28/11-2010

Just nu sitter jag i datorsalen och pluggar macroekonomi. Jag har tre finals den har veckan sa jag kommer ha mycket att gora. Men nu har jag pluggat klart for idag sa jag ska ga och lagga mej alldeles strax.

Resan tillbaka fran LA gick bra. Jag och Lina fick aka med varan coach hem for han hade varit i San Diego over helgen, sa han plockade upp oss pa vagen. Han plockade upp oss 9.30 och vi kom fram till skolan vid 16.30. Vi fastnade i lite bilkoer sa det tog lite langre tid an vanligt. Men vi kom fram i alla fall :)

JAg kommer nog inte ha tid att beratta om resan forran torsdag eller fredag nar jag ar klar med finals for den har veckan. Kommer nog bo i bockerna, sa jag kommer lagga upp bilder och sa senare. Men jag kan beratta att jag hade det jattebra! Det var skont med lite varmare vader och kul att se LA!

Sist men inte minst vill jag bara saga grattis till lilla Jennie som blir 21 idag :) Missar din fodelsedag men vi kan fira nar jag kommer hem hoppas jag :)

GRATTIS KOMPIS!











Hoppas ni har det bra hemma i snon :)

Kramis

27/11/2010

Klockan är nu 00.30 och vi har precis kommit hem från en lång dag i LA. Vi har varit på Walk of fame-gatan, där vi hade planerat att bara gå runt och titta på stjärnorna i marken och sen åka. Men det slutade med att vi gick in i lite för många affärer och kom ut med lite för många påsar :) Och inte nog med det. Jag hade redan ett antal påsar från igår då vi nattshoppade så nu har jag ganska många påsar här. Men allt är inte bara till mej, jag har faktiskt köpt massa julklappar! Men i alla fall, walk of fame var jättehäftigt. Det var verkligen speciellt att vara där. Hade med mej kameran så jag tog lite kort. Orkar inte ladda upp dem nu för nu ska jag sova :)

Hoppas ni har det bra!

Kramis

25/11-2010

Nu är vi framme i LA och det är varmt och skönt :) Vi kom fram vid 1 på natten så vi gick och la oss med en gång. Idag har vi inte hunnit med så mycket, förrutom en långpromenad. Vi var tvungna att gå till affären och här i LA måste man nästan ha bil för att ta sej nån stans. Och vi har ingen bil så vi fick gå, och det var en bit. Vi var borta sammanlagt i 3.5 timma. Så nu ska vi sätta oss i solen och ta det lugnt och plugga lite. Sen ska vi göra riktig spagetti och köttfärssås :) Sen ikväll ska vi åka och nattshoppa! Det är ju black friday, största rean i USA på hela året! Så vid 10-tiden ikväll ska vi åka iväg och ställa oss i kön. Får se om vi kommer hem vid 8 på morgonen som förra året :)

Igår var vi ju på Robyn och det var verkligen jättebra! Det var ett ganska litet ställe men det gjorde att man kom väldigt nära. Vi stog nästan längst fram. Det roliga var att dem som var i publiken var antingen svenskar ellerhomosexuella killar, och dem dansade loss som bara den, haha! Det var riktigt kul! Tog lite bilder med mobilen men har inte lagt in dem på datorn än, får göra det när jag är tillbaka på skolan.


Var tvungen att visa vårat nya tillskott i familjen :) Lilla Maja/Stina/Bella/Skrollan... eller vad hon nu kommer heta :) Har ni något bra förslag?


23/11-2010

Det blev precis midnatt och jag är uppe alldeles för sent :) Men jag har faktiskt varit väldigt produktiv idag måste jag erkänna. Hade lektioner och sen gck jag och Möse för att framkalla bilder till fotografiklassen. Och som jag framkallde, det gick av bara farten! Nu har jag bara 9-10 bilder kvar så det ska nog lösa sej. Efter det har jag gjort klart en del av spanskaläxan och en läxa i stats så att jag har mindre att göra under thanksgiving-lovet. Och imorgon hinner jag nog inte göra mycket för då blir det KONSERT!!! :) Imorgon är det Robyn i San Fran! Det ska bli så roligt! Och sedan på onsdag efter lektionen sa vi åka till L...wait for it...A! LA!!!! Jag oh Lina åker med Jillian ner till LA och så ska vi sova hos Isabell som kommer från Borås som Lina känner. Hon pluggar där nere. Vi ska också vara med Lisa, också Boråsare. Jag och Lina ska sova två nätter hos Isabell, sen de två sista ska jag sova hos Erica. Min spanska-kompis :)

Hela veckan ska bli så himla rolig! Det ska bli skönt att komma ifrån campus ett tag.

