så var det ingen som hade gjort mål. Sen i andra 10, efter 2 min så får en spelare bara springa igenom hela försvaret, det är ingen som går på. Och hon gör ju mål då såklart. Så nära att få en poäng. Det hade känts som en vinst för oss med typ 12 förluster nu. Men men.
 
                                 The losing team, haha :)
 
Anledningen till att jag varit så upptagen är att vi åker till Hawaii på måndag för våra 3 sista matcher i säsongen, så jag vill ha gjort det mesta av all läxa innan jag åker. Man vill ju inte plugga när man kan vara på stranden och sola och bada :) Så jag gjorde en lista av allt jag behövde göra klart och den har jag jobbat på hela veckan nu, och jag är nästan klar faktiskt. Vi är borta 6 dagar och kommer hem nästa söndag runt midnatt tror jag. Dagen efter har jag ett prov och en presentation. WOHO!!! Presentationen är jag klar med, ska bara jobba med powerpointen också. Men det går ganska, jag har gjort det jobbigaste nu i alla fall. Så i Hawaii ska jag plugga på provet, det ska jag inte göra innan. Så imorgon och på söndag ska jag skriva på mitt slutarbete i min senior-klass. Jag ska lämna in 12 sidor på onsdag veckan efter Hawaii, och jag har 8 sidor nu. Så jag hoppas jag kan få ihop några till :)
 
Vet ni vad som händer imorgon då? Det är våran sista hemmamatch och det är en stor grej här i USA, i alla fall för alla seniors :) Vi är 4 seniors i vårat lag och vi kommer nog få lite presenter från laget. Det har dem fått de tidigare åren i alla fall så jag hoppas jag får något med :) Vi har alltid gjort en scrapbook till varje senior där man får en sida var och skriva vad man vill. Vore kul att få en sån från alla lagkompisarna. Men jag får vänta tills imorgon och se :) Jag har skrivit ut kort på oss 4 senior i alla fall och ramat in dem och ska ge det till dem andra tre som en present från mig. Och min svenske-familj har också senior game imorrn. Det är Fredrik, Luckan och Rasse. Dem ska få blommor och ett litet kort :)
 
Den här bilden ska Erica, Brit och Jill få :)
 

Nu ska jag gå och lägga mig. Vi ska ha ett möte imorrn kl 10 med mattelabbet och mattelärarna. Vi ska prata om vad som är bra och dåligt med labbet och om det är något som behöver förbättras.
 
God natt på er :)
 
Ps. Glömde ju säga att vi fått en uppdatering om the gunman som härjade på skolan förra veckan. Det var tydligen en man från ett företag som brukar vara på området. Kommer inte ihåg vad dem gör, men dem går i alla fall runt med en pistol och så behövde den här mannen gå på toa. Så var det någon som såg att han hade pistol som sa det till någon annan och så slutade det med att han försökte råna någon. Historien ändrades liksom från person till person så dem visste inte vad dem snackade om till slut. Är inte förvånad att det hände för dem som jobbar i den byggnaden är helt värdelösa. Dem är så lata och gör bara massa fel hela tiden, speciellt dem som har hand om betalningar och stipendium. Så nu behöver ni inte oroa er om det :)

18 Okt

Idag var en annorlunda dag kan jag lova. Den började vanligt med träning imorse och sen hade jag lektion kl 11. Det var på väg till lektionen som jag och några andra såg ett par poliser springa omkring på området. Dem var en bit bort och jag blev lite rädd så jag gick iväg till lektionen. Under lektionen får vi ett mejl som säger att det är en man med pistol som är på skolområdet och att alla ska stanna inne och låsa dörrarna. Alla i klassen blir ju rädda och tänker inte så mycket på att vi har lektion. Men då säger läraren att eftersom vi ändå är fast här inne kan vi ju ha lektion till normal tid. Men det blev ju som det blev. Det var några som var engagerade i det vi skulle göra, men resten pratade i telefon, pratade med varandra eller kollade ut genom fönstret. Men vad tror läraren egentligen när det är en pistolsnubbe som springer omkring? Vi hörde också hur en helikopter flög runt, runt hela tiden. Det var lite läskigt faktiskt.
 
