Dec 7

Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag åker hem och de sista dagarna kommer bli tuffa. Jag har 3 slutprov nästa vecka, en uppsats + presentation och skriva klart mitt 15-sidors papper. Och så ska jag göra klart programmerings-uppgifterna också. Allt det har jag på 3 dagar!
 
Och så har jag ett stort problem som jag helst måste lösa innan jag åker. Jag har ju en business major, men så tar jag också en minor i matte, det betyder att man bara behöver ett visst antal kurser inom det området. Och jag hade planerat att ta Calculus 2 och linjär algebra till våren. Men vi var bara 4 personer som anmälde oss till linjär algebra (det behövs tydligen minst 6 personer), så dem tog bort den bara så där. Så nu är vi 5-6 personer som saknar en enda kurs för att kunna få en matte minor. En av mattelärarna, Sammis, startade upp matte minor för bara 2-3 år sedan och vi är bara ca 10 stycken som gör det, men nu ska han sluta för han ska börja jobba för Google så nu finns det bara en heltids mattelärare och hon är inte så omtänksam och hjälpsam av sig.
 
Men jag ska inte ge upp än. Jag ska kolla med en ekonomilärare om han vill göra en Independent Study med mig. Han var inte på sitt kontor idag så jag ska jaga honom nästa vecka :)
 
På tal om ananas, här är en bild från Hawaii ;)
 

Dec 5

Tove-busen fyllde ju år i måndags och eftersom jag inte hade tid att uppdatera då får hon ett GRATTIS nu :) (fast jag var faktiskt med och sjöng på morgonen genom skype, haha :) ).
 
 
 
Och nu till något helt annat :) Idag ska vi gå på Lejonkungen-musikalen! Det ska blir jättekul, alla säger att den är jättebra och det är så himla många som har sett den. Det är jag, Selina, Fredrik, Rasmus och Hernan som ska gå :) Men innan det blir lejonkungen så ska jag jobba och ha 3 lektioner. Idag får jag också reda på vad jag fick för betyg på min 20-min presentation, hihi!! :)
 
 
Hoppas ni har det bra där hemma. Läste att det var snökaos? Nu blev jag lite nervös, tänk om det är snökaos när jag ska landa med planet nästa fredag? :( Hoppas det blir bättre till nästa vecka. Och kör försiktigt allihopa :)
 
Kramis!

Dec 2

Det är redan December och det betyder att det bara är en vecka kvar i skolan och sen är det slutprov. Och sen åker jag hem igen :)
 
I fredags så var det Senior pubcrawl :) Det var ett event för seniors så man fick skriva upp sig på en lista om man ville åka med. Dem hade hyrt en partybuss som tog oss till San Fran och där fick vi gå runt till olika barer :) Vi gick till 3 stycken och dem två första var det alldeles för mycket folk. Man kunde inte stå någonstans för det var folk överallt. Men den sista var det lite mindre folk så där kunde man andas i alla fall :)
 
Igår gjorde jag inget speciellt. Det bara regnade och regnade så det slutade med att jag fastnade framför Sunes Jul, haha :) Alla avsnitten fanns ju på YouTube!
 
Idag blir det bibblan hela dagen. Har en presentation imorgon, fast den är bara i 5 min så det är lugnt :) Ska göra klart powerpointsen för den och så ska jag plugga för ett quiz i en annan klass. Så det ska jag göra idag :)
 
Här kommer lite bilder från Muir Woods, den där skogen med alla stora träden dit vi åkte för några veckor sedan :)
 
Här är alla som åkte :) Jag, Andrea, Fredrik, Andro, Rasmus, Hernan, Luke och Selina.
 
Här är alla välkomna in till farbror Rasmus håla i det stora trädet :)
 
Selina :)
 
 
 
Ser ni dem små människorna längst ner? Så stora är träden!!
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har det bra där hemma i kylan :)
 
Kramis!

RSS 2.0