28/3-2010

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Det var vart lite mycket att göra, har inte blivit att jag suttit framför datorn så mycket. Men nu är jag tillbaka :)

I fredags åkte jag, Maria, Peter och Oscar till Napa Valley. Och eftersom inte min mamma visste vad det var så kan jag berätta att det är ett känt vinområde med massa vinodlingar och så. Det var jättefint där. Vi åkte in till downtown först för att få lite vägbeskrivningar och det var jättemysigt. Tog inga bilder på det, men det blev en från ett skyltfönster som jag tyckte var lite intressant :)



Här är bilder från den första vingården vi åkte till. Det var jättefint där och jättefin utsikt också!



Lite svårt att se men det är massa vinodlingar här på bilden.





Det här är från den sista vingården.



Maria, jag och Peter. Oscar ville inte vara med på bild så han ville ta kort istället!  




I lördags hade vi match och dagen började bra för mej. Coachen sa att vi skulle samlas 10.30 när kafeterian öppnar så vi kan äta innan vi skulle åka. 9.50 ringer en av våra lagkaptener och undrar vart jag är. Då hade våran Coach tydligen skickat ett sms om att vi skulle samlas 9.45 istället men det hade inte jag fått. Så då blev det bråttom. På med matchkläderna och packa väskan och sen sprang jag iväg!

Laget vi skulle möta har spelat i våran serie innan och det var våra största rivaler, så alla "gamla" var väldigt taggade för dem ville inte alls förlora mot dem. Dem berättade att matcherna mot dem brukade vara värre än dem som jag tyckte var illa i år. Dem hade börjat bråka och slåss på riktigt. Så riktiga fighter på fotbollsplanen var det. Själv kan jag inte riktigt förstå det när man spelar fotboll. Så är det ju inte alls i Sverige. Har inte vart med om någon fight på planen. Här borta är det väldigt vanligt. Och dem börjar tidigt också, och är det inte spelarna som slåss så är det nästan föräldrarna, så det är väll därifrån det kommer.

Men matchen gick ganska bra för oss. vi började lite dåligt men det blev bättre och bättre. Och i tredje halvlek (vi spelade 3x30) så gjorde Alyssa ett inkast till deras straffområde (ja, hon kastar huuuuuur långt som helst!) och på nägot vänster så gör dem självmål och det målet vinner vi på. Så alla "gamlisar" var väldigt glada efter matchen och självklart vi nya också, det är ju alltid kul att vinna.

Jo, vet ni? Maria berättade att dem visar Män som hatar kvinnor på biosalongerna här i USA. Inte på dem största, men på några små. Det är ju ganska coolt :) Jag har ju inte sett den än så jag fick låna filmen från Maria. Hon hade både ettan och tvåan. Så den ska jag se på ikväll innan jag går och lägger mej. Innan dess ska jag tvätta, kanske göra läxa och träffa Heidi efter att hon har sprungit ett halv-maraton-race :)

XOXO


22/3-2010

Vad hände i helgen? Jo, i fredags åkte vi till Modesto (ungefär 1.5 timme från skolan) och kollade på när Morgan spelade. Han spelade på ett litet kafe och vi var ganska många från skolan som åkte, vi var ca 10 stycken. Så det kunde ju varit ganska kul, men jag blev så himla pollen-dålig. Belv jättetrött och det kliade och rann i ögonen och nyste gjorde jag hela tiden. Det var inte så roligt. Det fortsatte så lördagen också så jag var tvungen att köpa några tabletter. Hittade faktiskt dem som Matilda har hemma och dem funkar jättebra. 


Morgan när han spelade. Det var faktiskt bra. Lite lugnt akustiskt var det.



Men bandet som spelade efter var ju inte alls lika bra. Dem hade två gitarrister, en basis, en pianist och en trummis, och det var som att dem spelade lite ackord alla på samma gång. Det lät inte alls bra!
 

På vägen hem stannade vi på In and out, ännu ett hamburgerställe.




