27/11-2011

Det blev lite paus från bloggandet nu under thanksgiving-helgen. Det har varit full rulle hela tiden och jag har inte somnat tidigare än 2 på morgonen sedan i onsdags. Speciellt inte i torsdags kväll då det var Black Friday, superrean! Det blev nattshopping och somnade nog 5.30 på morgonen. Så nu är jag verkligen trött kan jag lova. Men det har varit en rolig helg även om vi inte har gjort något speciellt. Vi stannade ju på skolan hela helgen och det var verkligen tomt. Jag ville inte åka iväg någonstans för jag har så himla mycket att göra nästa vecka. Har tre slutprov, men igår och idag jobbade jag på en slutuppsats och den blev jag klar med idag, så det är skönt att en grej är ur vägen i alla fall.

I torsdags så var kafeterian stängd för att det var Thanksgiving, så vi som var kvar gjorde en liten pannkaksfrukost :) Det blev väldigt många pannkakor för vi var ca 15 stycken :)

















Får berätta mer om helgen en annan dag. Nu måste jag lägga mej så jag orkar med dagen imorgon. God natt :)

23/11-2011

Alltid när det närmar sej att jag ska åka hem så får jag hemlängtan. Jag har inte haft det under hela terminen men det kommer nu när jag vet att det inte är långt kvar. Då börjar jag tänka på alla där hemma, julen och snön. Och nu låg jag i sängen och lyssnade på låtar från Anastasia, den tecknade filmen som var min favoritfilm när jag var liten. Jag vet inte hur många gånger jag har kollat på den, jag kommer ihåg att jag, Fanny och Tove till och med brukade leka Anastasia :) Då fick jag ännu mer hemlängtan och så kom det några tårar också, tusan också!



Idag var sista dagen i skolan för den här veckan och det ska bli skönt med lite ledighet. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla på film tror jag. Vet inte riktigt vilken det blir :)

Hoppas ni har det bra där hemma! Jag kommer hem snart :)

Puss och kram

21/11-2011

Idag skulle jag och Allison jobbat på eftermiddagen på en high school, men dem har fått hela veckan ledigt för Thanksgiving så det blev inget jobb. Wohoooo, tyckte jag för jag orkade verkligen inte jobba! Jag gick till gymmet och sprang lite istället, och sedan kom Tom och Mathias in  och dem skulle köra styrketräning för armarna. Jag kan väl köra med tänkte jag? :) Och det var verkligen träning kan jag lova. Armarna var helt bortdomnade efter det passet! Får se hur jag känner mej om en-två dagar, då känns det nog :)

Efter middagen satt jag, Clara, Rebecca och Martin och gjorde läxor. Efter ett tag så ville Martin lyssna på musik så vi satte på lite Backstreet Boysoch Spice Girls, haha :) Så det slutade med att vi satt och sjöng för fulla muggar istället :)



Nu är det dags för sängen! Och just det, gjattis till lille Billy som fyllej fyja åj :)

Puss och kram

21/11-2011

Kolla lille busen! Fick lite hemlängtan när jag såg den här bilden. Men det är inte långt kvar nu, bara 3 veckor :)



20/11-2011

Igår när vi var i San Francisco så blev det lite shopping. Köpte ett par svarta Levis byxor och ett par springbyxor eller vad man kan kalla det, sådana där tajta tajts typ :) Ett par Levis-jeans kostar väl runt 1000-lappen hemma i Sverige, men i USA kostar de inte mer än ca 500 kr, haha! :)

Snart behöver jag nog spendera ännu mer pengar också för jag måste kanske köpa en ny dator, den är snart kaputt tror jag. Kan mamma och pappa ringa mej eller gå in på Skype nån gång för jag behöver råd? :)
Jag gjorde en restore precis så får se hur den fungerar efter det, men nu har Norton försvunnit iställer så nu måste jag fixa det också. Tusans bananer! Tur att det är black friday på fredag så jag kanske kan få en för lite billigare pris!

Nu ska jag sova och ladda om för imorgon då jag ska fortsätta försöka fixa min kära dator.

