24/5-2010

Äntligen!!!!!!!!


Jag är inte glad för att jag fyller år, nä vem vill fylla 21? Det är ju bara deprimerande! ;) Jo, Jennie och Ida kommer ju hem idag! Dem har varit ute och rest i Australien i ca 3 månader. Så Jennie har jag inte träffat sen julas och Ida har jag inte träffat sen i augusti förra året. Hon åkte ju till Australien före Jennie och har bott där nere ett tag nu. Men idag kommer dem äntligen hem :) Jag har saknat dem jättemycket, så det gör väll min födelsedag inte lika deprimerande :P moahaha!




Ida, jag och Jennie på Teneriffa november 2008 (måste det ha varit).

Vad ska jag annars hitta på på min födelsedag då? Jag har redan varit och klippt mej, så det är avklarat :) Alla jobbar ju eller går i skolan eller så är man i knalleland med sina kompisar så jag är lite ensam just nu. Får väll se på de två sista avsnitten av gossip girl då kanske. Det är ju alltid bra :) Ikväll ska vi väll fira med lite fika. Sen kanske jag ska gå och se på lite fotboll. Både GIF och Dalsjöfors spelar ju idag, men då är ju det svåra att bestämma vilken match man ska se på. Jo just det, jag har skrivit på så att jag ska spela med GIF nu under sommaren. Var ju skriven för Byttorp men det kändes inte så bra att spela med dem nu. Dem satsar ju och jag är inte här så länge och i juli har jag många sena kvällar då jag jobbar och kan inte träna för det, så det känns bättre att gå till GIF då. Och sen har jag ju massa kompisar i GIF som jag har saknat :) Men jag är inte spelklar än så det är därför jag inte spelar. Så jag kanske ska kolla på GIFs match kanske.

Nä nu blir det lite GG (gossip girl) på datorn :)

XOXO

17/5-2010

Kanske ska meddela att jag kommit hem? Kom hem i torsdags kväll runt 9 på kvällen, 6 timmar senare än beräknat. Jo, det var ju så att planet från SF till Paris var en aning försenat, eller ganska mycket stämmer nog in bättre. När planet landade i Paris så hade jag 25 min på mig att ta mig till mitt andra plan. Först skulle jag ju leta upp vart jag skulle, Terminal G var det. Okej, då skulle jag gå i en evighet kändes det som och genom passkontroller på köpet. När jag väl tror att jag är framme, då har jag kommit till bussen som ska ta mej till terminal G. Jaha, bussresa på 5 min och nu har jag ungefär 15 min kvar. Då var lag lite nervös. Kommerfram och så ska man igenom dem här kolla-handbagage-kollen och så har man ju några segmösar framför sej. Försöker skynda mej och kutar upp för trappan fram till en tv för att kolla vilken gate jag ska till. Men nej då, boarding closed! Tusan då! När man bara vill hem så fort som möjligt så måste jag vänta i 6 timmar på nästa plan. Det var inte så roligt men tiden gick ganska snabbt ändå. Jag sov, åt, läste, köpte internet och surfade lite och sov lite till, sen var det dags att gå till gaten i tid och hoppa på planet. Så vid 9 landade jag och då var jag såååååå glad att vara hemma!

De första dagarna har jag itne gjort så mycket. Tagit det lugnt och försökt ställa om mej. Men det har inte varit det lättaste. De senaste dagarna har jag sovit väldigt olika på nätterna, 10 timmar, 6 timmar, 11 timmar och nu 4 timmar inatt så idag har jag sovit 4 timmar på eftermiddagen så jag kommer väll inte somna så lätt inatt.

I veckan blir det massa fika med massa kompisar. Ska fika med kvinnorna på onsdag, med Freddie på torsdag och med Madde på fredag och sen på kvällen blir det en träff med gänget :) och imorgon ska jag till gbg med lillsyrran :)

Nu ska jag börja pcka lite grejer för jag ska åka till pappa om en stund. Han håller på att göra om köket så det blir ju ingen riktigt mat som jag hade hoppats på nu när jag är hemma. Köket är helt tomt, spisen står på trädgården så jag vet inte vad vi kommer leva på. Får hoppas att han har jobbat järnet och fått in den nya spisen. Får se hur det blir med det :P

Ha det bra!!

12/5-2010

Glömde ju lägga upp lite bilder :) och nu blir ju klockan över 12 på natten så idag åker jag hem!








Mitt första tådopp i stilla havet

Det var sååååå kallt! Kändes som isvatten!






















Jag, Maria och Heidi åkte till Stinson beach och solade. Det var i tisdags för en vecka sedan. Bättre sent än aldrig :) haha!


