29/1-10 - regn igen :(

Ja, nu regnar det igen. Det började med att det var blå himmel och solsken, så jag och Heidi gick ut och sprang i skogen, och det kändes ganska varmt ute. Men nu är molnen tillbaka och regnet har kommit. Lite tråkigt är det, men men. Jo, vi åkte till en stor skog, Heidi hade varit där innan och sprungit så hon visste lite hur det såg ut. Och det var jättefint verkligen, men alla småvägar såg nästan likadana ut, så efter att ha sprungit i 45 min kanske så var vi vilse. Men då har jag ju lärt mej att man alltid ska gå tillbaka samma väg som man kom, så det gjorde vi. Vi sprang tillbaka samma väg, men helt plötsligt var vi framme på vägen där vi började, efter kanske bara 5 min. Det var jättekonstigt, lite läskigt faktiskt. Vi måste ha sprungit i en cirkel på nått konstigt sätt.

Igår såg jag för första gången vårat basketlag spela match. Har ju inte sett någon än så det kändes som att det var dags att gå och kolla, och det var faktiskt kul. Det andra laget tog ledningen i början med 10 poäng, och jag trodde inte att våra Hawks skulle ta ikapp, men jag vet ju inte så mycket om basket så jag hade ganska fel. Dem kom ikapp och gick förbi och ledde ett tag med 15 poäng. Då trodde jag att det var avgjort, ännu ett bevis på att jag inte har så mycket kunskaper om basket. Motståndarna kom ikapp och Hawks ledde till slut bara med 3 poäng, då blev det nervöst! Kommer ni ihåg vad jag sa om hur det kunde se ut på fotbollsplanen, att spelare och ledare kan gå över gränsen ibland? Det här var nästan värre ska ni veta! Alla var så inne i spelet, våra fans tjafsade med deras fans, och våra fans tjafsade också med spelarna, alla ropade och skrek och jag kunde inte sluta skratta. Det var så roligt att se! Och sen slutade matchen med att Hawks leder med 2 poäng och en motständare försöker på en tre-poängare i slutsekunden. Precis när bollen är på väg mot korgen går slutsignalen (det här är precis som i One Tree Hill när Lucas skjuter sista skottet), och alla ställer sig upp, och bollen studsar på ringen och ut = Hawks är segrare!




27/1-10 - sleepover igår

Igår hade jag och Heidi en sleepover i mitt nya rum! Vi gjorde klart läxorna och så åkte vi till Safeway för att handla lite. När vi väl var där kom vi på att man inte kan ha sleepover utan glass. Men efter att ha hittat alla nödvändiga saker (tvål, tuggummi, tvättmedel), så glömde vi av glassen. Vi kom på det när vi var framme på skolan. Men som tur var hade Heidi popcorn på rummet, så det blev något till filmen i alla fall! Vi kollade på The sweetest thing, men jag kommer inte ihåg om den heter samma sak på svenska. Har funderat på det ett tag nu, men kommer inte på det. Har för mej att den heter nått annat, men jag är inte säker. Jag behöver hjälp!

Idag slutade jag skolan 11.45, en halvtimma tidigare än vanligt. Våran lärare såg fel på tiden och sa att det var dags att gå hem 11.45. Alla kollade lite konstigt, men klagade ju inte över det :) Sen kom han på sej själv, men då kunde han inte hålla kvar oss så vi fick gå :) Ikväll är det någon snubbe som ska prata här på skolan. Det är han som startade men's wearhouse (vet knappt vad det är, men et märker jag väll!), och tydligen så ska tv komma och filma också, så man ska vara lite uppklädd. Det blir nog lite kul tror jag.

Nu måste jag vila lite och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl, om det går vill säga. Internet är ju så segt här borta. Håller tummarna på att det går!!

XOXO (gossig girl)

25/1-10

Just nu sitter jag i mitt rum och jag trivs verkligen. Innan var det så himla tråkigt att jag ville vara här så lite som möjligt. Men nu vill jag inte ens lämna rummet, det är så mysigt :) Så nu sitter jag här i min king-size-säng och skriver på min uppsats som jag har till imorgon. Peter och jag går i samma klass, så har kommer snart så ska vi göra det tillsammans. Det kommer säkert ta hela kvällen, jag är inte så snabb med uppsatser. Kanske skulle börjat tidigare? :P Får lyssna på lite Lady GaGa så får jag nog lite inspiration! :)


24/1-10 - Pictures, as I promised :)


            Så här fint och hemtrevligt såg det ut innan!