Nu måste jag sova så jag är pigg till konserten :)

God natt!


21/11-2010

Jag fick post igår av Jennie :) Det var så roligt, fick massa bra godis nunär finals börjar närma sej. Som MVG-tabletter, makes you smarter tabletter, pluggtugg för nattugglor, anti stress piller och anti trött piller. Precis vad man behöver när man måste plugga :) Och vet ni vad jag mer fick? Advent på burk. En liten ask med en liten adventsljusstake och miniljus. Så nu har jag det lite juligt här också! 

Gårdagen blev väldigt sen för många ska ni veta. Killarna kom hem vid 1 på natten så många gick och la sej vid 5-halv 6. Men halv 3 var tillräckligt för mej :) Men det var roligt var det. Jag är så avundsjuk. Jag vill ju också spela nationals! :)

Annars idag har jag inte gjort något speciellt. Gjorde klart läxan och så skulle jag gått till gymmet som skulle öppnat klockan 18, men när jag kom dit så var det inte öppet. Väntade till 20 över men ingen kom. Så jag blev tjurig och så gick jag till matsalen och åt istället :)

Jag har inte lagt upp några bilder på länge så jag tänkte att jag kunde lägga upp några från Golden Gate :)

 













Nu ska jag kolla How I met your mother igen :)

20/11-2010

Den här helgen har det verkligen varit tomt på skolan. Fotboll killar, basket killarna och tjejerna, vollyboll tjejer och löp-teamet killar och tjejer är borta för att spela Nationals! Så det är inte många kvar på skolan. Ekar ju nästan när man går i korridoren! :)

Fotbollkillarna spelade sin match nere i LA så det var några från laget som skulle åka ner och kolla. Det var två fulla bilar och så skulle jag, Lina, Vic, Möse och Mattias åka ner i Larsas polisbil som han har köpt. Först så velade vi fram och tillbaka om det var värt att åka eller inte, när vi skulle åka, skulle vi sova över och massa sånt! Så vi bestämde att vi inte skulle åka. Men sen visade det sej att Vics föräldrar skulle åka er och skulle överaska Vic och hennes pojkvän som spelar i fotbollslaget. Så då kände vi att vi var tvungna att åka. Men någon ville inte att vi skulle åka för polisbilen hade visst punka. Men Vic ville åka så hon bokade flyg ner. Så vi stannade hemma istället och skulle kolla matchen på datorn. Vi åkte till Sparkys innan matchen och köpte hamburgare (godaste hamburgaren i hla världen, och det säger jag som inte ens brukar gilla hamburgare!) efter att vi precis hade ätit frukost på skolan, haha!

Så vi satt på Mattias rum med hamburgare och kollade på matchen. Fast vi kunde inte se så mycket för det höll på att ladda hela tiden. Internet är ju så segt. Så det var lite tråkigt, och vi missade alla målen! Det andra laget gjorde 1 mål och våra HAWKS gjorde 3! Så dem vann och ska åka och spela i Alabama! Helt crazy är det. Jag fick gåshud över hela kroppen! Så nu blir det party på hela skolan all night long! :) haha!

Å NU BÖRJAR DET ÅSKA OCH BLIXTRA! JAG ÄR RÄDD!!