På lördagen hade vi match kl 10 på morgonen. Vi spelade mot St. Mary's club team och vi vann med 5-0. Jag spelade vänsterytter den här gången. Vi har bytt från 4-3-3 till 3-5-2, så då har jag blivit kant igen. Det var ett tag sen jag spelade det nu, har ju varit back de senaste åren, men det var kul faktiskt :) Det gick ganska bra i första, men sen i andra gick det inte alls så bra. Pollen gjorde mej så himla trött så jag kunde inte konsentrera mej alls. Kommer inte ihåg att jag var så dålig i Sverige, men det kanske är lite annat pollen här borta. I alla fall, så efter matchen tog jag en nap och sen åkte vi till Berkeley en sväng för frozen yogurt och sen blev det en film på kvällen.

På söndagen bestämde jag och Heidi för att åka in till San Francisco. Vi hade med oss guideböckerna som jag fick av Tommy :)



Här är jag framför City Hall :) Vi gick av bart-stationen precis jämte och hade kollat på kartan hur långt det var till Golden Gate Park, dit vi ville gå, och vi tyckte att det tar väll inte så lång tid. Några blocks bort bara. Men sen frågade vi nån efter vägen för vi visste inte vart vi skulle gå, och han berättade för oss att det inte var någon bra ide att gå. Det hade tagit ganska lång tid, så vi fick ta bussen, vilket tog 10-15 min. Så det hade ju tagit en stund att gå dit. Och vi gick runt i ett område som inte kändes sådär jättesäkert, vi såg nämligen en drugdeal mellan två skummisar precis nån meter jämte oss. Det var lite läskigt faktiskt. Men vi tog bussen till Golden Gate Park och det var jättemysig där.






Efter att ha legat i gräset en stund blev vi ganska hungriga och vi bestämde oss för att gå och äta. Det blev thai-mat den här gången. Vi beställde en yellow curry-gryta med kyckling, den delade vi på och så köpte vi en ris var. Det var vääääldigt gott! :) Efter det så bestämde vi att det var dags att gå hem. Vi virrade runt för att hitta rätt busshållplats och tredje gången gilt! :) Och det är inte varje dag man ser en sovande man med byxorna nere vid knäna på en buss minsann, men det gjorde vi. Jag tyckte inte det såg ut som att han hade kallingar heller, men Heidi tyckte att han hade ett par hudfärgade. Vem vet? Lite roligt var det i alla fall!

Imorgon blir det gymmet 6.30, så jag ska faktiskt gå och lägga mej nu, lite tidigt för en gångs skull! Vet inte varför, men det slutar alltid att man somnar vid 23.30 om inte senare, även om jag sagt att jag ska lägga mej tidigt :)

God natt!


21/3-2010

Har ni sett nya trailern för Eclipse? Morgan hade en bra version av den på youtube, bätte faktiskt :) Ni måste kolla på den, den är lite kul faktiskt! :P





Nu är det söndagmorgon och jag ska gå och äta frukost med Heidi, Hon har faktiskt varit på campus den här helgen, det är ovanligt faktiskt för hon brukar alltid åka hem eller nån annan stans :)

18/3-2010

Internet funkar igen! Woho! :) Nu kan jag fortsätta med bilderna från spring break. Och mamma, bilderna finns ju längre ner som jag la upp tidigare. Du får scrolla ner :)


Jo, vi åkte med kedjorna på däcken, sakta men säkert tog vi oss framåt. Vi åkte och stannade vid olika ställen. Maria hade varit där förra året, fast på sommaren, så hon visste lite vad som var värt att se. Här kommer biler från våra stopp.


                                                        Ett av fallen vi såg


                              Ett väldigt högt berg. Det är svårt att se på bild hur högt det verkligen är.



                                     Mirror lake


                          Gänget framför Yosemite-fallet. Det femte högsta vattenfallet i världen.



                             Hela Yosemite-fallet

Efter trippen till Yosemite var det sedan dags för Highway 1. Men nu blev vi en man mindre för Morgan var tvungen att stanna på skolan för att spela in sin musik. Han håller på att spela in en skiva. Har faktiskt inte lyssnat på hans låtar så kan inte säga om han är bra eller dålig eller vad det är för musik han spelar. Men imorgon kanske vi ska åka till hans spelning, så då kan jag berätta om det är något att lyssna på :P




Vi stannade på vägen, som gick precis jämte havet, för att ta lite kort. Det blåste lite den dagen så det var jättestora vågor. Hade varit kul att bada men det var alldeles för kallt!



