18/5-2011

Varför kan jag inte sova på morgonen? Sedan jag kom tillbaka har jag sovit till hajv 10 en morgon, annars har det varit allt mellan 3.30 och 7. Idag vaknade jag kl 6 :( Så nu när jag har lite tid över tänkte jag lägga upp lite bilder från våran amerikanska midsommar :)

 
Det fanns mycket mat att välja bland. Vi grillade och så hade vi varit på IKEA och handlat potatis, sill, ägg, knäckebröd, kaviar m.m.



                            Grillmästaren Ojo


                                                Och svenska kakor såklart


Och jordgubbar och grädde måste vi ju ha.


Men vi hade ingen elvisp så vi fick vispa för hand med en sked. Det blev som det blev :)


Mathias Spinnars är till höger. Han var snäll och tog med sej massa tjocktröjor så vi blev Mathias Spinnars x4.


Och dem skulle ta en snap en gång i halvtimmen så det blev ett antal. Och sånghäfte var fixat så att alla amerikaner och engelsmän kunde sjunga med. Själv hoppade jag över det och tog kort istället :P

 
Nick (engelsk), jag (svensk) och Mathias (norrman)


Sen blev det tävling. Här hoppar vi säck.


Och pricka pennan i flaskan


Det var viktigt att penna satt perfekt!


Sen blev det dans på bordet. Det var inte någon tävling dock...


                            Hela gänget plus våran midsommarstång med plasttallrikar som runda ringar :)

Det var lite bilder från midsommardagen, det var en bra sista dag i USA :) Vi hade dans runt midsommarstången också men när jag skulle ta kort gick jag in i Lasses bildörr som stod på vid gavel så jag fick värsta fläskläppen istället.

Jag kommer inte uppdatera så jättemycket nu under sommaren, bloggen behöver också sommarlov. Men det kommer nog upp lite bilder då och då. Den 3-7 juni ska jag till Southampton och London så bilder därifrån kommer jag att lägga upp. Kika in lite då och då :)

Ha en bra sommar annars!


12/05-2011

Vill bara meddela att jag är hemkommen, men tyvärr är inte min väska det. Andra gången på ett halvår nu som jag inte fått med min resväska. Vad händer SAS? Flygresan gick väl bra, lite turbulens då och då och det var nära att bli blött i brallan, men det gick bra :) Har varit vaken nu i ca 40 timmar så jag kommer somna som en stock. Igår kommer jag ha all tid i världen att göra vad som helst eftersom alla andra går i skolan eller jobbar, så då kommer det komma upp lite bilder från vårat midsommarfirande i tisdags :)  Det var väldigt lyckat och ett bra avslut på året!
Men nu måste jag ta och lägga mej för jag somnar snart :)'
God natt

9/5-2011

Om exakt 8 timmar och 30 minuter har jag mitt sista slutprov för den här terminen. de två senaste dagarna har det blivit plugg, tvätt och packning. Imorgon kommer lastbilen för att hämta lådorna som ska vara kvar över sommaren så mitt rum är fullt med massa boxar. Ska sova nu så att jag inte är allf för trött inför provet imorgon. Det ska bli så skönt när det är gjort! :)
God natt och så hörs vi senare idag :)

6/5-2011

Nu började jag tänka alldeles för mycket och blev jättestressad. På måndag kommer lastbilen och ska hämta våra lådor som vi ska lämna kvar i USA över sommaren. Plus, på måndag har jag matteprovet. Det betyder bara lördag och söndag kvar och då måste jag hinna packa, tvätta och plugga. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så jobbigt det blev. Och nu ska jag åka hem till Vic med Erica och Jessika så packa hinner jag inte göra. Får ta med matten och plugga lite där. Men imorgon så får det bli ett riktigt ryck!

Och så hoppas jag att mamma och pappa är inne på skype för en gångs skull? Lördag kväll för er? :)

Puss och kram


5/5-2011

Jag har ju en sak att berätta som jag glömt att säga. Jag och Jennie har bestämt att hälsa på Nina i England :) WOHO!! :) Vi har bokat biljetter redan (eller Jennie gjorde det) och vi åker den 3 juni och kommer hem den 7 juni. Har för mej att Nina bodde i Southampton, men vi ska åka in till London också :) Då blir det LONDON BABY!!




Nu ska jag ut och lägga mej vid poolen en stund, det är ju ca 27 grader :) Sen ska jag äta lunch med Maria, min gamla roomie, och sen blir det lite matte.

Hoppas ni har det bra hemma!
Puss och kram


3/5-2011

Ni kan inte gissa vad som har hänt. I lördags åkte jag, Erica, Vic och Jessika och shoppade. Vi var borta hela dagen verkligen, kom inte hem förrän vid halv 8. Då var det bara att ta fram böckerna för att börja plugga. Jag gick till datorsalen för att skriva ut lite papper och så och helt plötsligt så släcks alla datorer ner och alla lampor också utan ett par stycken som går på reservström. Vet inte riktigt vad som hade hänt men själva elcentralen hade blivit pisseblöt och gått kaputt, nått i den stilen. Så vi blev utan ström i ca 30 timmar. Det var helt mörkt överallt, jag fick duscha i kallvatten och maten kunde inte lagas till som vanligt men dem fick till det ändå. Det kändes som att man bodde mitt ute i skogen. Och detta hände precis innan slutprovsveckan så vi kunde ju inte skriva våra uppsatser eller få tillgång till internet, så det slutade med att alla slutprov på måndagen blev uppskjutna. Dem har inte fixat problemet än men har tagit hit en massa generatorer som står lite varstans på campus, så nu funkar det som vanligt i alla fall.

När man inte har någon ström märker man verkligen hur beroende man är av den. Jag hade ju inget att göra. Kunde inte plugga för internet fungerade inte och det fanns inga lampor så jag skulle inte kunna läsa heller. Kunde kolla på film för min dator har kasst batteri och behöver sladden. Kunde inte blåsa håret efter duschen så fick gå med blött hår. Så vi bestämde oss för att ha det mysigt på innergården. Vi tände en brasa och hade ljus överallt och satt och lyssnade på musik från en spelare som gick på batterin :) Där satt vi till midnatt ungefär och myste och slapp oroa oss för slutproven för dem kunde vi inte plugga för i alla fall, nått positivt med det hela :)

Idag har varit study day och jag har verkligen pluggat hela dagen. Men jag har fått mycket gjort i alla fall så det känns bra. Imorgon har jag ett slutprov och så ska jag skriva klart min uppsats hade jag tänkt. Sen har jag bara matteprovet kvar på måndag, sen har jag SOMMARLOOOOOV! :)

Nu ska jag sova så jag är utvilad till morgondagens prov :)

RSS 2.0