           Den här sidan av rummet var ju ännu mysigare! :)


           Men jag kände för en förändring, det var ju mysigt innan
           men man måste ju gå vidare här i livet!


            Ingen roomie, så då blev det dubbelsäng till mej :)


                 Tavlan från Heidi fick en hedersplats!


     Vi åkte till Twin Peaks och såg ut över hela San Francisco


    Jag fick också se Golde Gate på nära håll för första gången!


En annan sak som jag fick se för sörsta gången igår. När vi åkte till Jack in the Box för hamburgare, så var det något som hade hänt. Vi åkte förbi massa polisbilar och ett gäng poliser som riktade riktiga, stora k-pistar mot någon! Det var jätteläskigt! Men vi klarade oss som tur var! 

Nu är det snart midnatt och jag måste gå och lägga mej, har ju skola imorgon och kan ju inte ligga och sova på lektionerna. 

God natt!
               


24/1-10

Det tog ju lite längre tid än vad jag trodde det skulle göra att fixa om rummet. Vi åkte till IKEA vid 13.30 och sedan började vi med en gång att göra om det. Kl 22.00 vad vi klara. Och vi var så inne i det hela att vi missade middagen, så vi var ganska hungriga. Det fick bli hamburgare på Jack in the Box. Sedan tog vi en tripp till San Francsisco så där 23 på kvällen. Vi åkte till en utkiksplats, och det var hur fint som helst! Morgan (min kamera:)) var så klart med så jag ska visa lite bilder. Men nu är kl 2 på natten så jag orkar inte göra det nu. Får lägga upp dem imorgon, både från San Fran och på rummet :)

God natt!

23/1-10

Hej hopp!
Hur har ni det hemma? Fortfarande minusgrader har jag hört! Här har det regnat nästan hela veckan, men idag tittade faktiskt solen fram, och så är det 12 grader just nu, så det är ganska skönt :) Så varför inte spendera 3.5 timma inne på IKEA nu när solen har kommit? Jag och Nikhil tog oss en tripp till IKEA för att köpa lite saker till mitt rum, det är ju så himla tråkigt. Jag har verkligen ingenting. Det blev en spegel, lite dekorationsgrejer, en lampa, väggdekorationer och en liten Snuffalufagus, och en plansch blev det med, fast den köpte Mösen till mej för han var skyldig mej lite pengar :)

Nu ska vi börja röja lite så får ni se före och efterbilder senare :)

21/1-10

Hade fått för mej att Sverige spelade idag igen ju, så jag hade gjort värsta planerna. Skulle hämta lunchen i halvlek och äta på rummet och Heidi skulle ta med sej lunch också så skulle hon få lära sej lite om handboll. Men nej då, dem spelade ju inte idag. Det får bli imorgon då :) Fast jag har ju inte så mycket koll, jag vet att dem har förlorat första matcherna, men har dem nån chans att gå vidare? Det hoppas jag allt, för annars är det pinsamt!! Och tråkigt!

Annars har det inte hänt nått speciellt de senaste dagarna. Det har varit skola och läxor och så har det regnat så det har varit kanska tråkigt. Och igår åskade och blixtrade det, så jag var lite rädd!

Nu Skype-ar jag men mamma, Moati och Kisen samtidigt som jag kollar på Danmarks-matchen. Och snart måste jag gå och äta, nu är jag hungrig!!

Adios!

19/1-10 - Handbolls-EM!

Nu är det handboll som gäller mellan lektionerna :) Bara för att man är på andra sidan jorden får man ju inte missa när Sverige spelar!


19/1-10

God  morgon på er!

Just nu har jag lektione, Computer-mös eller nått. Det handlar i alla fall om datorer och hur man sparar filer och sånt, det är ganska lätt. Vi ska ha ett quiz idag men Blackbord, där vi ska göra quizet, fungerar inte. Lektionen slutar om 45 min, så jag passar på att skriva lite :)

I söndags var jag hos Heidi nästan hela dagen. Oscar var snäll och körde mej till Barten kl 9 på morgonen. Då var jag ganska trött eftersom vi kom hem kl 2 på natten efter att ha sett Avatar. Det kanske var därför jag ställde mej på fel sida på perrongen. Det kom ett tåg som gick till San Francisco och då förstog jag att jag var på fel sida, jag ska ju åt andra hållet :) Men det gick bra till slut, jag kom på rätt tåg och kom fram till Pleasanton. Hon bodde i ett jättemysigt område. Som Peter säger, så ser det ut som Disneyland!  Vet inte riktigt om jag kan hålla med men...

