30/8-2010

Hej på er.
Hoppas ni har det bra hemma! Hur är vädret nu förrästen, har hösten börjat komma? De senaste dagarna har det legat runt 20 grader, så det har varit skönt. Inte så där extremt varmt som det var för en vecka sedan ungefär. Det var alldeles för varmt.

Just nu sitter jag i sängen och har precis vaknat upp från nap #2 idag. Har glömt hur trött man blir på dagarna efter träning så tidigt på morgonen. Men man kanske vänjer sej? Sov en stund innan första lektionen kl 11 och så nu sov jag en stund efter sista lektionen kl 15 :) Hade spanska idag igen och det är så kul :) Har glömt hur kul jag tycker det är att läsa språk så det ska bli jätteroligt! Sen hade jag macro andra lektionen och jag tycker att läraren är jättebra. Hon förklarar verkligen så att man förstår (till skillnad från vissa andra lärare där man får i princip lära sej själv!) och kursen verkar intressant också, så den kurses kommer att bli rolig också tror jag. Det enda som är negativt är att vi kommer att ha en presentation. Jag som verkligen inte gillar presentationer!! Men förhoppningsvis kommer vi att vara i grupper. Får verkligen hoppas det, för vi är en ganska stor klass och hade jag varit själv då hade jag blivit lite nervös bara!

Nu har det kommit upp mer bilder från våran forsränningstrip så jag tänkte lägga upp några :)



Nästan enda kortet jag är med på. Jag fick ju uppdraget att vara fotograf :)


Vi tog en liten paus och åkte kana. Här är Coach!


Lynsey, en av våra assisterande coacher, vågade till slut åka och doppa sej. Vi blev lite förvånade faktiskt. Hon förstörde ju håret och sminket! ;) 








Alla båtar blir dragna till slutstationen av en jet ski.



Här fick vi lov att hoppa i vattnet om man ville. Jag gjorde det också men efter ett tag blev det för läskigt för mej. Nått kunde ju ta tag i mina fötter ;) Säkrare att sitta i båten och ta kort istället!






Hela teamet :)





Nu har jag suttit här alldeles för länge. Skulle ju göra läxa innan maten! :)

XOXO






28/8-2010

Nu är klockan snart halv tolv på natten och jag har precis gjort klart min läxa i Macro. Och jag är så arg så arg. Fast nu har jag väll lugnat ner mej lite. Men det var så här: jag och Lina åkte till San Fran för att shoppa lite och vi kom tillbaka kl 22. Kl 21.30 får vi ett sms från våran lagkapten om att vi ska samlas 11.30 imorgon för att äta brunch och sedan gå och kolla på volleybollagets match som börjar kl 12. Efter det ska vi samlas kl 15 för våran egen match och vi kommer inte tillbaka förrän åtta på kvällen. Så varför blev jag så arg? Jo, för att dem tar för givet att man inte har annat planerat. Jag hade planerat att jag skulle göra läxa på förmiddagen, hade jag vetat tidigare att vi skulle gå på matchen hade jag försökt göra den innan vi åkte in till San Fran, men dem skickar det halv tio på kvällen och tar det för givet. Att man kan lägga allt annat åt sidan bara för fotbollen. Det var så flera gånger förra året och jag blir så irriterad. Så nu fick jag göra läxan sent på kvällen när jag hellre hade sovit.

Men nog om det, jag åkte ju till San Fran idag och det var roligt :) Det var jag och Lina och några killar från fotbollslaget som åkte in. Vi gick tillsammans en stund i början, men sen ville jag och Lina shoppa så vi gick för oss själva resten av kvällen. Och vi shoppas faktiskt måste jag säga. Jag som alltid brukar vara den som inte kommer hem med något alls kom hem med tre t-shirtar, två linnen och en body lotion med jordgubbslukt :) Jag upptäkte ju när jag kom hit för två veckor sedan att jag nästan inte tagit med mej några linnen eller t.shirtar alls. Hade en t-shirt och två linnen med mej. Har ingen aning vad jag tänkte på när jag packade :) Och Lina handlade till och med mer än mej, så vi hade med oss massa grejer hem!

