25/11-2010

Nu är vi framme i LA och det är varmt och skönt :) Vi kom fram vid 1 på natten så vi gick och la oss med en gång. Idag har vi inte hunnit med så mycket, förrutom en långpromenad. Vi var tvungna att gå till affären och här i LA måste man nästan ha bil för att ta sej nån stans. Och vi har ingen bil så vi fick gå, och det var en bit. Vi var borta sammanlagt i 3.5 timma. Så nu ska vi sätta oss i solen och ta det lugnt och plugga lite. Sen ska vi göra riktig spagetti och köttfärssås :) Sen ikväll ska vi åka och nattshoppa! Det är ju black friday, största rean i USA på hela året! Så vid 10-tiden ikväll ska vi åka iväg och ställa oss i kön. Får se om vi kommer hem vid 8 på morgonen som förra året :)

Igår var vi ju på Robyn och det var verkligen jättebra! Det var ett ganska litet ställe men det gjorde att man kom väldigt nära. Vi stog nästan längst fram. Det roliga var att dem som var i publiken var antingen svenskar ellerhomosexuella killar, och dem dansade loss som bara den, haha! Det var riktigt kul! Tog lite bilder med mobilen men har inte lagt in dem på datorn än, får göra det när jag är tillbaka på skolan.


Var tvungen att visa vårat nya tillskott i familjen :) Lilla Maja/Stina/Bella/Skrollan... eller vad hon nu kommer heta :) Har ni något bra förslag?


Kommentarer
Postat av: mamma

Hej!

Kul att ni hade kul.Vi längtar. <3<3

Hon ska heta Maja för hon är en liten maja. Hör av dig i helgen på skype

Pussi pussi

2010-11-26 @ 10:55:05
Postat av: Pappa

Tycker Tony passar bra.

2010-11-28 @ 11:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0