23 Sept

Hej hopp!
 
Nu när serien har dragit igång är det matcher titt som tätt. Tror att jag har glömt att säga hur det har gått de sista matcherna, men det kan vara för att jag försökt förtränga det, så dåligt har det gått. På tre matcher har vi släppt in mer än 15 mål tror jag. Woho!!! Skitbra! Igår spelade vi match igen och vi förlorade emd 6-0 mot Dixie State. Varför går det så dåligt då? Vi möter ju bättre lag nu än förra året eftersom vi är i en bättre serie, men så mycket bättre är dem inte. Det är bara det att vi get upp hela tiden och så har vi knappt några spelare. I måndags på träningen så var vi 9 stycken som tränade och resten satt vid sidan om. Sen har vi två matcher i veckan och det tar på en. Sen är det många nya som inte bryr sig så mycket verkar det som. Vissa i laget är jättearga och besvikna.
 
Vi spelade match i torsdags och i går och så spelar vi match på tisdag igen, så det är inte mycket vila vi får. Men det är bara att bita ihop, det är inte mycket kvar nu. Det är bara 5 veckor kvar och sen åker vi till Hawaii igen :) Där spelar vi våran sista seriematch så efter det är säsongen slut. Här är en bild från förra året:
 
 
 

Idag är det bara plugga som gäller. Men hade verkligen behövt köpa nya fotbollsskor!! Mina håller på att gå sönder. Men det är så jobbigt när man inte har någon bil för då måste man få någon annan att köra en :(
 
Nu ska jag se om jag kan få något vettigt gjort. Får fundera på fotbollsskorna en annan dag :)
 
Hej då!

20 Sept

Hejsan :)
 
Idag är det dags för match igen. Den här gången spelar vi mot Grand Canyon University. Så jag tror att dem har flygit hit, annars har det varit en lång bilresa. Tror det tar typ 13 timmar att åka till Grand Canyon.
 
Igår hade vi invigning av det nya skolåret som vi har varje år. Convocation heter det och då ska man klä upp sig, fast vissa har ju lite för höga klackar tycker man :P
 
De tidigare åren så har det alltid varit supervarmt när det varit invigning, kommer ihåg att jag svettats och försökt gömma mig i skuggan. Men igår så hade jag på mig en kjol och en tröja och en tjock kofta. Det har inte varit alls så varmt som det brukar vara. Först så har man en dålig sommar hemma i Sverige, och så längtar jag efter att komma till USA och till värmen. Men nej då, när man kommer hit så är det dåligt väder här med. Det har till och med kommit lite regn och det brukar inte komma förrän i November. Det är nog dåligt väder över hela världen verkar det som ;)
 
Några av tjejerna från laget. Jag är det svävande huvudet till vänster ;)
 

Kramis!
 
 
 
 
 
 

17 Sept

Nu är det den 18 September i Sverige så nu är det dags för en annan syster att fylla år :)
 
GRATTIS Kisen på 16-års dagen! :)

Hoppas du får en bra födelsedag och att missarna är snälla mot dig :) Vi kanske inte kan skypea imorgon, vet inte om jag hinner det. Annars får vi göra det en annan dag. Du får äta lite tårta åt mig med!
 
 
(När jag ser den här bilden så ångrar jag att jag klippte av håret :( Vill nog ha långt hår ändå tror jag)
 
 
Efter en låååång dag med lektioner efter varandra från 13.30 till 21.00 ungefär så ska jag gå och lägga mig. Har druckit varmt te nu (tips från Jennie) så jag hoppas att jag kan somna lättare nu :)
 
God natt på er!

16 Sept

De två senaste nätterna har jag sovit jättedåligt. I fredags natt somnade jag kl 23, men sen vaknade jag kl 2 och kunde inte somna om förrän vid halv 6. Men sen vaknade jag kl 7 igen. Vet inte varför jag inte kunde sova, jag kände mig trött och lite sjuk också, så då bode man ju sova som en stock. Men inte jag inte. Och igår natt så kunde jag inte somna heller. Trodde jag skulle somna tidigt eftersom jag sov så lite natten innan, men kl 3 är inte så himla tidigt enligt mig ;)