Det första vi gjorde var att ta en rundtur i huset, och som ni kanske vet så tar man inte av skorna när man är inomhus, så det var ju lite smutsigt här och var. Och hennes familj är ganska lata så de städar inte ens lika ofta som man gör hemma i Sverige. Vi åt lite frukost också, scrambled eggs och rostad smörgås a la Heidi! Sedan åkte vi runt bara i stan och hon visade mej vart hon hade gått i skolan och andra små ställen. Vi kollade på värsting hus! Nästan som slott där det inte räcker. Skor behövde jag faktiskt, det blev ett par gråa Vans (fast jag har fått skoskav av dem, och det var inte lika kul:(), men jeans vet jag inte om jag var i så stort behov av, men dem var så snygga och så var jag tvungen att pröva dem bara, bara för att. Och det är ju klart att jag ska gilla dem, så då var jag ju tvungen att köpa dem :) Efter det så åkte vi hem till Heidi igen och tog det lite lugnt. Åkte och pt pizza med hennes pappa, och sen på kvällen så åkte vi tillbaka till skolan igen. Det var jättekul att hälsa på Heidi och se vart hon kommer ifrån, det är ju lite annorlunda, eller ganska mycket annorlunda, från Sverige och Borås!

Nu har jag snart min andra lektion och jag måste skriva ut läxan, så hej så länge :)

17/1-10

Nu bär det snart av till Heidis hem :) Hon bor 25 från skolan och jag har aldrig varit där förut, så det ska bli jättekul! Oscar ska köra mej till täg/tunnelbane-stationen så kommer Heidi och möter upp mej där. Vi är ju lediga imorgon (måndag) så det kanske blir så att vi sover där. Vi har inte bestämmt än, får se hur det blir. Jag har i alla fall beordrat henne att planera dagen in i minsta detalj så att det blir superbra :)

Har ni sett Avatar? Vi såg ju den igår på Imax (hur stor skärm som helst!) och 3D. Jag tyckte att den var jättebra faktiskt och den var så fin gjord så man ville ju också åka dit! Det skulle finnas på riktigt :)

Nu måste jag packa innan Oscar kommer!

XOXO

16/1-10

Jo, jag blev ju precis kidnappad. Det var Oscar och Klara som kom och kidnappade mej. Jag var mitt uppe i skrivandet men hann inte skriva klart (som ni kanske märkte). Jag hade tänkt lägga upp lite bilder från igår (fredags) då Vi (jag, Maria och Peter och senare också Oscar och Klara) åkte till San Francisco för att gå på bio.


                               San Fran by night



              Husen som är med i tv-serien Huset fullt



          Peter och Maria framför husen. Nu blev den sned och fin
          men det går ju inte fixa på bloggen, och jag har Picasa
          så bilderna vrids automatiskt när man öppnar dem fast de
           är fortfarande sneda i mappen. Så jag orkade inte krångla 
          med det :) 


Men jag hann inte ta så mycket kort, för det är väll typiskt att batteriet tar slut. Fick ta några i alla fall och det var ju bra. 

Jo, dem kom och kidnappade mej innan för vi skulle på bio. Vi ville sett Avatar igår men den gick inte på den biografen i San Fran som vi gick till. Så då åkte vi till Emeryville, som ligger 10 min från skolan eller nått, men vi var ju ganska sena. Vi kom dit kvart över 3 och bion började halv 4, så det var redan fullt. Men den går ikväll igen 22.30, så vi ska gå på den istället. Det var ju ganska många timmar dit så vi åkte till en restaurang kanske man kan kalla det. Oscar, Klara och Peter hade varit där innan i alla fall, och där beställde vi pannkakor med jordgubbar, bananer och nutella plus att man gick grädde och glass vid sidan om. Det var supergott. Tyvärr så fick jag inte med mej kameran så jag har inga kort att visa, men det var gott! :) Nu är vi tillbaka på campuset igen och tar det lite lugnt innan vi åker tillbaka igen. Hade tänkt att jag skulle vila lite för jag var så trött innan (fortfarande lite jetlag), men får se hur det blir med det. Nu hade jag tänkt att jag skulle lära mej spela piano, så jag har skrivit upp lite noter till The Used - Smother me :) Kanske tar en tripp till pianot!