Nu måste jag försöka sova lite. Imorgon har vi våran första riktiga match. Ni får gärna hålla tummarna kl 02 eran tid om ni är vakna ;)

Puss och kram

27/8-2010

Jag behöver hjälp! Jag behöver häftmassa så att jag kan sätta upp mina bilder på väggen, har försökt med tejp men det fungerar inte. Dem bara faller ner. Så jag tänkte att jag skulle köpa häftmassa istället, men där kommer problemet! Jag vet inte vad häftmassa heter på engelska och jag har letat i lexikon på nätet och engelskaboken som jag har, men det finns verkligen inte. Har frågat svenskarna om dem vet, men dem vet inte heller. Försökte förklara för Maria och Sabel men dem förstog ju inte vad jag menade. Är det någon som vet? :)

Igår var det tänkt att jag, Lina och Victor skulle sitta på rummet och tjöta och dem skulle spela elgitarr. Men vid nio-tiden ringer Maria (roomie) och säger att hon ska gå med några av fotbollstjejerna till Blakes (utestället i Berkeley). Maria är en tjej som verkligen inte gör något livat eller så, hennes föräldrar är ganska stränga. Så när hon sa att hon skulle gå ut trodde jag henne inte alls! Maria Cruz säger att hon ska gå ut på en torsdag när vi har fotbollsträning kl 7 dagen efter. Det kan inte stämma! Men jo, jag hade fel. Hon ville det. Hon ville göra något annorlunda för en gångs skull, man lever ju bara en gång :) Så då var jag ju tvungen att gå med! Men om jag ska erkänna så var det väll inte så jättekul. Alla tjejerna ville ju dansa och jag tycker ju inte det är så jättekul direkt. Men det var kul att vara ute med Maria. Vi somnade vid halv 2 och sen ringde klockan 05.50. Inte så mycket sömn blev det den natten. Och det var så kul, Maria har väll inte varit uppe så länge i hela sitt liv (okej, nu överdriver jag lite), och efter duschen vid 10, lägger hon sej på sängen och somnar med en gång, men badrock på och handduk runt huvudet :) Fast jag ska inte säga något, somnade vid halv 11 till ett Top Model-avsnitt. Tur att jag ställde alarmet på 12.30 för vi hade sovit längre kan jag lova :) Och vi hade möte med fotbollen 12.45 så vi fick lite bråttom :)

Nu är det snart midnatt och det är ett under att jag fortfarande är vaken :) Dags att sova! God natt!

26/8-2010

Andra skoldagen är avklarad och redan har man fått läxa i varje ämne. Ingen lugn start här inte, pang på bara! Men man kommer väll in i det efter ett tag. Jobbigt att göra läxor nu i början. Och jag tror att det kommer bli ganska jobbigt med dem kurserna jag har den här terminen. Har inte riktigt så "lätta" lärare som jag hade i våras. Typiskt! Men imorgon har jag min första fotografi-lektion och det ska bli roligt. Och just det, jag hade ju spanska igår och jag trodde att det skulle vara som det var i gymnasiet, att läraren mest pratar svenska, kanske lite spanska då och då. Men nej då, hon pratade nästan spanska hela tiden. Men hon pratade långsamt så det gick ganska bra faktiskt, var förvånad över hur mycket jag förstog faktiskt :)

Annars har det inte hänt så mycket. Tränar som vanligt och så nu skolan då. Vi har första matchen på söndag så den får vi tagga till :)
 


Den här låten spelas flitigt överallt kan jag lova. Har den kommit till Sverige än? Bra är den i alla fall :)


Hoppas ni har det bra hemma :)

25/8-2010

Om en halvtimmar har jag min forsta lektion. Jag och Maria sitter just nu i datasalen och har skrivit ut scheman over alla vara matcher. Viska namligen lamna det till lararna sa dem vet nar vi kommer missa lektioner. Men nu ar det bara 20 min kvar och jag ar jattenervos nu ju. HJALP!!! Men jag vet en som har samma lektion sa det ar bra :)

Maste ga och forbereda mej nu. Hoppas ni har det bra hemma. 

PS. Ja, jag skojade bara om traningsvideon ;) Hihi! 


24/8-2010

Värmen är här!!

Kommer ihåg att det var sjukt varmt förra året jag kom hit, så jag har varit lite besviken på vädret för det har inte varit så bra. Men just nu är klockan halv tio på kvällen och det är 28 grader, nästan lite för varmt. Och idag hade vi träning kl 1 mitt på dagen. Vi sprang runt skolan tre varv och det var varmt kan jag säga. Men som tur är skulle vi avsluta träningen med ett dopp i poolen. Det var så skönt så jag och Lina stannade kvar och solade och badade lite. Får ju passa på sista dagen på sommarlovet. För vi börjar skolan imorgon! Jag är lite nervös faktiskt. Imorgon har jag spanska, och det ska blir kul, och sen på eftermiddagen har jag makroekonomi. Får hoppas att det går bra.