Tror jag tänker för mycket innan jag ska gå och lägga mig. Har haft det jobbigt med ett ämne nu så jag har varit ganska nervös för det. Det är en klass som man tar när man är senior och man jobbar med ett slutarbete genom hela terminen som ska vara på 15-18 sidor. Jag hade problem med att komma på vad jag skulle skriva om men jag fick hjälp av min mentor så då kände jag mig lugn igen. Men när jag kom till lektionen och berättade för läraren vad jag hade tänkt skriva om så var det som att hon satte fälleben på mig och gned mitt huvud i marken, ELAK är hon verkligen! Så det ämnet dög ju inte. Jag skickade ett mejl till min mentor och hans mejl tillbaka kom som en gåva från himlen! Nu ska jag skriva om hur mexikanare jobbar olagligt i USA, och det MÅSTE hon gilla! Annars får hon med min mentor och göra! ;)

Kollade igenom lite bilder från i somras och kom på att jag inte visat så mycket bilder från sommaren, eller det måste väl vara 0 bilder! Här är jag och Tove ute med Billy-busen på promenad till en utkiksplats på Rya Åsar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon har vi morgonträning igen så det är dags för mig att lägga mig. Ska läsa lite och hoppas på att jag blir trött av det ;)
 
God natt!

14 Sept

Igår spelade vi våran första seriematch och vi alla hade ju hoppats på en vinst. Men det blev det tyvärr inte den här gången. Vi förlorade med 2-0 mot Point Loma. Tråkigt, men så blir det när man inte spelar så bra som man egentligen kan. Vi har match imorgon igen så då siktar vi på revansch. Men vi spelar mot Cal Baptist och dem ska tydligen vara jättebra. Men vi ska allt visa dem vad vi kan.

Men jag vet inte om jag kan spela imorgon tyvärr. Igår efter matchen blev jag jätteförkyld, det var helt stopp i ena näsborren och snoret bara rann och rann. Jag hade nyst ovanligt mycket hela dagen så jag kände att det var något på väg. Och imorse när jag vaknade så mådde jag inte alls bra. Har ont i huvudet och känner mig hängig och har känt mig så hela dagen. Ska kolla på film och lägga mig tidigt idag och hoppas på att jag kan sova utan att vakna flera gånger under natten, sov jättekonstigt igår natt nämligen.

Till något helt annat, min lillasyster Fanny har åkt till Frankrike för att vara au pair :) Hon åkte i onsdags och jag är jätteglad att hon kom iväg. Hon kommer nog ha jättekul! Och hon ska gå i skolan och läsa franska också så hon kommer nog lära sig det ganska snabbt. Och jag fick henne att börja blogga också: fannywikrybell.blogg.se. Hon var så dålig på att höra av sig så man blev ju lite orolig ibland. Och så blev jag ju så nyfiken på vad hon gjorde också, nu förstår jag hur ni känner er när jag inte uppdaterar så ofta :)

Nu blir det film. Har inte så många filmer själv så jag fick låna en från Luckan, det blir Wall Street :)

Kram kram!

12 Sept

Jag vet inte vad som händer med internet alltså. I förrgår fungerade det inte alls så jag gick ner till bibblan för att plugga lite, men där gick det inte heller. Det var tydligen problem med nån server, frågan är om det någonsin kommer bli bra?

Nu är jag på rummet och det fungerar faktiskt, woho :) Idag har jag tre lektioner i rad från 13.30 till 19.00 ikväll. Det kommer bli en låååång dag!

I lördags spelade vi ju match mot Simpson och vi vann med 2-0 :) Fast vi hade kunnat göra ännu mer mål så många chanser som vi hade. Och gissa vem som gjorde mål? Jag gjorde första målet för i år :) Imorgon spelar vi match igen och det är första seriematchen. Vi spelar mot Point Loma och jag har ingen aning om dem är bra eller inte. Men i år så har vi gått upp till en högre serie, NCAA Div 2, så jag tror nog att alla lagen vi kommer möta i år kommer vara bra. Så det är bara att kämpa på :)

Annars har det inte hänt något speciellt här borta. Det har varit som vanligt med fotboll, skola och nu jobb också. Det känns som att det kommer bli en ganska jobbig termin för jag har ett par jobbiga ämnen. Det kanske blir mindre timmar jobb sen om det blir för mycket. Skolan går ändå först.

På tal om jobb så måste jag gå och äta nu innan jag går till jobbet. Ska bara jobba en timma innan alla lektionerna så det blir nig ganska lugnt hoppas jag :)

Hoppas ni har det bra där hemma!