Vi var i salen en timme efter att lektionen hade slutat för vi hade inte fått klartecken än. Sen kommer ett par poliser in och säger att dem ska kolla igenom korridoren och dem kommer tillbaka och säger till när vi kan gå. Så vi väntade och väntade och tillslut ser vi dem gå upp för trappan utanför vårat fönster så dem hade ju så klart glömt av oss helt. Vi hade fått reda på att många höll till i idrottshallen så vi bestämde oss för att gå dit. Där var vi ytterligare en timma. Många spelade basket, volleyboll och så fick vi godis, chips och vatten för att inte hungra ihjäl.
 
Tillslut så fick vi klartecken att gå tillbaka till våra rum, då hade poliserna sökt igenom alla byggnader och pistolmannen var inte kvar. Vet inte riktigt vad han var ute efter, eller om han var ute efter något. Många tror att dem tagit miste på att det var en pistol, att det var något annat, typ mobiltelefon. För han hade ju inte hotat någon eller ens använt pistolen. Men det konstiga är att ingen såg vart han tog vägen. Hoppas inte han kommer tillbaka bara.
 
Här kommer några bilder som jag snodde från FB :)
 
Många polisbilar var det här!
 
Nyheterna kom hit, vi var på TV till och med.
 
Här letar dem igenom korridorerna där vi bor. Lägg märke till de ENORMA pistolerna dem går runt med. Eller pistoler kanske man inte kallar det. Hagelgevär eller nått! Dem vill man inte leka med. Tänk om svenska poliser hade gått runt med dem? haha!
 
Här är några länkar till olika artiklar som beskriver det som hände om ni vill läsa lite. De två sista har videor också om ni vill se hur det ser ut på skolområdet :)
 
http://www.insidebayarea.com/news/ci_21802232/oakland-police-search-holy-names-university-after-reports
 
http://sanfrancisco.cbslocal.com/2012/10/18/report-of-possible-gunman-at-holy-names-university-in-oakland/
 
http://www.nbcbayarea.com/news/Oakland-Police-Seek--Gunman-At-Holy-Names-174814161.html
 
Imorgon är det match igen. Det är bortamatch så vi kommer vara borta hela dagen.
Nu blir det sängen.
 
God natt!

16 Okt

Hej svejs,
 
Mamma undrade vilken tid jag åker hem så tänkte svara på det här. Jag åker 19.45 den 13 dec och landar runt 18-tiden tror jag den 14, om jag har förtsått rätt :)
 
Ååååå jag är så arg att jag var tvungen att jobba idag. Jag streamade Sverigematchn men hann bara kolla till början på andra halvlek. Men då tänkte jag inte så mycket på det för dem låg ju under med 3-0. Sen när jag har jobbat klart har Mattis skrivit till mig på skype att det var en sjuk match och att det slutade 4-4. Trodde hon skämtade med mig så jag var tvungen att kolla nyheterna. Och tusan vad glad jag blev. Kollade highlights från matchen och jag hade gåshud flera gånger :) Önskar bara att jag hade kunnat se det, så jag är lite avis på pappa som var på plats i Berlin och kollade. Du får berätta hur det var sen pappsen!! :)
 

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer värmen tillbaka, det kommer bli 30 grader onsdag och torsdag så får passa på att sova mycket inatt för det kommer nog bli svårt att sova imorgon ;) haha!
 
God natt!

15 Okt

I lördags hade vi match och vi förlorade med 5-0. Tråkigt tråkigt, men jag orkar inte bry mig längre. Det är tre personer som tror att dem är stört, bäst och vackrast som bara skäller och skriker på alla andra med riktigt dålig attityd. Tror dem att man spelar bättre då eller? Då blir man ju ännu mer osäker. Det är många i laget som har sagt att dem känner så, så det är inte bara jag. Det roliga är att vi är 4 seniors och dem andra tre är dem som är så "himla bra". Så jag känner inte att jag riktigt passar in i seniordruppen :) Men det är kul att höra att alla freshmen tycker att jag är den bästa senioren :) Jag är hellre en bra kompis mot mina lagspelare och att vi förlorar som ett lag, än att vara elak mot andra och förlora som individuella spelare. För det känns inte som att vi är ett lag alls. Det är många grupperingar. Men jag hoppas att det blir bättre nästa år när dessa tre spelare inte är kvar.
 