Ett kort från bilen. Blev inte så där jättebra men man ser i alla fall ungefär hur nära man är. Det var jättefint att åka utmed havet sådär. Motorvägen går hela vägen till LA, det är något jag skulle vilja göra. Många säger att det finns jättefina stränder utmed vägen.


När vi var framme i Santa Cruz så blev det lite solning på stranden. Vi hittade ett bra ställe med lä, men solen flyttade sig så snabbt att vi var tvungna att flytta på oss. Då blev det genast lite kallare när vi låg i blåsten. Men det var ändå skönt att ligga på stranden för första gången!


När vi kände oss klara på stranden tog vi en promenad ut på piren. Där fanns det lite affärer, restauranger och lite sälar som låg i vattnet och latade sig.



Från långt håll trodde jag att det var en haj först för dem låg under vattnet med bara en fena upp och då såg det ut som fenan på fyggen på en haj. Jag blev riktigt rädd där ett tag. Men sedan började dem låta så då lugnade jag ner mej när jag förstog att det var snälla små söta sälar :)


Efter att vi tagit en tur på piren så tänkte vi att det kanske var dags för att kolla efter en plats att sova. Vi tog bilen och åkte in till downtown Santa Cruz och trodde att vi hade hittat ett ställe. Det stog en stor hotell-skylt på en byggnad i ett gatuhörn, så där gick vi in, men vi möttes inte av en reception och så som det brukar vara på ett hotell. Utan där inne var det fullt av stolar och bord och en disk där man beställde mat. Vad var det här? Har dem både hotell och något burrito-restaurang-ställe? Är hotellet på övervåningen? Nej, så var inte fallet! Det där hotellet hade stängt igen för flera år sedan. Men varför inte ta ner skylten? Och varför lysa upp skylten? Det behöver dem ju inte göra om det inte finns ett hotell där. Men så tänkte inte dem tydligen. Men så vi åkte vidare, fick ett tips på vart vi skulle åka av han som jobbade på burritostället. Så tillslut hittade vi ett hotell, University Inn blev det. Det var helt okej faktiskt. Efter att vi hade checkat in och så gick vi till stan för att äta. Det blev indisk mat. Jag tog ris och någon chicken matala eller vad det nu hette. Det var väldigt gott faktiskt. Och efter det hade vi tänkt att vi skylle gå till ett frozen yogurt-ställe vi hade passerat på vägen till restaurangen. Men vad ligger inte precis jämte restaurangen om inte Coldstone! Det är verkligen den godaste glassen jag någonsin ätit. Det är faktiskt godare än B&J. Jag tog chokladglass med brownies i, såååå gott! Efter att vi var väldigt mätta var det dags för bio. Det blev Brooklyns finest. Missade de 8 första minuterna för jag råkade visst somna till reklamen ;) men det var inget speciellt jag missade. Den var väll helt okej filmen. Var ju väldigt trött innan filmen men somnade inte någon gång under den, så det måste ju betyda att den inte var helt kass. Men det var ju väldigt mycket skutningar hit och dit, och blod som skvätter upp och ner, och så kan jag inte säga hur det slutar om ni vill se den, men det var ju inte så man hade hoppats.



Dagen efter blev det som vi hade trott: molningt och till slut kom regnet. Så det var bara att inse att våran resa var slut, så vi åkte hem vid 12. Jag är ju så rolig att åka bil med så jag sov verkligen heeeeela vägen hem, 2 timmar! Jag kan verkligen inte hålla mej vaken när jag åker bil. Det är bara så skönt att sova i bilen :)
Men för ett första spring break så var det helt okej! Vi tog det lugnt och samlade krafter inför slutet av terminen, det är ju inte mycket kvar nu. Om mindre än två månader är jag ju hemma igen. Men innan dess ska vi sola, vilket vi ska göra imorgon. Inga lektioner, så vi ska ta vara på tiden! :)

Ha det bra där hemma, nu blir det bingen för mej!

XOXO


17/3-2010

Hej hopp!