PS. Mamma och pappa, hör av er! :)

Puss och kram

19/11-2011

Idag blir det en heldag i San Francisco. Det är skandinaverna plus Rebecca :) Vi ska in och shoppa lite hade vi tänkt. Jag har ju haft ett gäng checkar liggandes här i två månader nu för jag har inte hunnit komma iväg till banken. Och sen är det svårt när man inte har egen bil heller. Men igår så åkte jag till banken och fixade det i alla fall, så nu har jag 500 dollar att göra av med :) Fast kommer inte slösa allt idag, om jag känner mej själv så hittar jag väl ett par tofsar eller nått bara, haha!

Nu ska vi åka! Hej svejs i lingonskogen!


Förra gången vi var i San Fran

18/11-2011

Just nu sitter jag och jobbar i mattlabbet, men ingen har kommit så jag surfar istället :) hihi! Igår hade Breaking dawn - part 1 premiär här i USA, typ två dagar senare än Sverige tror jag. Frågade Kajsa om det och hon sa att det var för att Sverige är så himla bra. Och det stämmer väll :)

Filmen började vid midnatt och Erica och Vic som jag skulle gå med ville åka dit tidigare så att vi får bra platser. Dem har nämligen inte numrerade platser i USA utan först till kvarn är det. Så med tidigt tänkte jag väl runt 22-tiden, två timmar innan bio börjar. Men nej då, där tog jag allt fel. Vic åkte dit efter jobbet så att hon var där vid 18-tiden. Erica åkte dit så att hon var där vid 20-tiden. Dem skulle alltså stå och köa i flera timmar!! För att kolla på en film, en film som man kan köpa och kolla på om och om igen! Jag hade planerat med några att vi skulle plugga på kvällen så jag åkte dit så att jag var där vid kvart över nio. Personalen var så snälla så dem hade redan börjat släppa in dem så när jag kom gick jag rätt in för jag var en förvirrad svensk som inte kunde engelska enligt Erica, haha :) Så jag behövde inte stå ute i kylan!

Nu börjar min lektion, hej svejs!


15/11-2011

Fick nyss ett meddelande från mamma att hon är orolig för mej för jag skickar inte sms, är inte inne på facebook och skriver inte i bloggen, haha :) Det är lugnt mamma, jag är oskadd! Det har bara varit mycket att göra efter att vi varit i SLC och missat lektioner.

Och inte nog med det så fungerar inte min mobil längre för t-mobile, som jag har här i USA, bara muckar med mej hela tiden! Jag åkte till en av deras butiker igår för att kolla upp det, men precis när vi kom fram så ser jag hur en kille låser dörrarna och släcker. Tusans bananer! Så jag får vänta tills på torsdag med att åka dit för jag hinner inte åka imorgon och idag hann jag inte heller. 

Och en grej till, mitt batteri till datorn är nog pannkaka. Det började när vi var i SLC (allt ät Utahs fel!), det tog jättelång tid innan datorn startade och helt plötsligt så kunde den stängas av och bli blå och det stog att batteriet var dåligt. Så nu kör jag bara på sladden, vet inte om det är så bra eller inte. Men men...

Imorgon har jag lektioner och sedan på eftermiddagen har vi Thanksgiving middag här på skolan. Och jag måste hjälpa till att suka borden kl 16 för att jag är Junior Vice President. Tusans bananer!  Men efter det så ska det lugna ner sej och jag kan slappna av lite :)

Nu ska jag sova för nu är jag så himla trött!

Puss och kram

12/11-2011

Tyvärr så var det för dyrt att boka om biljetterna till idag så vi får åka imorgon bitti istället. Så idag har vi varit på bio, vi såg Tower Heist, och det var bra. Lite spännande och rolig på samma gång :) Efter det så blev det lite shopping (1.5 timma bara :(), men jag köpte en tröja i alla fall :) När vi skulle åka hem sen så började det snö och alla maerikanare blev som galna. Det var som att dem aldrig hade sett snö förr och allas kameror åkte fram med en gång. Massa bilder skulle tas så klart. Och så står jag, Clara och Rebecca vid sidan och bara kollar på, haha. Vi är ju lite mer vana vid snö :)


Här är jag, Breanna, Rebecca, Rebecca, Clara och Selina :)

Nu ska vi kolla på tv och sedan gå och lägga oss. Vi ska upp imorgon vid 6-tiden för att packa ihop oss och äta frukost innan vi åker till flygplatsen vid 7. Eftersom Utah är en timma före Californien så kommer vi komma till skolan ganska tidigt, runt 10-tiden tror jag. Och det är skönt så att man har hela dagen att återhämta sej innan skolan börjar igen.