Bäst att springa bort till Lina :)

Hoppas ni har det bra! Kommer hem om 3 veckor ju :)


18/11-2010

Nu är jag och Maria hemma igen och ska snart sova. Vi har varit hos Sabel och Vic och ätit middag och spelat spel. Det var riktigt mysigt. Sabel hade lagat lax (och kyckling till Maria som inte gillar lax), ris och sparris. Det var jättegott. Mycket godare än kafeterians mat. Nu när man har ätit den maten i 3 månader är man verkligen trött på det. Alltid samma mat. Dem har verkligen ingen fantasi! Och för att spara pengar köper dem in köttet med mest fett på och kycklingen med mest sener och ådror! Riktigt smarrigt!

Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Jag och Maria gymmade lite och fick en till magmuskel. En väldigt lugn dag.

Nu är klockan över 12 så nu ska jag gå och lägga mej. Hoppas ni har det bra.

XOXO


18/11-2010

Hej hopp :)
Hur har ni det hemma? Har ni det kallt? I veckan har det varit varmt, ca 25 grader som mest. Men igår var det sista varma dagen så nu börjar det bli svalare. Men snö-kallt kommer det nog inte bli :)

Igår hade jag en gruppresentation så nu kan jag äntligen ta det lite lugnt och slappna av för nu har jag inte något speciellt i skolan tills våra finals.

Oj, nu väntar Maria på mej, vi ska gå och gymma :)


14/11-2010

Vill borja med att saga grattis till min pappa pa fars dag! Hoppas du har fatt frukost pa sangen och haft en bra dag :)




Just nu sitter jag med Lina, Erica och Mose i datasalen och pluggar. Jag har en gruppresentation pa onsdag och jag maste gora klart min del tills imorgon. Men det gar nog ganska fort bara jag konsenterar mej. Men det gar ju inte sa bra, gor ju massa annat istallet :) Och sa ropar ju tvatten pa mej ocksa! Alltid ska det vara nagot!

Igar akte vi in till San Fran pa kvallen. Jag och Lina skulle ga med Vic och hennes kompisar till en latin klubb. Men det visade sej att dem hade dress code, vilket betyder att man var tvungen att vara uppkladd. Och med uppkladd menas det klanning och klackar. Sa jag och Lina bestamde oss att det inte var nagot for oss och gick till ett stalle dar vi visste att massa Holy Names-folk hangde. Det var en valdigt rolig kvall nar man kande sa manga. Kandes nastan som att vara hemma :)

Nu far jag allt ta tag i presentationen, den gors ju inte av sej sjalv...

XOXO

11/10-2010

Fick ett mejl från pappsen idag och han klagade på att jag inte har skrivit nått i bloggen på länge. Och då slog det mej! Jag har ju inte skrivit i bloggen på länge! Har haft fullt upp med annat så jag har nästan, men bara nästan, glömt av den. Tur att du påminde mej pappsen. Nä jag har haft massa med skolan den senaste veckan, eller nästan 2 veckor blir det. Men sedan igår kan jag slappna av lite till nästa redovisning som jag har på onsdag. Och jo, förra veckan hade jag ju tre prov och jag har fått tillbaka två. Jag måste bara skryta lite för jag blev så himla glad för jag fick A på båda :) hihi!!

Angående foten så vet jag fortfarande inte vad det är. Det är ju inte samma sak som i Sverige här i USA. Hade jag varit hemma hade jag åkt till sjukhuset med en gång för jag kunde ju inte gå på den. Här så väntar man så länge som möjligt för att det ska läka av sej själv för att inte behöva betala så mycket pengar. Jag skadade mej i fredags för en vecka sedan, och då skulle jag vänta tills på måndag och se om det hade blivit bättre eller inte. Hade det inte blivit bättre skulle vi ringa till en läkare. Nu blev det bättre och jag kunde gå utan stödjeskon så då väntar vi lite till. Nu har det gått en vecka och jag kan gå på den men det känns fortfarande. Men jag kan inte springa eller nått så jag kan bara cykla och pumpa på gymmet. Men det gör inget att jag inte kan springa för vi har ingen fotboll mer. Ja, ni läste rätt. Vi hade sista matchen i tisdags och det var en seriefinal-match. Vi var tvungna att vinna för att vinna serien, annars skulle det vara det sista vi gjorde i fotbollen för i år. Och som sagt så vann vi inte, vi spelade lika och det räckte inte. Det var så himla tråkigt! Jag kunde inte spela så jag fick stå och titta på och det är ju ännu jobbigare. Fast jag tog med kameran så jag kunde underhålla mej lite :) Men jag tycker verkligen inte att det var ett rättvist resultat, det gör nog ingen! Första halvlek spelade vi hur bra som helst, nog det bästa på hela säsongen. Men så kommer det där med att göra mål. Vi blir väll för nervösa och så blir det en passning till målvakten eller så åker bollen ut mot skogen. Men men, det är inget att göra åt nu. Vi får sörja och ladda om till nästa år.