Hur har ni det där hemma? Klockan är ungefär halv 8 på kvällen och jag har precis skrivit klart min uppsats som jag har tills imorgon. Men jag sitter inte i rummet som jag brukar göra. Jag vet inte vad som har hänt, men internet funkade inte på våran våning så jag fick gå ut och sätta mej utanför biblioteket. Har gått runt i shorts och t-shirt sen träningen i morse (vi ska ju spela futsal ikväll så jag orkade inte duscha, jag och Maria har gått runt och luktat svett hela dagen :)), och jag tog inte med mej någon tröja ut, så det blev lite kallt nu när solen har gått ner. Och så sitter jag här i mörkret alldeles själv. Det är lite läskigt faktiskt måste jag säga. Ska gå upp till Marlow som ska hjälpa mej och rätta min uppsats så att det blir lite bättre.

Hade tankt att fortsatta skriva nu efter att jag hade fatt hjalp med uppsatsen, men internet kranglar fortfarande. Har varit overallt i skolan kanns det som nu och det funkar inte nagonstans. Sa nu sitter jag i datasalen med amerikanskt tangentbord som ni kanske marker.

Men snart kommer Maria fran lektionen och da ska vi nog sova lite innan varan match. Vi ar ju trotta hela tiden nastan, och jag har blivit annu trottare nu de senaste dagarna for jag fick ju tydligen pollenallergi forra aret pa min fodelsedag, och det har borjat nu nar varen har kommit. Sa jag ar snorig och tappt i nasan och nyser hela tiden och sa rinner det och kliar i ogonen, sa jag blir annu trottare for det. Men det ar skont och ta en liten tupplur da och da :) Jo, Maria har ju flyttat hem den har terminen, men eftersom vi spelar sa sent pa onsdagar och sen har vi ju traning kl 7 pa morgonen pa torsdagar (vilket jag tycker ar lite konstigt, for man kommer vall i sang vid halv 1-1 pa natten och sen ska man upp halv 7 for att trana igen), men sa hon ska sova over varje onsdag da i alla fall :) Det ska bli roligt! Behover jag inte sova i min ensamhet som jag gor annars. Det ar faktiskt lite trakigt.

Maste kila!

Kramisar fran mej!



16/3-2010

Nu har värmen kommit och det är så hiiiiimla skönt! Man blir så glad att solen är framme att man nästan inte ens blir arg för att man gått upp kl 6 på morgonen i onödan, för att vi skulle vara på gymmet 6.30 men som inte va upplåst och det sedan inte kom någon och öppnade plus att det var för lite tid för att somna om för att man har lektion kl 8. Nä, inte ens det gör en på dåligt humör när solen är framme. Det har väll varit nästan 20 grader och jag och Maria kunde inte låta bli än att gå och sola lite. Men vi har ju inget bra ställe här på campus, bara massa kullar överallt, så vi la oss jämte softball-planen där dem hade träning. Men inte ens det stoppade oss. Det kändes lite konstigt, men det var det värt :) Och när solen är framme vill man ju inte sitta vid datorn och blogga, och när man väl är inne är det läxor som gäller. Men del 2 av spring break ska jag försöka få upp imorgon. Om jag hinner, kom precis på att vi ska spela futsal-turnering på kvällen. Men ni märker ju hur det blir :)

Jo, Helen, om du läser. Jag har inte glömt av att skicka ett vykort. Jag fick tag på det förra veckan under spring break, men det är ju klart att dem inte ska ha frimärken, så nu är det bara det som saknas. Det kommer, jag lovar!

Nu är klockan mycket och jag måste sova! Hoppas ni har det bra där hemma.
Kram på er!

14/3-2010

Idag har det varit jätteskönt ute. Solen har varit framme, blå himmel och ca 18-20 grader. Satt ute med Daniel en stund och gjorde läxor och nu märker jag att jag har blivit lite röd, eller brun menar jag såklart! :P Kollade vädret de kommande dagarna och det ser bra ut. Soligt och varmt de flesta dagarna. Jag och Heidi ska nog åka och sola någon dag och på fredag tror jag att jag och Maria ska inviga våra beachfredagar! Vi båda är lediga så varför inte åka till stranden om det är varmt? Men det tråkiga är att det inte går att bada för att det är så kallt. Har hört det från många, men trodde bara att det var undet våren dem menade, men det är tydligen jättekallt hela tiden! Det var lite tråkigt att höra.

Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder från spring break. Först åkte vi ju till Yosemite.



Det var jag, Peter, Morgan och Maria som åkte iväg. Och Morgan hade köpt fiskar veckan innan och det var ingen kvar på campus som kunde passa dem, så dem fick ta och följa med. Men Yosemite var tyvärr inget för dem, tre av dem dog under första natten och den sista var död senare på kvällen. Det var lite tråkigt. Men dem dog där dem bodde hemma sa vi, i Fish Camp (så hette stället där vi bodde). Vi visste inte vad vi skulle tro när vi läste att det hette Fish Camp. Vi trodde att vi hade blivit lurade :) Men vi hittade fram till slut. Då blir man så här glad:



Stugan var verkligen bättre än vad jag trodde. Det var jättemysigt och ganska nytt också. Till och med en brasa fanns det, men vi hade inga ved så vi kunde inte tända den. Till den här stugan kom också en väldigt annorlunda, creepy granne. Han var verkligen lurig. Han kom och knackade på och frågade om vi hade sett någon som stulit ved från hans tomt. Vi sa att det hade vi inte gjort, men han ville ju bara kolla om vi hade tänt brasan och om det var vi som hade stulit det. Han var lite läskig av sej.



Första dagen så snöade det som tusan på kvällen. Vi tog en väldigt, väldigt kort promenad. Kanske på 5 min, och vi såg ut som snögubbar när vi kom in. Det kändes som att vi var tillbaka i Sverige igen :) Men på morgonen där efter var det jättefint väder. Vi bestämde oss för att äta frukost ute och jag satt i t-shirt, så varmt var det. Det var så varmt att jag glömde ta med jackan när vi skulle åka till bergen. Det var ju inte så smart för det var ju ganska kallt där.



Sen fick vi ju göra våran egen mat, och det var gott med lite annan mat än kafeteriamaten. Den tröttnar man på ganska fort ju. Vi åt tacos första dagen och det gjorde vi i ordning tillsammans. Andra dagen åt vi pasta a la Morgan. Men på ett sätt var det inte bra att vi åt god man för när vi kom tillbaka till skolan märker man verkligen hur dålig den maten är. Så var det hela första veckan efter jullovet för mej. Jag kunde inte äta nånting nästan, förrutom frukosten som är god. Men sen vänjer man sej.





Sen var det dags för våran tripp till Yosemite för alla berg, dalar och vattenfall. Men här i USA har dem inte vinterdäck (om man bor i Kalifornien då för det snöar ju aldrig), så då måste man ha kedjor på däcken för att åka in i parken. Vi hade två kedjor och dem ska sitta på dem drivande hjulen. Visste vi vilka det var? Nej. Visste vi hur man satte på dem? Nej. Så det slutade med att vi åkte till en bensinmack där en gammal, väldigt gammal, gubbe hjälpte oss på med dem. Han måste vart 65-70 år eller nått. Och så skulle han lägga sej ner och få på dessa kedjor, tyckte ju synd om honom. Men det var ändå bra att vi åkte dit, för jag hade varit lite glömsk och glömt ladda kamerabatteriet, så den dog nästan på vägen till parken. Jag kunde ju inte åka in till Yosemite utan kamera. Det hade ju varit jättetråkigt. Som tur är hade jag med mej hela kameraväskan med alla tillbehör där i, så jag frågade snällt farbrorn om jag kunde låna ett eluttag för att ladda batteriet, och det gick så bra så. Vilken tur man har :) Så med kedjorna på och batteriet laddat åkte vi iväg till Yosemite.

 




Nu blev klockan väldigt mycket. Snart halv 12 och jag ska ju upp och träna imorgon, så jag får fortsätta skriva lite imorgon. Hoppas ni har det bra där hemma!

XOXO och god natt!