Puss och kram!

11/11-2011

Vi förlorade med 2-1 :( Det stog 1-1 när matchen var slut så det blev övertid 2x10 min, golden goal. Med 2 min kvar av första övertidsdelen så gör dem mål. Tusan då! Alla var så himla ledsna och bara grät. Det var så ledsamt.

Vi har bokade flygbiljetter söndag morgon men vi ska kolla om vi kan åka hem redan imorgon bitti. Det är ingen som är sugen på att stanna kvar och det finns inget att göra här i Utah. Förrutom att gå till mormon-kyrkan men det var ingen som var sugen på det ;) Utah är nämligen en riktig mormon-stat.

Så vi ska upp imorgon kl 6 för att få reda på om vi ska med planet som går 8.40. Nu är klockan snart halv elva och jag är jättetrött. Ska kolla ett avsnitt av Huset Fullt och sedan somnar jag nog på stört.

Hoppas ni har det bra där hemma för jag kommer hem om en månad :) wihoooo!!

11/11-2011

Då är dagen här. Det här kan vara våran sista match för i år om vi inte vinner. Matchen börjar kl 14 här i SLC och kl 22 hemma i Sverige. Har du inget att göra så ta en titt :) www.westminstergriffins.com

Vi gick upp vid 8 för att äta frukost och nu ligger alla och sover igen, haha! Vi samlas inte förräns om 1.5 timma.

Hej så länge!


10/11-2011

Den här dagen startade inte så jättebra. Vi gick till matsalen för att äta hotellfrukost. Och med hotellfrukost så tänker man ju värsta goda frukosten, men nej då. Den första bageln som jag tog var möglig, likaså min första banan! Hur kan dem ställa fram gammal mat? Men jag tog en ny bagel och så åt jag flingor. Men det är ju ingen hotellfrukost! Det ska ju vara ägg, bacon och frukt och massa gott! Men nej, inte här.

Och senare när jag skulle gå till poolen så är det första jag ser en riktigt smutsig och äcklig pool. Hela den är helt rostig! Men vattnet var ganska varmt så detvar skönt, men det var ju inte fräscht! Det är inte det bästa hotellet jag har bott på, tyvärr :(

Annars har vi inte gjort så mycket innan vi tränade kl 15. Efter det så gick vi till en italiensk restaurang och åt mat. Det var två olika pastarätter som var helt okej, men lasagnen var inte god. Dem ska smaka mammas lasange så ska nog deras vinst skjuta i höjden :)

Nu ska jag gå och lägga mej, är helt slut. Vi spelar imorgon kl 14 våran tid och kl 22 Sverigetid. Glöm inte kolla :)
www.westminstergriffins.com

God natt!


9/11-2011

Nu är vi framme i SLC och det är kallare här så det är nästan som att vara hemma :) Flygresan gick bra, den tog bara 1.5 timma. Sen när vi kom till hotellet så var det att byta om och gå ut och springa med en gång. Men jag sprang bara väldigt lugnt för det känns inte superbra i låret än. Hoppas att det blir bättre snart. Ska till poolen och simma lite imorgon efter frukosten och sen får jag se hur mycket jag kan vara med på träningen imorgon.


Här är mina SLC-roomies. Britney, jag, Rachel och Tatiana :)



Skriver nog en liten rad imorgon också :)

Puss och kram

8/11-2011

Det är så kallt här så jag vet inte vart jag ska ta vägen. JAg har haft tända ljus och gått runt i raggsockar och tjock jacka! (och så klart byxor). Och nu har jag gosat ner mej i sängen med en plastpåse med varmt vatten i som jag har på magen så att jag blir lite varmare. Dem vet ju inte att man kan sätta på element när det blir kallt här i USA.

Och i Salt Lake City kommer det vara runt 0-10 grader och det är ju som att dem kommer frysa ihjäl. Vi ska ta med oss så mycket varma kläder som det bara går och så tyckte våran tränare att vi ska köpa skidstrumpor med silikon i som håller värmen bättre. Inte ens när det är -10 hemma i Sverige tränar jag med sånt. Det är som att vi ska åka till Nordpolen nästan, haha :)

Nu har jag plockat fram allt jag ska ha med mej, har bara inte lagt ner det i väskan för det ska jag göra imorgon. Vi åker inte förräns kl 11 från skolan så jag har tid imorgon. Det ska bli så himla kul :) Fast jag har typ halvsträckt baksida lår så jag vet inte om jag kan vara med :( Jag har fått med mej en åtsittande grej som jag ska ha runt låret och det ska tydligen göra det bättre.