Idag på eftermiddagen åkte trion (jag, Lina och Möse) till Golden Gate för att ta lite kort. Det var riktigt fint men vi skulle åkt tidigare för solen hann gå ner. Den går ner så himla fort. Ett tag kan man se den och sen 5 min senare så har den gått ner. Här är en bild på trion :)



Vi är så roliga. Vi beter oss som syskon verkligen. Vi säger verkligen vad vi tycker och slåss och bråkar, haha :) Riktigt mesiga är vi men det är bara kul! :D

Nä nu måste jag gå och lägga mej. Ska till pumprummet imorgon bitti och pumpa lite :P

XOXO

6/11-2010

Idag ar det lordag och det har varit en ganska trakig dag maste jag erkanna. Vaknade vid 8.30, och da hade jag inte sovit sa jattemanga timmar. Hade vaknat nagra ganger under natten av att det gjorde ont i foten och sen har jag haft svart att somna om. Sa jag gick till Bill for att fa ice and stem (vad det nu heter pa svenska:)) i 45 min. Sen at jag brunch med Lina, Danne, Mathias, LB och Erica. Sen vid 13 blev jag sa trott sa jag var tvungen att sova. Sov i lite mer an 2 timmar och hade massa drommar. Har ni drom att ni inte kan oppna ogonen nan gang? Det gjorde jag sa alla i drommen var tvungen att hjalpa mej overallt. Det var jattejobbigt for jag forsokte verkligen oppna dem, och sen sa flog jag upp med huvudet och sa vaknade jag. Lite laskigt var det. Sen dess har vi suttit i datasalen och gjort lite laxa och bara mösar. Far se om vi hittar pa natt ikvall.



Har ar en artikel ni maste kolla in. Sabel i varat lag gjorde ju ett bicycle-kick-mal och det kom med pa en hemsida :)

http://www.socceramerica.com/article/40212/keeper-takes-to-field-scores-with-bicycle-kick.html


XOXO

5/11-2010

Som ni vet så har jag haft en jobbig vecka med skolan, så igår efter mitt sista prov kände jag att jag inte orkade gå på nästa lektion. Jag var verkligen helt slut, och så hade vi haft prov lektionen innan så vi skulle inte göra något speciellt tänkte jag. Men med den oturen som jag har så är det ju klart att vi ska ha ett quiz på den lektionen som jag då missar. Och då missar jag 20 poäng och det är Stats som jag är så nervös för. Så då blev det ännu jobbigare och så blev jag så nervös för det påverkar ju betyget. Så igår kände jag att det verkligen var en skitjobbig vecka, men det var ju inte allt!

Imorse på träningen så skulle vi spela match mot varandra. Efter kanske 10 min så slår en i mitt lag ett inlägg typ på marken och jag springer mot bollen samtidigt som målisen kommer ut. Så hon slänger sej och gör en glidtackling, men missar bollen och sparkar till mej mitt på foten. Så nu ligger jag i sängen, snart 12 timmar senare, och det värker som tusan. Jag kan inte gå på den alls så jag har fått en stödjefot typ, :), och det funkar lite bättre. Pratade med våran sjuk-människa eller vad det hete, och jag ska vänta och se hur det känns på måndag. Är det inte bättre då så tror han att det är en spricka, annars är det bara ett blåmärke typ. Men det gör allt för ont för att vara ett blåmärke tycker jag. Ja, vi får väll se vad som händer. Det var bara så typiskt att det skulle hända idag när jag igår trodde att det inte kunde bli värre så blev det det.