Jo, vi spelade ju match igår ja. Vi spelade mot Academy of arts university, en art-skola i San Fran och en av skolorna som jag sökte till faktiskt. Men det var tur att jag inte valde den skolan för vi vann med 4-1 :) Och gissa vem som gjorde mål från nästan ingen vinkel alls? Jag :) Coach sa till mej förra matchen att jag skulle göra ett mål för honom. Nu blev det ju inte så den matchen så jag kände att det var lika bra att få det överstökat ;)

Förrästen, Coach spelade in en video och ville att jag skulle visa mina släktingar och kompisar hur vi tränar här borta i USA.



Hoppas ni har det bra. Nu ska jag se om det går att sova i ett rum som är ca 25-30 gradet varmt :)


23/8-2010 - finbesök!


Kolla vem som kom för att kolla på mej och Lina när vi spelade match. Självaste Pia Sundhage! Nä, nu skojjar jag bara. Vi träffade henne när vi kollade på Martas lag. Det var Coach som hade pratat med henne och han sa att vi skulle gå fram. Men om han inte hade sagt det hade jag ju aldrig känt igen henne :) haha! Men det var kul och prata med henne ändå :)

Vi har tränat i 2 timmar i morse och jag är väldigt trött just nu. Ska försöka hinna sova lite innan Heidi kommer och hälsar på :) Och sen har vi match idag kl halv 4 och det kommer vara apvarmt! Det var redan jättevarmt på träningen kl 7-9. Men vi kommer spela på en plan nära San Fran och det är närmare havet så det kommer säkert blåsa lite och förhoppiningsvis vara kallare.

Men nu ska jag vila lite!
Hoppas ni har det bra hemma!

21/8-2010

Hej hopp!

Idag är det lördag och vi hade första träningsmatchen idag. Vi spelade mot en skola som heter Cal State East Bay. Matchen började kl 10 så det blev en ganska tidigt morgon idag med. Eftersom det var träningsmatch så spelade vi 3X30 min istället. Vi har bytt system i år till 3-5-2 och jag spelade yttermitt första halvleken så jag fick springa som en dåre. Man ska ju vara med i anfallet men sen måster man också ha kolla på yttermitten i andra laget för den ska jag markera, så det är att springa upp och ner hela tiden. Vi har 24 spelare så vi bytte hela laget inför andra halvleken och till tredje blandade Coachen lite som han ville. I första hade vi ett ribbskott som gick gick ner precis vid mållinjen. Jag såg inte om det blev mål eller ej, men domaren blåste inte mål. I andra har dem ett precis likadant skott som våran målvakt tar efter studsen, men den här gången tycker domaren att det är mål och matchen slutar också 1-0 till dem. Lite tråkigt var det, men men. Det var ju bara en träningsmatch men det är alltid roligare att vinna ju. Men vi har match på måndag igen så då får vi visa vad vi går för! Eftersom vi har tränat så mycket de senaste dagarna och en match idag så tyckte Coach att vi var värda lite ledigt, så imorgon är det sovmorgon :) Det var längesen det. Kommer säkert inte kunna sova ut nu bara för att man är van vid att gå upp så tidigt varje dag. Och sen har vi en hel dag utan fotboll och jag vet faktiskt inte vad vi ska göra. På kvällen ska jag i alla fall åka hem till Heidi och hennes nya lägenhet som ligger ca 5-10 min från skolan. Hon fyller ju 21 och det är ju jättestort här i USA :)

Och just det, jag träffade ju Heidi igår. Vi var ute och satte upp lappar för att få lite publik till våran första seriematch och vi var i Pleasanton där Heidi bor. Hon kom till parkeringen där vi gick och satte lappar på bilfönstren. Hann inte prata mycket med henne, bara 5 min för sen var vi tvungna att åka till ett annat ställe. Men det var jättekul att se henne igen. Tyckte att hon verkade längre än förra gången, eller så är det jag som har krympt :P


Här är en bild på mitt och Marias rum. Jag har vänstersidan och Maria har högersidan.