11/5-2010

Sista natten i staterna och den kommer tillbringas i en säng med min gris som kudde och min handduk som täcke. Det kommer bli väldigt skönt tror jag, eller inte. Hade tänkt att göra en repris från förra gången innan jag åkte hem. Då var det maraton så länge vi orkade med gossip girl såsong 1. Nu blir det maraton med gossip girl säsong 3. Ska försöka vara uppe så länge som möjligt så att jag inte behöver sova så mycket, eller så är jag vaken tills jag verkligen inte kan hålla mej vaken längre och hoppas på att jag tuppar av helt och inte vaknar förrän jag behöver :) Jag har mina små planer! Annars har dagen idag varit väldigt lugn. Har inte gjort något speciellt alls. Läst lite, städat rummet, sagt hej då till alla som har åkt, packat ihop allt! Så imorgon ska jag gå upp, äta frukost, duscha och sen ska jag checka ut från rummet kl 10. Men jag ska inte åka förrän 12 tror jag så jag tror att jag får vara kvar i rummet tills dess.

Nu ringer mamma på skype :) Hon tycker att jag ska sova! Henne ska man inte lyssna på :P haha!

Ses snart!!! :D


10/5-2010

Oj vilken dag. Det har varit full rulle hela tiden. Inte förräns nu vid midnatt kan jag sitta ner och ta det lugnt. Imorse var jag tvungen att packa ihop allt som Maria skulle ta med sej hem för hon skulle komma vid 11.30 så skulle vi ha en sista äta-glass-tillsammans innan jag åker hem som vi hade i julas också. Jag packade ihop allt i lådorna i alla fall och sen när Maria kom åt vi en snabblunch i matsalen och sen åkte vi plus Heidi till Berkeley och åt glass och shoppade lite. Sen åkte vi hem till skolan, bärde ner alla lådor till bilen, skrattade så att vi nåstan kissade på oss för att vi bärde så mycket på samma gång så att vi bara behövde gå ner en gång :) sen sa vi hej då, jag grät så klart, sen åkte Maria hem. Direkt efter det åkte jag med andra Maria (svensken) till San Fran för ännu mera shopping (shoppade verkligen loss idag, även om jag inte hade så mycket plats i resväskan kvar). Sen efter det åkte jag Bart hem till Heidi med en gång för att säga hej då till henne, och vi grät, så klart. Det är ju sorgligt. Och nu sitter jag här i alla fall, i rummet och ska äta thai mat som jag tog med i en box från san fran och så ska jag kolla på Gossip Girl medans tvättmaskinen gör sitt med mina kläder!

Näst sista natten här. Sen är jag hemma och får äntligen sova i min egen sköna säng! :)


9/5-2010

Nu kommer lite bilder från, ja nu blir det ju snart en vecka sen, nu får jag lite dåligt samvete. Får skylla på att jag har haft så mycket att göra på det senaste dagarna och det är ju inte helt lögn :P

Lite bilder från dansen:














Mel och jag. Hon tar studenten i år. Kommer sakna henne! Men hon kanske ska bo tillsammans med Heidi så kommer träffa henne ibland i så fall!






Alla långklänningar :)








Har börjat packa ihop alla mina grejer idag. Jag är såååååå nervös! Jag vet inte varför. Det kommer vara skönt att komma hem igen efter att ha varit borta så länge, men jag kommer verkligen sakna allt här. Kollade igenom lite bilder samtidigt som jag la upp bilderna här och jag blev lite ledsen. Kommer sakna alla. Det flesta har åkt hem nu så det är inte många kvar. Det är så sorgligt när man säger hej då :( Men det går väll över när jag väl är hemma och träffar familjen och kompisarna igen, och när jag gosar med alla djuren :)

Nu ska jag nog gå och lägga mej. Kanske kolla på någon film eller nått först. God natt!

6/5-2010

Och jag är klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!

Idag hade jag mitt sista slutprov i biologi, och det kändes ganska bra faktiskt. Lämnade också in min sista uppsats i morse så nu är jag verkligen klar! No more freshman!! :) haha!

Det borde ju kännas bra nu när jag är klar, men jag är nervös! Det känns som att jag inte kommer ha tid att packa i ordning allt, så jag var tvungen att börja för att lugna ner mej lite! Och sen åker jag ju hem snart. Jag är lite nervös för det också. Men det ska bli skönt att komma hem :)

Har bilder från måndags när vi gick på dansen. Det var jättekul. Fast det var roligast innan vi kom dit när man gjorde ordning sej och tog massa bilder och så. När man kom till dansen var man ju tvungen att dansa och det tycker ju inte jag är så jättekul. Men det gjorde inget. Man kan ju sitta och prata också :)

Sen har jag bilder från i tisdags när vi var på Stinson beach. Det var jag, Maria och Heidi som åkte. Det var verkligen jättefint! Tog lite roliga bilder också. Hinner inte lägga upp det nu, ska se om jag kan göra det lite senare.