Idag har varit en riktigt lång dag. Har haft två prov så igår var det bara plugg. Det första provet gick åt skogen och jag var så himla arg!! Läraren sa att vi skulle plugga efter kapitel-målen som fanns i början på varje kapitel. Jag och Luckan svarade alla frågorna från 7 kapitel (det tog nog 10 timmar samalagt), och så pluggade vi igenom allt som vi skrivit, så det kändes ganska bra när jag satte mig ner på stolen för att göra testet. Men nej då, vi får ett prov på 14 sidor, 87 frågor som vi ska göra klart på 1 timma och 10 min. Jag var inte i närheten av att hinna ens läsa igenom alla frågor plus att han inte alls hade utgått från frågorna i boken. Efter 7 sidor var jag så arg att jag bara ville gå därifrån för jag kände att jag inte kunde någonting!! Men det var jag inte ensam om så vi får ta och prata med honom på onsdag, så kan han ju inte hålla på!
 
Det andra provet gick bättre. Vi fick använda våra anteckningar från lektionerna och ibland lönar det sig att vara en av dem sista kvar. Han frågade om det var någon fråga vi var osäkra på och så gick han igenom dem och sa det rätta svaret. Så kan man ju också göra som lärare, haha :) Tror att han hjälper mig lite extra också för jag frågade om jag fick ha med mig en svensk-engelsk ordbok för det är så himla många nya ord i Business Law. Alla lag-ord som jag knappt vet vad dem betyder på svenska ska jag kunna på engelska liksom.
 
Nu känns det som att min hjärna är helt kokt så jag vill sova med en gång!!
 
God natt :)

12 Okt

Det har varit plugg hela eftermiddagen och kvällen här, så inget roligt att uppdatera er om. Blev på bättre humör när jag såg den här bilden från kompisarna där hemma med våran special pose :) Blev så glad så jag blev lite tårögd. Kul att veta att man inte är bortglömd :) Och jag saknar er såååå!! Men jag köpte flygbiljett hem nu i alla fall. Den 13 dec åker jag hem, så kommer nog hem den 14 dec.
 
 
Nu är klockan mycket och vi har match imorgon igen, dags att sova :)
 
God natt!

11 Okt

Har glömt att säga till att jag är "hemma" på skolan igen. Vi kom hem måndag natt runt halv 2. Vi spelade match mot Azuza på måndag eftermiddag, vi spelade inte så jättebra och förlorade (som vanligt) med 4-0. Vi har inte vunnit en enda match i serien och det ser inte ut som att vi kommer göra det heller. Det här är verkligen inte vårat år.

I somras så fick våran tränare sparken (är ganska glad för det, oops) och Jovan fick ta över. Tycker om Jovan bättre, han kan mer fotboll och han är inte så amerikansk att han tycker att man ska löpa så fort man göra något fel. Men det var jobbigt för Jovan att ta över i sista minuten, men det har gått bra ändå. Men bara för att Nick inte var kvar var det några spelare som tackade nej och nu har vi en ganska tunn trupp. Vi har 4 spelare som inte har kunnat spela alls den här säsongen och som inte kommer komma tillbaka innan serien är slut och vi har haft många skador här och där på många spelare. I måndags fick Michelle hjärnskakning så hon kommer inte spela på lördag, Rachel skadade knät och hon kommer nog inte spela alls de sista matcherna och Kayla ficken känning i någon muskel så hon har inte tränat alls den här veckan, men hon kommer nog spela på lördag. Så just nu ser det ganska tunnt ut på bänken kan jag lova. Men vi får göra vårat bästa.
 