XOXO




16/1-10

Var inte arga på mej, nu tog det några dar innan jag skrev igen :) Men det har varit ganska mycket att tänka på. Det har ju varit första veckan i skolan och så är det massa man ska fixa. Bestämma vilka lektioner man ska ha, beställa böcker, betala skolan och mejl hit och mejl dit!

Jo, jag bestämde mej för att lägga till en till lektione, men det ser inte ut som att det blir så. De som jag har att välja mellan krockar antingen med mina lektioner jag har nu, eller så är det så många elever att de inte tar in mer. Så det blir nog att jag har 15 units, men då kanske jag ska kolla om man kan få jobba på campus. Jag kommer inte riktigt ihåg hur det var, kanske så får inte internationella studenter jobba första året. Får ta reda på det!

Nu blir jag kidnappad!


13/1-10 - rätt datum den här gången :)

Det är verkligen skillnad på vädret här borta med det hemma i Sverige. Jag åkte från 10 minusgrader, man kunde ju knappt vara ute för att det var så kallt. Idag, här borta i Kalifornien, har det varit jättefint väder. Soligt och 15 grader ungefär. Nästan så att man började svettas lite :P

Idag har jag haft två lektioner, så efter lunch var jag klar för dagen. Lunchen åt jag med Maria (old roomie:() och vi bytte scheman så att vi kan veta när vi kan ses. Hon går bara i skolan mån, ons och fre så de är de enda dagarna hon är här, annars jobbar hon. Men de skoldagarna hon har är väldigt långa dagar. Idag tex började hon kl 10 och slutar vid halv 9 på kvällen. Då har hon några långa lektioner men också några håltimmar. Så då bestämde vi att på onsdagar tar hon med sig träningskläder så får det bli våran träningsdag tills fotbollen börjar. Vi ska se om vi kan klämma in lite träning på måndagen också.

Annars så sov jag faktiskt hela natten igår. Vaknade 8.20, sp det var skönt. Men nu är klockan bara 9 på kvällen och jag är redan hur trött som helst. Ska bara kolla igenom lite biologi (vi har redan quiz imorgon), sedan måste jag faktiskt gå och lägga mej.

XOXO

12/1-10

Just det ja, det ar ju inte 2009 :) haha! Jag skyller pa att jag har sovit for lite, min hjarna ar inte riktigt i funktion!
Ar i alla fall klar med lektionerna for idag sa nu ska vi aka och handla och sa ska jag se om jag kan fixa ett sim-kort till min mobil. Sedan ska jag nog se om jag kan sova, kan jag inte det sa far jag nog ga ut och springa lite, det kanns som att det var ar sedan jag gjorde det! 

Ha det bra! :) 

PS. Skrev just att det var den 11/1-2010. Jag ar ju inte riktigt 100 i huvvet idag :)

1/12-09

Just nu sitter jag och Skype-ar med Tove. Klockan är kvart över 8 och jag har varit vaken sen 4 i morse :( Jag borde ju bara trött för jag somnade inte förrän 12 så jag har ju bara sovit i 4 timmar. Fast jag sov ju ganska länge i eftermiddags så det kanske är lite därför. Men det kommer jag ju göra idag också. Jag som trodde att jag skulle sova ut lite, men det gick inte! Jag började läsa för att jag skulle bli trött, men boken blev så bra så det gick inte heller. När klockan var kvart i 8 så var det ingen mening med att försöka somna om, då skulle jag bara bli så trött när klockan ringde 8.20, så då gav jag upp. Så jag satte på datorn och Tove var inne på Skype så vi pratar lite. fast just nu har hon lämnat mej för att hämta mat. Skriker gör hon också och då börjar ju Billy yla som en stucken gris! :P 

Nu får jag prata lite med Tove och sen ska jag gå och äta frukost! 



 
                                                 Lady Gaga - Dance in the dark




11/1-09

Första skoldagen är avklarad. Idag hade jag microeconomics och quantitive analysis for business. Har inte hunnit ställa om mej riktigt till amerikansk tid så jag har varit ganska trött idag. Båda lektionerna har lite med matte att göra (om jag förstog rätt, var trött så det var lite svårt att konsentrera sig. Men jag märker väll vad det handlar om annars :)). Jag har samma lärare i båda ämnena och han är italienare om jag minns rätt. Får väll ta och presentera mig på italienska och smöra lite så man kan få bra betyg :P haha!