På väggen jämför min säng har jag satt upp några bilder som jag har fått. De fyra längst ner till höver fick jag av Heidi, hon skickade dem på posten till mej i Sverige. En försenad födelsedagspresent var det, och så fick jag en påse amerikanskt godis också :) Bilden på mig och Chris uppe i högra hörnet fick jag av honom innan jag skulle åka för sommaren. Han skrev ut massa bilder och gav till oss som ett minne. Sen fick jag lite överaskningar i mina väskor nu när jag åkte över hit till USA. En bild på mej, Tove och Billy hittade jag tillsammans med en liten lapp. Och sen fick jag ett brev med tre bilder och två lappar från mamma, Matilda och Kajsa. Mamma hade väll inte hittat bilder på alla oss tre syskon tillsammans så jag var utklippt och sen fasttejpad på en annan bild med MAtilda och Kajsa på :)   


Nu ska jag gå till Safeway, en affär 5-10 min bort och skriva ut bilder som jag ska ge till Heidi imorgon. Hon ska få en tavla med bilder på oss. Och sen ska hon få ett eget nagelkit så slipper hon låna av mej hela tiden!

XOXO

19/8-2010

imorgon är det fredag och då har vi tränat i en vecka och nästan 2 gånger per dag. Det är ganska många träningar och det känns verkligen. Kroppen är helt slut och trött är jag nästan hela tiden. Men imorse fick vi reda på att våran morgonträning var inställd. Det hade varit jätteskönt att få sova lite längre, men när jag väl har vaknat har jag svårt att somna om, så jag låg vaken från 5.45 medans Maria sov vidare. Läste lite för att försöka bli trött men det gick inte så bra heller. Men vid halv 9 gick vi och åt frukost och sen åkte vi och kollade på killaget som spelade match. Vi kom dit vid 11 och det var verkligen hur varmt som helst! Matchen började kl 10 så det var inte så mycket kvar, men det var bara bra för jag hade inte stått ut i den värmen! Men klaga ska man ju inte göra :) Säkert bättre väder än hemma i Borås kan jag tänka mej ;)

Efter matchen tänkte jag ta en nap innan vi skulle träna. Hann sova i ca 15 min, sen ringer pappsen på mobilen och väcker mej. Pratade med honom i 5 min och sen skulle jag försöka sova vidare. Men nej, det lyckades jag inte med den gången heller. Så nu när klockan är 21.30 är jag verkligen trött och ska kolla på ett avsnitt av Top Model och sedan kommer jag somna gott hoppas jag :)

Hoppas ni har en bra morgon!

Kramar


18/8-2010

B-NO, som spelar i laget, har lagt ut lite bilder från campingresan på facebook så jag tänkte att jag kan visa er några bilder :)


Maria sprutar på mej myggspray så att jag inte blir biten.


Alla juniors lagar middag.




Runt brasan på kvällen.

Det var allt jag hann med just nu. Nu är vi några stycken som ska åka till Berkeley och äta frozen yogurt :)

XOXO

18/8-2010

Kl 05.45 ringde klockan imorse och det var inte så kul att gå upp. Försökte somna tidigt igår men det gick inte så bra. Men då är det skönt att vi har 15 min till planen så man hinner vakna lite. Efter träningen åt vi frukost och så gick jag och la i två maskiner tvätt, första för i år :) Så mellan maskinerna ska jag och Maria ta det lite lugnt och kolla på film. Vi ska se Obsessed. Vet inte riktigt vad det är för film men Beyonce är med. Sen har vi träning igen, vi samlas kl 14 och så har vi träning i 2.5 timma den här gången. Men det blir inte så jättejobbig träning sa Coach så det ska väll gå bra.

Det kanske blir lite tråkigt när jag inte har några bilder att visa, men har inte haft tid att ta några kort. Ikväll kanske jag kan visa er hur vi bor nu och vilken utsikt vi har :) Lite bättre än förra årets!

Hoppas ni har det bra där hemma :)


17/8-2010

Hej på er!
Nu är vi tillbaka på skolan igen efter våran campingtrip. Vi campade inte i skogen precis utan på en i lagets morbrors trädgård. Men det var lika läskigt det för han berättade att vi inte fick gå för långt från huset för det fanns skallerormar och på natten var det massa prärievargar som sprang omkring. När vi kom fram till huset så var det som att gå in i en bastu. Det var hur varmt som helst. Jag hoppade mellan skuggorna för att inte svettas ihjäl. Men det var ändå skönt att komma till lite bättre väder, nästan som svensk sommar var det för det blev inte alls så kalls som på kvällen och natten som det blir i Oakland. Jag trodde jag skulle frysa i hjäl på natten och hade med mej både underställ, tjockbyxor + tröja och raggsockar. Men det slutade med att jag sov på sovsäcken, så frös gjorde jag inte! Men det var inte så himla skönt måste jag säga. Vi hade inga liggunderlag eller madrasser, utan vi låg direkt på marken och det kändes som att jag vaknade en gång i timmen. Inte alls skönt var det!