XOXO

3/5-2010

Vet ni vad jag har kommit på? Om man har fått stopp i handfatet (och det är ju handfat det heter, inte diskho!:)) så behöver man inte använda sig av sugpropp eller något annat. Gör så här:  fortsätta använda kranen som vanligt. Det blir ju mycket vatten till slut men det gör inget. Sen efter ett tag blir det lite äckligt, massa mojs på kanterna och så, men det är sånt man får stå ut med. Sedan när du har klarat dej igenom dessa 10 dagar (ungefär) med detta fräscha vatten så märker du att det helt plötsligt börjar sjunka undan. Det är ett bra tecken. Låt det sjunka undan tills, helt plötsligt, det som har stoppat upp vattnet (hår) simmar upp till ytan. Då tar man bara en plastgaffel och fiskar upp det. Sedan måste handfatet renas lite, men efter det så är det som nytt :) Och då behöver man inte köpa sej en sugpropp eller nått annat :)

Igår var det poolparty här på skolan :) För en gång skull så öppnade dem poolen, trodde jag skulle ramla baklänges när jag hörde det. Det är nämligen så att alla andra får använda poolen utan studenterna på skolan. Det är ju väldigt logiskt! I alla fall så tvättade jag på morgonen och sedan gick vi till poolen och solade och badade. Sedan på kvällen pluggade vi lite till ett slutprov som vi hade idag. Vet inte riktigt hur det gick. Läraren är lite finurlig av sej så man vet aldrig vad han tycker. Men han är en sån lärare att om han gillar en så får man bra betyg. Och jag tror nog att han gillar mej så jag hoppas det gick bra :) Annars så har jag skrivit lite på min sista uppsats och så svarade jag på frågor om ett av de två kapitlen som vi ska ha prov på i biologi. Bno ska göra andra kapitlet så vi ska byta sen.

Ikväll är det Spring semi-formal dance. Tjejerna i laget ska göra det till en kul grej. Dem har alla tatt hit sina balklänningar och ska klä upp sej. Jag får ta min enda klänning som jag har, fast den har jag inte använt så ofta så det är lugnt. Vi ska träffas kl 21 så jag ska göra iordning mej snart.
och imorrn ja, då ska jag och Maria (swede) åka till någon strand och pressa järnet :) haha! Inga mer lektioner så vi ska åka vid 11! Det ska bli skönt!

Nä nu måste jag gå. Ska ta med kameran så ni får se lite bilder sen!

XOXO


1/5-2010

Nu är det maj :)

Idag blir det solning, det är sol och blå himmel idag. Blir över 20 grader :) Men jag får ta och göra lite läxa samtidigt. Har en final på måndag, så jag får läsa igenom lite.

Nä måste göra i ordning mej innan jag ska gå.

Tjohopp!

30/4-2010

Exakt 12 dagar tills jag åker hem. Tiden går ju så himla fort! Våren har bara flugit iväg. Jag vet inte vart den har tagit vägen. Men kul har jag haft det i alla fall! Fast just nu sitter jag med ett problem. Min diskho (eller säger man så? Glömmer ju av svenska ord ibland:)) ser ut så här:




Vet inte om ni ser det så bra, men det är i alla fall stopp och det har det vart i en vecka nu så det har blivit jätteäckligt. Det har varit vatten nästn ända upp, men idag så har det böjat sjunka undan av någon konstig anledning så nu kommer allt de äckliga fram. Yeeii!! :) Ska låta det sjunka undan lite mer så ska jag göra rent det sen.

En skolvecka kvar bara. Inga lektioner mer utan nu är det bara slutprov som gäller och plugg inför dem, sen är jag klar. Har två prov och en uppsats, där jag har en sida kvar vara, kvar. Sen är jag klar med mitt första år på college och det bär av hemåt :)

I onsdags var det room draw, alltså man fick välja rum till nästa termin. Jag, Maria och Heidi hade ju pratat om att vi kanske skulle skaffa en lägenhet men det blev inte så. Kontrakten är skrivna på ett halvår eller ett år, så då skulle jag få betala när jag inte bor där i ca 4 månader, så det är bättre att bo på campus tyckte vi. Jag ska bo med Maria igen :) Det ska bli kul att bo med henne igen, det har faktiskt varit lite tomt och ensamt att bo själv. Det kan vara skönt att få vara ensam ibland, men hon är inte så ofta på skolan ändå så jag får tid att vara själv annars också.


Idag har jag varit ganska trött. Var uppe lite för länge igår :) Klockan 7 på morgonen somnade jag och sen var jag tvungen att gå upp kl 9 för att hjälpa coach med något jobb (sånna grejer man får göra om man är freshman). Så jag sov inte så där jättelänge :) Men tog en nap på tre timmar i eftermiddags men är fortfarande trött. Men kul hade vi igår i alla fall. Vi åkte till Berkeley, men inte Blakes den här gången. Bestämde oss för att prova nått nytt. Först gick vi till ett ställe som hade varit ok om inte bandet som spelade hade varit så himla dåligt och om inte musiken hade varit så hög att man inte ens kunde höra sina egna tankar. Så vi gick vidare till ett biljardställe. Det var mycket bättre. Spelade inte biljard men hade kul ändå :) Sen när vi kom hem vid 3 på natten så var det svenskarna som var uppe och lyssnade på svensk musik. Det blev lite Lena ph, Magnus Uggla, Gyllene Tider och lite sånt. Och så var vi uppe och pratade alldeles för länge! :) Men det var kul, haha!

Imorrn ska det bli fint väder och vi pratade om att åka till någon strand kanske. Har inte gjort det än så det kanske det blir imorgon.

Ska väll försöka göra rent diskhon om det går för sej. Önska mej lycka till :)

Kramar

RSS 2.0