12.15 var jag klar med lektionerna och då var det lunch som gällde. Efter det gick jag direkt till rummet för jag verkligen tvungen att sova lite. Men precis när jag håller på att somna så knackar det på dörren, och vem står där om inte Mary! Old roomie :) Det var kul att träffa henne igen. Det blev bara kort för hon hade lektion. Och det visade sig att hon och Heidi hade samma lektion så dem kom tillbaka vid halv 6 till mitt rum (efter att jag hade sovit i 2.5 timma). Det var jättekul att träffa dem igen! Och alla andra också. När jag väl är här så kom jag på att jag hade saknat det lite.

Annars gjorde vi inte något speciellt. Spelade lite pingis, jag fick en tavla med 4 olika ramar som Heidi hade sätt in olika kort i, jättefin var den. Sen visade Heidi bilder från Norge och Budapest och så kollade vi på Vänner tills jag nästan somnade. Imorgon är min första lektion inställd, läraren är tydligen inte här, så istället för att börja 8 så börjar jag 9.30! Då ska jag försöka ta igen lite sömn. På tal om sömn, nu måste jag gå och lägga mej. God natt!

XOXO

10/1-09 - Väskan har kommit!

Efter ett evigt väntande så har väskan äntligen kommit. Klockan var halv 5 när chaffisen ringde och var utanför gaten, så sedan dess har jag packat upp och fixat lite smågrejer inför imorgon, första skoldagen 2010. Jag har inte bestämt mej om jag ska lägga till en kurs eller inte. Just nu har jag 15 units, precis som förra terminen. (Det kanske itne är lätt att veta vad det betyder med 15 units, men varje kurs man tar har oftast 1 eller 3 units. Nu har jag 4 kurser på 3 units och 3 kurser på 1 unit). I så fall hade jag tänkt att lägga till en kurs på 3 unit så att jag kommer upp i 18 units. Den här terminen har vi inte så mycket fotboll, mest träningar och några få träningsmatcher, så jag har ju mer tid över. Jag vet inte vad jag ska göra. Help me!

Nu kanske ni vill veta lite om vad som hände på flygresan :) Den började på Landvetter där jag fick ett boarding pass med alla flighter och ett kvitto till min väska, till skillnan från förra gången :) Kl. 10.40 åkte jag till Köpenhamn. Den flygresan var det inget problem med. Den gick jättefort, kanske 30 min bara. Efter det var det en flygresa på 8 timmar som väntade, till Newark skulle jag då. Det började med att vi lyfte nästan en timma senare än väntat, men vi kom fram i tid ändå som tur var. Den resan kändes väldigt lång och var ganska tråkig. Det var inga bra filmer som visades så jag halvsov igenom en av dem. När vi sedan var på väg att landa visade dem på skärmen, som sitter i stolen framför, en bild från en kamera som satt under planet. Det tyckte jag var ganska kul att se på, men det var ju inte bra om man har lätt för att må illa. Knappt 5 min tittade jag och jag har inte mått så illa på länge! Jag trodde verkligen att jag skulle spy, men jag klarade mej som tur var! När vi hade landat i Newark, USA, så är det ju säkerhetskoll för att komma in i landet. Så med lite illamående kvar och huvudvärk fick jag stå och vänta i säkert 1.5 timma innan jag kom in på flygplatsen, så lång kö var det! Men när det var fixat så gick jag och hämtade mitt bagage och checkade in det igen. Dags att leta upp vilken gate jag skulle till. Tittade på skärmen, men det är la klart att det endast är min flight som inte det är skrivet någon gate på. Frågade en snubbe som sa att jag skulle till terminal A, så det var en början i alla fall. Tog tåget (tåget!) till terminal A och letade upp en skärm där för att hitta gaten, men ingen gate där heller. Frågade en annan snubbe, "men då ska du till terminal C", men det var ju precis där jag kom ifrån och en annan snubbe sa att jag skulle hit, noll koll? Så jag gick tillbaka till tåget, men innan jag hoppade på kollade jag på skärmen som var uppsatt där, JIPPI! Terminal A, gate 14 :) Yes! Jag var på rätt plats! Tur att jag inte litade på den andra snubben jag pratade med. Så då gick jag och satte mej utanför gate 14. då var det bara 10 min kvar till boarding så jag hade varit vilsen ett tag på flugplatsen. Men nu var jag ju framme som tur var, trodde jag. 10 min kvar till boarding och det var i princip bara jag som satt där. Var det här verkligen rätt? 5 min kvar. Nej, nu får jag gå och kolla igen. Letade upp en annan skärm, San Francisco - gate 17, stog det på den. Jaha, bara att börja och gå igen då, men som tur var så låg den bara bakom hörnet. 