På kvällen var det juniors (tredjeårseleverna) som gjorde kvällsmat. Det blev något tacos liknande men med kött istället. Det var helt okej men dem hade köpt för lite mat så allt räckte inte till alla. Men det fanns massa frukt och annat att äta så mätt blev jag. Och senare på kvällen gjorde vi en jättestor brasa och gjorde "smorse" eller nått kallar dem det. Man värmer mashmallows över brasan och så lägger man dem mellan två kexs och en chokladbit. Det är jättegott. Har ätit det förut med Heidi, men för Lina var det första gången. Lina kommer ju från Borås och har börjat på våran skola och i fotbollslaget. Har spelat med henne i 2 år i Byttorp så det är kul att hon är här :) 

Jo, vi har ju några förstaårselever och det är tradition att man brukar vara lite "elak" mot dem. Vet inte om dem var det mot oss förra året, tror att dem glömde av det som tur var :) Men på natten så blev deras bikini och underkläder "stulna" och hade hamnat i frysen :) Lite roligt var det allt, men tyckte lite synd om dem. Och just det, det var "väldigt" blåsigt också under natten så våran coachs tältkrokar hade blåst upp så hela tältet föll ihop. Så han var tvungen att sätta upp det själv mitt i natten! :) 

Idag var det ju dags för forsränning. Var lite rädd för man skulle inte ha någon hjälm på sej, det är ju lite läskigt ändå. Tänk om man ramlar i, då hade jag kissat på mej ju! Men ramlade man i skulle man hålla fötterna uppe vid ytan så skulle det inte vara nån fara, och man hade ju flytväst. Vi åkte 11 miles, vilket är ungefär 1.7 mil, så vi var ute ganska länge och åkte, tre timmar i alla fall. Men det var jättekul. Man blev ju jätteblöt, speciellt när dem största guppen (eller vad man nu ska kalla dem) kom. Sen åkte vi igenom några platser där det var väldigt stilla så där kunde vi hoppa i och simma lite om vi ville. Det var svinkallt verkligen så jag var bara i en liten stund (och sen var det lite läskigt också, kunde ju komma något vilddjur och bita mej i foten;)). Jag hade uppdraget att ha ansvar för en av engångskamerorna så förhoppningsvis kanske jag kan visa några bilder. 

Nu är klockan nästan halv elva och jag måste gå och lägga mej. Är väldigt trött och så har vi träning imorgon kl 7 igen. Ingen ro, ingen vila!!

Kramar

 


16/8-2010

Då har vi börjat med träningar kl 07.00. Och det är så himla kul att gå upp kl 05.45 varje dag! Fast det var ganska okej att gå upp idag, men efter en och två månader? Då blir man ganska trött på det! Men en sak som var positiv idag: jag kan gå nerför trapporna utan att det ser ut som att jag har skitit på mej :) Träningsvärken är mycket bättre! Och idag har vi bara en träning för vi ska åka till Sacramento som ligger ungefär två timmar norr och campa. Vi ska bara stanna en natt men det ska bli mysigt. Och imorgon ska vi åka forsränning. Har aldrig gjort det förut så det ska bli jättekul :)

Jo, jag har köpt ett amerikanskt sim-kort så ni kan ringa om ni vill. Vet inte om det går med sms också men ni kan ju pröva det med :) Vet inte riktigt hur numret blir med landsnummer och så, för jag hade tydligen massa olika nummer förra året :) Men pröva 0015104370074.

Nu måste jag börja packa till camping-trippen :) Hoppas ni har det bra hemma!

Kramar

14/8-2010

Nu har vi tränat 3 pass på två dagar och jag har redan världens träningsvärk! Vi har haft tester varje träning: beep-test, styrketest och coopertest! Och jag kan verkligen inte röra mej! Plus att jag har lite jet lag kvar. Der är inte lätt när det är svårt! ;) Orkar tyvärr inte skriva så mycket mer. Har varit igår hela dagen sen kvart i 6 imorses och nu har klockan redan blivit 11 på kvällen. Hoppas ni har det bra där hemma.

Och grattis på födelsedagen pappa :) Blir det en bärs i min säng igen? :)


13/8-2010

Antligen ar jag framme! Kom igar kvall vid 23-tiden till skolan. Resan gick val ganska bra. Inga konstiga handelser den har gangen, bara att nar jag hamtade min resvaska var den helt igentejpad med brun ful tejp. Min nya fina resvaska! Da hade dragkedjan gatt sonder och jag vet inte vad dem hade gjort med den. Fin var den ju inte. Tacken att man koper en ny resvaska! Men men, den kan ju inte vara sa fin for alltid.

