13/12-2011

Äntligen är jag hemma!

Resan allt som allt tog nästan 24 timmar. Men det gick ganska fort ändå. Första flyget till London var ett stort och fint plan. När man först kom in så såg det ut som att man kom in i en fin bar. Men jag satt nästan längst bak så jag fick inte ta del i det lyxiga. Sen fanns det en övervånging också. Hade velat gå upp och kolla hur det såg ut där, det är väl bara platser där också kan jag tänka mej. Men den resan tog 9 timmar och det gick ganska fort ändå. Jag kollade på tre filmer och sov kanske en timme bara. Trodde att jag skulle vara tröttare för jag sov bara 4 timmar den natten.

Precis innan vi landade så flög vi över Themsen, och vi flög inte så lång upp så man såg alla fina gamla byggnader. Jag och Jennie var ju där i somras så det var kul att se det från höjden. Man kunde se alla broarna som går över floden, och pariserhjulet London eye kunde jag se med. Är inte riktigt säker på om jag såg Big Ben, men den är ju precis i närheter av hjulet så kanske att jag såg den  bland husen :)

Här är några bilder från i somras:







Sedan var det väntetid på Heathrow i 6 timmar innan det var dags för det sista planet till Göteborg. Jag tog mej en tupplur, åt engelsk frukost, kollade i affärer (köpte mej ett par vantar så att jag är redo för kylan) och så läste jag lite tidningar.

Sen kom mamma, pappa, Fanny och Tove och hämtade mej på flygplatsen :) Det är skönt att vara hemma igen. Men det är tråkigt att ingen annanär ledig nu när jag är ledig. Nu ligger jag ensam i sängen och myser med Billy. Tur att han är här med mej :)

Nu ska jag kolla lite Hom I Met Your Mother hade jag tänkt. Och det kanske blir att jag somnar lite. Vaknade kl 6 imorse efter att jag sovit bara 6 timmar.

Hej så länge!



9/12-2011

Hej igen!
Nu har jag nog inte skrivit nagot pa en vecka. Nu nar jag har haft alla slutprov sa har det blivit mycket skrivande och jag har inte orkat uppdatera da. Men i onsdag, da hade jag sista provet och da hade jag tankt uppdatera lite har. Men nej da, da ska min dator sluta fungera igen! Vet inte om den kommer starta igen, men far hoppas det. Just nu lanar jag Ericas dator. Sa om mamma och pappa vill prata med mej innan jag aker sa far ni nog ringa pa mobilen.

I onsdags hade jag ju sista provet och det ar sa skont att jag ar klar med allting
! Sista dagen ar imorgon sa det ar fortfarande vissa som har grejer kvar att gora. Men igar sa korde jag Victor, Mathias, Tom och Nick till Oaklands flygplats for dem skulle ta en svang on Las Vegas innan dem aker hem. Och direkt efter det sa korde jag Luckan till bart-stationen for han skulle hem till Sverige. Idag blev det en till tur till barten for idag skulle Rebecka hem. Och snart ar det min tur :) Pa sondag aker jag hem till Sverige igen! WOHOOO!!

Igar var det Rebecca Vlhas fodelsedag sa vi akte till Emeryville for att ata middag och shoppa lite. Jag hittade nagra presenter, men tyvarr hittade jag inte allt som jag letade efter sa vi maste aka och shoppa imorgon igen, attans ;) Det blir nog San Fran imorgon och sa ska vi kolla El Clasico samtidigt :) Det blir en bra sista dag i Californien!

Men idag maste jag gora en riktigt rojning har i rummet. Ericas sida ser ut som ett bombnedslag som vanligt, men det tanker jag inte gora natt at. Men jag ska gora en riktigt stor tvatt och sedan roja bort allt som jag inte behover. Slanga papper och sant fran skolan som inte behover ssparas tex. Sedan kanske jag ska borja lite med packningen, har inte bestamt mej an :)
Vi ses snart!! :)

2/12-2011

Äntligen är det fredag och det värsta av skolan är över. Nu har jag bara en uppsats och ett prov kvar. Tror jag ska börja på uppsatsen ikväll så att jag får den gjort. Jag har haft fullt upp hela den här veckan med en uppsats på 7-10 sidor, ett marknadsföringsprojekt + presentation och ett prov. Och inte nog med det så ska min dator gå sönder mitt i allt. En morgon så ville den inte starta bara. Men sedan igår så prövade jag och starta den och då blev det liv i den. Den kanske var lite trött och behövde vila lite extra bara. Men det var lite jobbigt att det skulle hända när man behöver datorn som mest. Men nu är den igång igen, får se hur länge den orkar :)

Nu ska jag, Clara, Rebecca och Rebecca till IKEA en sväng. Det är så fint väder idag så vi ville hitta på något. Det är ca 18 grader och imorgon ska det bli 19. Konstigt att det är december och så varmt? haha :) Kanske ska sola imorgon då? :)

för någon vecka sedan så var vi och handlade och då sprang vi in i de här gigantiska cheese balls-boxen. Den skulle pappa vilja ha hemma :)

 

Hoppas ni har det bra hemma, vi ses snart :)

Puss och kram


RSS 2.0