Jag vet inte om jag har berättat det här men jag är inte heller i toppform. Har nog sagt någon gång att jag haft problem med vaderna, men i somras fick jag reda på vad det var. Musklerna är inlindade i någon slags påse, och dem är för små för mina vadmuskler så dem får inte riktigt plats. Och det kan göra jätteont ibland, och ibland kan det kännas bättre. Det är lite olika. Men det gör ondast om det är väldigt varmt ute och om vi byter underlag. Vi tränar på konstgräs och i helgen spelade vi på gräs båda matcherna, så första matchen gick det inte så bra. Spelade nog bara 20-25 min. I somras träffade jag min kusin från Norge och hon hade samma sak när hon var mindre och hon var tvungen att operera och göra påsarna större typ. Sen dess har det varit bra för henne. Så jag måste väl göra det också om det ska bli bättre. Fast jag skulle ju gjort det tidigare, inte vänta 6 år. Men jag tänker ofta att det går säkert över snart och då väntar man 6 år innan man förstår vad som måste göras. För jag kollade upp det för 4 år sen kanske. Gick till en tjej två gånger och första gången sa hon att det var överansträngning och att jag skulle göra vadhävningar varje dag. Det gjorde jag men det blev inte bättre. Så jag gick tillbaka några månader senare och då sa hon att jag skulle köpa hälilägg och om inte det hjälpte så behövde jag operera. Berättade det för pappa och kommer ihåg att han bara skrattade, " du behöver inte opereras!" Men häliläggen hjälpe ett tag men tillslut så kom det tillbaka i alla fall. Och sen åkte jag ju till USA så då tänkte jag inte att jag skulle kolla upp vaderna igen. Så nu får jag skylla mig själv att jag inte tog tag i det tidigare. Men men... :)
 
Den här helgen blir en riktigt plugghelg för jag har två prov på måndag i Human Resource Management och i Business Law. Sitter i bibblan nu och ska plugga lite. Tänkte bjuda på en solig bild från Hawaii förra året för idag är det jättekallt här i Oakland och tror nog att det är det hemma också :)
 
 
Ni får ha det så bra så länge :)
 
Kramis

7 Okt

Hejsan från LA :)
 
Vi är på hotellet just nu och det har varit full rulle hela tiden. Idag har vi åkt från Fresno till LA vilket tog ca 3 timmar. Sen var vi på stranden en stund och sen åt vi på en restaurang och nu är vi framme på ett annat hotell. Ska se om jag kan jobba lite på presentationen innan vi går och lägger oss.
 
Matchen igår förlorade vi med 2-0, och det var lite tråkigt. Dem var inte så mycket bättre än oss, vi hade kunnat vinna om vi bara kan göra mål och sluta släppa in slarviga mål. Men men, vi har match imorgon igen och får försöka vinna den istället :)
 
Här får ni lite bilder från denna dagen :)
 
 
                             Tjejerna i laget på Santa Monica Beach
 
                                Tjejlaget och killaget på Santa Monica Beach
 
         Jag, Michelle, Rebecca och Tiana
 
 
 
 
Nu ska jag kila ivåg.
 
Hejsvejs :)
 

Okt 5

Den här veckan har varit så där jobbig igen, men det är bara för att vi ska åka iväg med laget nu i helgen så jag vill få klart det mesta läxorna så jag inte behöver tänka på det sen. Imorgon åker vi ner mot Fresno (ca 3 timmar) och spelar en match där. Efter matchen ska vi hem till Erica i laget och äta mat. Hennes mamma ska laga mat till hela laget. Sen ska vi stanna på hotell lördag natt och sedan på söndag så åker vi ner till LA (ungefär 3 timmar till). Där sover vi på hotell till söndag och då är det dags för den andra matchen mot Azusa som är kl 15.30. Efter det är det dusch (förhoppningsvis, man vet aldrig hur det är med det här i USA) och sedan en lång resa hem till skolan som väntas. Det tar ungefär 6 timmar från LA så vi kommer komma hem mitt i natten. Men som tur är har vi ingen träning dagen efter :)
 
Jag hoppas att vi kommer ha tillgång till internet för jag har en presentation på onsdag som jag gärna hade velat kunna jobba på lite. Har redan börjat på den men det vore skönt om jag kunde bli klar. Har vi internet så skriver jag något inlägg till er. Om ni inte hör något så är det för att vi inte har internet. Vi får hoppas på det bästa!!
 