Äntligen var jag på det sista flyget, och det var då det roligaste hände! Piloten hade räknat ut att vi skulle bli ungefär en timma tidiga, och det var ju bra! Då kommer jag till skolan lite tidigare. Men istället för att bara gå av planet, hämta väskan och ta taxi till skolan, så tog det stopp vid hämta väskan. Den kom aldrig. Då var jag så himla trött efter att nästan varit vaken i ett helt dygn att jag bara ville sätta mej ner på rumpan och böla! Men jag var inte ensam, det var ett annat svenskt par som inte heller hade fått sina väskor, så vi hjälptes åt. Vi gick till informations-tjejen som knappade in väskkoden (tur att jag hade kvittot den här gången:)) och hon sa att våra väskor tog en svängom till Washington, men de skulle komma till flygplatsen med ett plan som kom in på natten. Så jag fick fylla i lite uppgifter och sedan ta en taxi hem utan väskan. Den skulle bli körd till skolan dagen därpå.
Så jag har fått klarat mej utan mina saker en hel dag och det har varit jobbigt. Men det är skönt att jag fick tillbaka den i alla fall, och för besväret så fick jag lite rabatt hos United, det är alltid bra :)

Nu somnar jag snart fast klockan bara är 9 på kvällen. Men jag får kolla på ett Gossip-avsnitt först! Sen är det dags för skolan, och just det, jag har inga lektioner på fredagar! WOHO :)

God natt!

10/1-09

Nu är jag tillbaka i Oakland igen. Men väskan ville inte följa med mej tydligen. Den åkte en liten omväg, ville väll se Washington innan :) Men jag ska nog få den idag hoppas jag, jag har ju alla mina saker där!

Ville bara uppdatera en snabbis så att ni vet att jag är framme. Sladden till datorn ligget i väskan och det är just nu 11% kvar på batteriet, så det räcker inte så länge. Får berätta mer om flygresan senare, jag har ju en del att säga, den var ju inte händelsefattig precis ;)

Hörs snart!

Dagen innan...

Varför blev jag så nervös helt plötsligt? Så här nervös var jag ju inte ens när jag skulle åka över för ett halvår sedan. Men jag tror att det har lite att göra med den dör snubben som blev tagen på väg till USA precis efter jul. Men det betyder ju att säkerheten har ökat, så jag behöver ju inte vara nervös! Men men, får se om jag somnar. Men det gör jag nog. Om jag kollar på ett gossip-avsnitt så blir det nog bättre :)

Jag har varit hemma i 3,5 vecka, det är ju ganska länge men det har ju gått så himla fort! Det känns som att det var några dagar sedan jag kom hem, och nu ska jag åka igen. De första dagarna var det mycket som hände, jag åkte runt och träffde så många som möjligt. Sedan blev det ganska lugnt mellan jul och nyår. Men efter nyår blev det samma visa igen, hit och dit för middagar och fika med alla möjliga, och sen klämde man in lite jobb också :) Så de sista dagarna har gått jättefort för jag har haft något att göra nästan hela tiden. Men det har varit ett skönt, men väldigt kallt lov! Nu lämnar jag vinterkläderna hemma för det är inte riktigt så här kallt i Kalifornien! På tal om vad jag har packat med mig så har jag inte riktigt packat klart än. Är hos mamma nu och trodde att jag hade fått med mej allt från pappa. Men det är klart att jag inte gjorde det. Skinnjackan och grisen (jag vet, men han måste faktiskt följa med!) har jag kommit på än så länge, får se om det pluppar upp något mer! 

Nä, nu måste jag packa klart. Det är ju snart midnatt och jag ska ju snart upp. Eller jag behöver inte gå upp förrän 07,15, men innan jag har packat klart och lugnt ner mej lite så att jag kan sova, så kommer nog klockan hinna bli ganska mycket.

Jag kommer att sakna alla! Men det är tur att internet finns, vad hade man gjort utan det? Det kändes faktiskt som att det inte vad längesen jag hade träffat familjen och Jennie när jag kom hem, för jag hade ju sett och pratat med dem på Skype. Om inte det fanns hade det varit jobbigare!

Ha det bra nu i kylan! :) Jag drar vidare till varmare breddgrader :P

XOXO (haha Kisen:))

PS. Tove, du vet vad jag gjort men det är bara för att jag var nervös. Sorry, du får slå mej extra hårt när jag kommer tillbaka ;P

RSS 2.0