Två år sedan då vi vann serien och åkte till Oregon för att kvala in till Nationals. Den gången var det bara en match och vinnaren gick till Nationals, den gången gick det tyvärr inte. I år så spelar vi regionals heter det. Som slutspela kan man säga. Två semifinaler och en final och vinnaren går till nationals.   

Har ni lust att kolla på våran match på fredag? Klicka på länken så kan ni kolla :)
www.westminstergriffins.com

Om vi har internet på hotellet så uppdaterar jag från Salt Lake City, Utah :)

Puss och kram!

PS. Ja vi kan skypea imorrn mamma innan vi åker :)


7/11-2011

I USA är det den 7 november men hemma i Sverige är det den 8 och då fyller min farmor år! :) Grattis på födelsedagen farmor! Hoppas du får en bra och mysig dag!  (Pappa, visa detta för farmor:))



Idag har varit en helt vanlig dag. Fotboll, skola, jobb och så lite läxa. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, är så himla trött! Det känns verkligen att man har gått upp kl 6 på morgonen för träning i 3 månader nu. Det går bra de två första månaderna men den tredje så börjar man bli så trött att man nästan somnar på lektionerna, ooops :)

Det är nog bäst att jag går och lägger mej nu så jag kan konsentrera mej imorgon :) hihi!


6/11-2011

VI HAR VUNNIT SERIEN!!!!

Vi vann matchen igår med 1-0. Clara gjorde mål i allra sista minuten! Det var verkligen nervöst men så himla skönt när målet kom. Vi hade nämligen haft så himla många chanser men stolparna var inte på våran sida. Men till slut så hittade den in i nätet :)

Så på onsdag åker vi till Salt Lake City för slutspel! WOHOOOO!!






5/11-2011

Idag kan vara sista matchen för säsongen! Men vi ska allt vinna så att vi får åka till Salt Lake City och spela lite mer :) Det är senior day idag (sista hemmamatchen för alla sista års) så det har varit mycket planering. Läktaren ska vara pyntad med serpentiner, ballonger och en plansch till varje senior. Och av laget ska dem få var sin scrapbook (det tog mej 3.5 timma att göra klart det igårkväll. Men kollade på Huset Fullt samtidigt så det gick bra!), en blombukett, ett halsband med godis och en tavla med fotbollsbilder. De ska också få var sin tröja, gatorade (sportdryck) och ett  Tror det var allt. Sen kommer allas föräldrar vara där så det kommer nog vara större publik än vanligt. Och nästa år är det jag, haha :) Tiden går alldeles för fort ju :)

Här är alla seniors från förra året:




Nu ska jag ladda inför matchen :) Håll tummarna!


P.S Om exakt en månad så börjar finals week. Inte långt kvar alltså :)


2/11-2011

Tänk att det redan är november! Har det börjat snöa hemma tro? :) Det är bara ca 6 veckor tills jag åker hem nu ju, det går så himla fort :)

Dagarna rullar på som vanligt: träning, skola och jobb. Men måndagens träning så hade vi halloween-tema :)
Jag är tyvärr inte med på bilden. Jag skulle varit fånge med Clara, Rebecca och Rebecca, men den vita tejpen tog tyvärr slut :( Men alla andra var fina :) Men i år fick vi inte träna med kostymerna utan vi fick byta om efter vi hade tagir kortet och värmt upp.



Vi har bara en match kvar i serien och vinner vi den så går vi vidare till playoffs i Salt Lake City. Då åker vi nästa onsdag i så fall! Vi spelar mot Menlo sista matchen, vi har aldrig haft något stort problem mot dem innan, men man vet aldrig vad som händer. Hade varit kul att åka till Salt Lake City i alla fall :)

Nu ska jag skriva ut lite bilder på våra sista års spelare. Vi ska göra var sin scrapbook till dem tills sista matchen. Det är ju deras allra sista hemmamatch och kanske allra sista fotbollsmatchen, så det är en speciell match för dem.

Hoppas ni har det bra där hemma! Puss och kram :)

RSS 2.0