Här kommer lite bilder från våran costume practice. Bättre sent än aldrig :)



Två tjejer klädde ut sej till Coach :)



Edward och Bella



Tornados



Pac Man



Figurer från Kalle och chokladfabriken (tror jag)



Bäbisar



Michael Jackson



School girls



Vet inte vad dem var :)



Och så vi :)



Ikväll ska vi nog ha Entourage-maraton. Ska nog sova lite innan för jag är jättetrött.

Ha det bra!


4/11-2010

Nu känns det som att jag inte har skrivit på jättelänge, och det stämmer väll också. Men jag har haft så himla mycket i skolan den här veckan. Jobbigaste veckan hittils. Jag har nog varit stressad sen i söndags tror jag. Hade exams tisdag, onsdag och torsdag och imorgon (fredag) så ska vi ha klart 15 bilder till fotoklassen. Det har verkligen tagit kol på mej! Men nu är det äntligen över så jag ska ta det lugnt nu en dag eller två. För sen börjar nästa vecka med en presentation i spanskan på 8-10 min.

Orkar faktiskt inte skriva mer nu, men jag kan bjuda på en bild från våran costume practice :)




Vet ni vad vi var utklädda till? :)

Ha det så bra!

XOXO

31/10-2010

Happy halloween :)

Har ni gjort något speciellt idag på halloween-dagen? Här är det, som ni kanske vet, jättestort med att klä ut sej. Maria klädde ut sej till katt på jobbet idag och det har jag sett att många andra gjort också. Och igår var jag utklädd faktiskt :) Det var jag, Lina, Rasmus, Mattias, Mattias bror, Möse och Slatko som åkte till Berkeley en sväng på kvällen. Men det var bara jag och Lina som tog det där med halloween seriöst och klädde ut oss. Lina var en fånge med en randig fångemössa och tröja. Jag försökte vara pirat med ett par stövlar, svarta jeans, vit tröja, pirathalsband, svärd och piratmask. Men det gick nog inte så bra för Rasmus klagade hela tiden på att jag var en usel pirat. Så det var väll inte så jättelikt :) haha!

Igår spelade vi match mot Simpson. Första matchen vann vi med 1-0, så vi visste att det skulle bli ett tufft lag. Men i halvlek så visste vi inte om vi mötte rätt lag för vi ledde redan med 4-0. Alla var jätteglada och tyckte att det var skitkul att spela, utom jag. Jag tyckte att jag spelade så dåligt så jag var jättearg bara. Så arg att det kanske kom en tår eller två. Jag började på bänken i andra halvlek och så kom jag in efter 15 min kanske. Då fick jag spela vänster mitt igen. Har inte gjort det sen de två första matcherna så det skulle bli kul. Och eftersom jag tyckte att jag hade gjort en så dålig första halvlek så fick jag se till att göra en bra andra halvlek. Och jag sa till mej själv att jag ska banne mej göra mål! Och tro det eller ej, men det gjorde jag. Och inte bara ett utan två! Båda var från hörnor och den första så gjorde jag en stående bicycle kick som hamnade nere vid högra stolpen. Den andra var på volley med högern. Ja, ni läste rätt: högern! Det ni :) haha! Alla blev så glada när jag gjorde mål och då blev jag också så glad så det kan ha kommit lite kiss i brallan :)

Idag har jag spenderat drygt 3 timmar i fotolabbet och framkallat bilder till fotoklassen. Ska ha 15 bilder tills på fredag och jag har bara 8. Plus att jag har 3 exams den här veckan. Jag kommer att ha mycket att göra!

Nu ska Lina sova över här med mej och Maria för hon vågar inte sova själv. Hon har nämligen varit på bio med LB och Erica. Dem kollade på Paranormal Activity 2. Dem frågade om jag ville följa med men då skulle jag inte sovit på flera veckor ju. Det kunde jag inte riskera. Så Lina vågar inte sova själv så vi får se hur många nätter hon kommer sova här :)

Hoppas ni har det bra!

XOXO

RSS 2.0