Hela familjen akte med till Landvetter och sa hej da och da ar det ju svart att inte borja grata sen nar man val maste ga. Men det blev inte sa mycket da, det var varre nar planet skulle lyfta. Da borjade jag grata for att jag var sa radd och for att jag kommer sakna alla. Jag satt nastan langst fram emellan Gun 60 ar och Britte 92 ar :) Dem var sa snalla och vi pratade under hela resan :) Och en flygvardinna (om man nu sager det till en kille?) sag att jag var ledsen och han kom fram flera ganger och undrade om det gick bra, om jag ville ha vatten, gav mej servetter och allt mojligt :) haha! Han var jattesnall. Men annars gick det ganska bra. Blev radd nar planet skakar lite, tror att det ska storta. Men jag klarade mej :)

Vet ni, sag en jattecool grej. Flyget fran Memphis till SFO sa akte vi forbi ett askovader. Vi flog inte igenom det utan det var lite langre bort sa att man sag alla blixtrar. Det var haftigare an det ovadrer jag och pappsen sag over Halmstad for nargra ar sedan :)

Det var lite sorgligt att lamna alla nu men det var sa kul att komma tillbaka och traffa alla igen.

Nu maste jag nog ta och packa upp det sista och fixa lite. Ta en nap om det gar och sen har vi traning. Massa tester och trapptraning :(

Hoppas ni har det bra! Kramar


12/8-2010 - några timmar före avfärd

Nä men nu är det väll ändå dax att skriva lite. Det har ju inte blivit så på ett tag nu. Men jag var tvungen att ha lite sommarlov. Eller lov och lov. Har jobbat väldigt mycket under sommaren. Men det behövs ju det med. Men jag har hunnit med att göra andra saker också :)

Jag har sett Green Day på Ullevi och det var grymt bra!!



Det här var inte under konserten kan jag lova :) Förbanden tog ju så himla lång tid på sej!





Och där var det vissa som tog det där med green lite för seriöst ;)



Jag har också hunnit med att träffa mina kompisar. Den här gången har vi myskväll hemma hos mej på balkongen.





Vi gick på Pier Pressure, en festival i Göteborg, och såg bl.a Jared och co. (30 seconds to mars)





Jag har också hunnit fira midsommar :)





Och det här var våran efterrätt. Det måste ni göra nån gång, crepes. Så himla gott! Stek pannkakor och så är det bara att smeta på nutella och lägg på lite jordgubbar och banan (eller något annat om man vill) och ha grädde eller vaniljglass till! :)



Freddie har jag också träffat. Jag, Jennie och Freddie åkte en helg till Varberg. Det var jättemysigt!





Jag och Freddie tog också en tripp till Stockholm för att hälsa på Nikhil och Maria, två kompisar från skolan i USA som har slutat och inte kommer tillbaka. Det kommer vara lite tråkigt, eller inte lite, mycket tråkigt! Har tyvärr inga bilder från resan, tog ju med en kamera med ett urladdat batteri. Smart!

Men nu är sommaren slut och det är dags att åka tillbaka till USA igen. Den här gången är det inte lika främmande som det var för ett år sedan. Då visste jag inte alls mycket om skolan, kände ingen, visste ingenting om hur fotbollen var där borta och engelskan var lite ringrostig. Men nu vet jag hur allt fungerar, jag åker tillbaka till mina kompisar och det ska bli jättekul att träffa alla igen! Varför är jag så nervös nu då? Det är flygresan jag är nervös för. Även om jag har gjort den här resan fyra gånger redan så är jag fortfarande nervös. Men det ska väll gå bra, får tänka positivt! :) Nu är klockan kvart över 1 och jag ska gå upp kvart i 7 hade jag tänkt. Kl 10.35 får ni tänka på mej, då lyfter jag mot Amsterdam. Sedan bär det av mot Memphis och därefter landar jag i San Francisco, "bara" 20h30min senare.

Nu blev det kanske ett lite långt inlägg, men jag måste ju ta igen för dessa tre månader jag inte skrivit ;) Nästa gång ni hör av mej är jag nog på amerikansk mark. Ha det så bra så länge! Och jag kommer sakna er, men tur att internet fungerar over there också! ;)

Puss och kram


RSS 2.0