Kramis

7 sep

Här i Kalifornien är det den 7 september, men i Sverige så är det den 8 september, och det betyder att lille Fanny fyller 20 år :) Jag hinner nog inte prata med henne imorgon för jag har fullt upp så jag säger det nu: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FANNY-BANNY! :) Hoppas du får en bra dag! Vi får skypea på söndag :)
 
 
 
 
Jo, imorgon kommer som sagt bli en fartfylld dag. Från kl 9 till 14 har vi tutor training. Det är en "träning" för att som ska vara tutors. Jag ska ju jobba som tutor (hjälplärare eller vad man ska säga) i matte, men den här träningen är till för tutors i alla ämnen. Det kommer bli mycket sittande och mycket lyssnande. Vet inte varför vi måste göra det här varje år, det borde bara vara för dem nya tycker jag. Men vi får betalt så det är ju positivt :P
 
Efter det är det att gå direkt till samlingen för vi har match imorgon också. Vi spelar mot Simpson kl 16, och samlingen är kl 14 så det är fullt upp.
 
Nu ska vi nog gå till Safeway och handla lite. Mitt kylskåp ekar verkligen så det behövs fyllas på :)
 
God natt!

6 Sept

Idag har varit en ganska lugn dag. Vi hade träning imorse och sen hade jag lektion kl 11-12.15. Hade bara en lektion och det var skönt för det var nära att jag somnade på lektionen, jag var så himla trött! Efter det så satt jag och Rebecca och pluggade lite i vardagsrummet som finns på våran våning, men det slutade med att vi båda somnade efter en stund :)
 
Imorgon har vi ingen träning och det ska bli så skönt med sovmorgon! Har somnat sent hela veckan känns det som. Vi har match på lördag så vi har ingen träning imorgon för att vi ska ta det lugnt och verkligen ladda inför matchen. Det vad därför vi får sovmorgon imorgon, och det säger man inte nej till :)
 
I förrgår när vi skulle åka till träningen så ville inte en av våra minibussar starta, så vi fick knö in oss i en minibuss och så körde två av våra tränare sina egna bilar. Det var väldigt trångt och mysigt kan jag lova. Vi var 18 personer i en minibuss för 12 personer :) Men jag hade tur som fick sitta i framsätet, att vara senior har sina fördelar :)
 
 
Den första bilden är tagen efter träningen på vägen hem. På väg till träningen kl 6.30 ser det annorlunda ut. Nämligen såhär:
 
 
Nu ska jag hämta tvätten som är klar och sen ska jag och Rebecca kolla på film :)
 
Hoppas allt är bra där hemma! :D

4 Sep

Nu tror jag att jag har löst problemet med bilderna, för dem syns ju inte. Men jag gjorde om det, men den här gången gjorde jag det på Mozilla Firefox och nu tror jag att det ska fungera. Annars får ni säga till. Jag gjorde det genom Safari innan och det var lite strul med att få upp bilder, så jag tror inte att det fungerar så bra genom det. Så nu kan ni kolla på zoo-bilderna :)

Annars då? Jo, igår spelade vi match i den stekheta värmen! Matchen började kl 11 så jag trodde att det skulle bli ganska skönt eftersom det var på förmiddagen, men nej då. Till och med på uppvärmningen så svettades jag som en gris! Och så spelade vi på konstgräs så fötterna brändes sönder! Plus att vi förlorade med 5-2, rolig match!

Vi spelar 3-5-2 och igår spelade jag vänsterytter, men lite vänsterback på slutet. Det har mest blivit vänsterytter nu för vi har ganska många backar. Men det känns okej att spela där, men det är kul att spela back också, så om jag får byta lite då och då blir jag glad :)

Igår var det måndag, men vi var lediga för det var Labor Day. Vet inte varför amerikanare har en sådan dag ellervad det innebär. Men jag klagar inte för man får ju vara ledig från skolan :) Så den här veckan har jag bara lektioner tisdag, onsdag och torsdag. Och på tisdagar och torsdagar har jag bara en lektion. Men nästa vecka så börjar jag jobba också för då öppnar mattelabbet :) så då ska jag nog jobba lite på tisdagar och torsdagar också.

 
Nä, snart strejkar jag. Nu kan jag inte kopiera bilder från FB helt plötsligt så nu var jag tvungen att spara och sen ladda upp. Men men, jag ska allt lösa det här!! ;)
 
Nu ska jag sova. God natt!

RSS 2.0