Nu är klockan nästan 1 på morgonen så det är dags för mig att sova lite nu. God natt!
 
 
(Bjuder på en bild som pappa skickade. Den är från i somras på mig och busen i farmors stuga i Olofsbo)

Okt. 2

Nu har redan hela september flugit förbi och vi är redan inne i oktober. Och de senaste dagarna har det varit hur varmt som helst. Trodde inte värmen skulle komma i år, men där hade jag fel. Har tyvärr inte kunnat njuta av den för jag har haft lektioner, möten, jobb och läxor. Men det har varit väldigt skönt att kunna gå runt i skjorts och linne och inte behöva tänka på att ta med en tjockare tröja.
 
 
Hemma i Borås håller pappa på och fixar storarummet och jag får lite uppdateringsbilder då och då så jag kan följa hans framsteg. Och det börjar se ganska bra ut :) Här är Tove och Billy-busen med också. Han är fortfarande lika söt han, tror han saknar mig lite ;)
 
 
Här är en före-bild och till och med farmor är med och instruerar om vad pappa ska göra. Det är kul att se att hon är frisk och mår bra :)
 
 
Annars har det inte hänt något speciellt här borta. Har precis gjort klart läxorna til imorgon och jag är faktiskt imponerad av mig själv. Jag blev klar med 2 sidor av mitt papper fortare än vad jag hade räknat med. Jag brukar alltid vara så seg på att skriva nämligen :)
 
Så nu är det dags att gå och lägga sig snart så jag orkar med morgondagen också. Det kommer bli en lång dag med jobb och lektioner mellan 12.30 och 19 :(
 
Kramis kramis

30 Sept

Fick lite klagomål från mamma att jag uppdaterar dåligt så jag kände att det var dags för ett inlägg nu :)
 
Det har varit mycket den här veckan. Vi spelade match i tisdags (förlorade med 1-0 ) och i lördags (förlorade med 3-1). Lördagsmatchen spelade vi mot Academy of Arts och det laget är nog det enda som vi skulle ha chans att slå, men inte ens då vinner vi. Tror inte vi kommer vinna en enda match den här säsongen :( 
 
I fredags var jag, Rebecca och Luckan på en shoppingrunda. Vi åkte till Sports Authority för jag ville köpa ett par nya fotbollsskor för mina har spruckit lite. Men jag hittade inte några som jag tyckte om, dem hade inte heller så mycket att bjuda på. Så jag kör klart säsongen med dem jag har. Dem har bara spruckit lite där fram, så jag hoppas att det håller. Och vi har inte så många matcher kvar. Om en månad är vi i Hawaii och där spelar vi våra sista matcher.
 
Igår efter matchen så gick vi på en festival/konsert eller vad man nu ska kalla det. Beyond Wonderland hette det. Det var massa olika DJ's som spelade och tre svenskar var där. Det var Avicii, Cassette och Alesso. Avicii var nog den som var populärast, det var jättemycket folk som kom :) Här är en bild på hur området såg ut. Dem hade två scener, men vi var mest på den största scenen.
 
 
Jag fick sitta på både Fredrik, Sebastian och Julios axlar. Var nog uppe 6 gånger sammanlagt och det var nog det bästa med hela kvällen. Man kunde se ut över hela folkmassan och det var bara massa händer i luften. Det var jättecoolt :)
 
En annan grej som var lite underlig var hur alla tjejer gick klädda. Letade upp lite bilder på internet så bilderna får säga sitt:
 
 
 
Nu ska jag göra lite läxa innan vi ska kolla film i Luckans rum allihopa :)
 
Hej svejs!

RSS 2.0