13/3-2010

Håller på att ladda upp och fixa till bilderna från spring break. Har kommit halvvägs tror jag. Men innan ni får se dem kan jag bjuda på en video från Yosemite :) Några bilder finna på facebook om ni vill kolla också. Ska berätta lite om resan imorgon. Det blev lite för sent nu. Ska iväg och kika vad som händer här på campus en lördagkväll som denna. Men ni har ju söndagmorgon så ni kan njuta av en video till morgonkaffet :)


10/3-2010

Nu är jag tillbaka på Holy Names igen. Vi kom tillbaka vid tre-tiden i eftermiddags. Sedan dess har jag tränat, ätit, pluggat(!) och tvättat. Gud vad mycket tvätt jag hade. Tror aldrig jag har tvättat så mycket på en gång. Det var till och med så mycket att en av tosktumlar-maskinerna inte torkade kläderna tillräckligt så jag fick köra den en gång till.

Hinner inte skriva så mycket om Yosemite idag, får ta det när jag kommer tillbaka från våran roadtip utmed highway 1. Men jag kan säga att det var AWESOME!! :) Antingen var det flera hundra meter höga berg eller så var det flera hundra meter djupa dalar! Och så var det så klart vattenfall också. Vi såg det felte högsta fallet i världen. Men medans ni får vänta på lite mer så bjuder jag på en bild :)




Medans bilden laddades upp hämtade jag tvätten. Men det är väll klart att jag ska glömm det där tvättnätet, eller vad man nu ska kalla det, som jag bär upp tväten i. Men jag tänkte ju inte gå tillbaka uppför alla trapporna igen (känns som det enda jag har gjort idag är att gå i dessa trappor), så jag tog handdukarna och gjorde dem till två påsar. Man får använda det som finns :)

Nu får jag göra iordning mej och sedan gå och lägga mej. God natt!


8/3-2010 - Nu åker vi till Yosemite!

Nu åker vi iväg. Vi ska åka vid 10.30 hade vi tänkt, det är om 1 timma och 10 min. Jag har inte packat än och så tänkte jag att jag skulle hinna städa en snabbis innan vi åker. Så nu känner jag att det blev lite stressigt, och så sitter jag och bloggar istället, haha :) Men det går nog bra! Jag är snabb av mej!

Och Jennie sitter nu på planet till Australien där hon ska träffa Ida och vara borta i tre månader! Det kommer gå bra Jennie! Det vet jag :) Sen när ni kommer hem ses vi igen ju, för då är ju jag hemma också :)

Nu måste det packas! Har vi internet så skriver jag lite, annars hörs vi på onsdag!

Kramar

7/3-2010

Söndag och det blir San Francisco idag igen. Vi var inne i går också. Vi kom dit, åt cold stone (supergod glass!), var inne i Forever21 i tre(!!!!) timmar, väntade på att få äta på cheesecake factory i två timmar, åt på cheesecake factory, åkte hem :) Men eftersom vi var inne i en och samma affär lite för länge (dem har ju tre våningar så det blir ju en timma på varje våning, det är ju normalt:)) så hade vi inte tid att kolla i andra affärer, så vi tänkte att vi åker in idag igen. Man kan ju inte vara i San Francisco för många gånger!

Och solen har börjat titta fram nu, det är 17 grader! Härligt :) Men imorrn drar vi till kylan, haha :)

4/3-2010 - och äntligen lov!

Är klar med sista lektionen för idag och det bertyder att det är Spring Break!! Äntligen! Nu kan man ta det lugnt och lägga skolan åt sidan ett tag, och så behöver man inte tänka på att gå upp tidigt för att träna heller. Jag gillar looooooov! :) Så vad händer under lovet då? Jo, vi hade ju planerat att det skulle bli grand canyon, men det blev inte så. Vi har hyrt en stuga i Yosemite från mån-ons. Det är någon national park tror jag. Maria har varit där innan och hon säger att det är jättefint med massa vattenfall och sånt.


                               Yosemite - National park

Vi kunde inte släppa det där med roadtrip, så vi bestämde oss för att på torsdagen åka utmed Highway 1 ner mot LA. Det är en motorväg som går precis längst kusten så tänkte vi att vi kan stanna där vi känner för det. Vi vet inte hur länge vi ska vara borta och vi kanske inte heller åker hela vägen till LA. Men man vet aldrig. Den trippen får vi se hur den blir. Vi får se hur vi känner. Och vi kollade upp vädret också. När vi är i Yosemite så åker vi nästan tillbaka till Borås-vädret och kylan. Det skulle tydligen vara snö där, så då blir det att packa ner varma kläder. Men lagom till torsdagen så kommer värmen till kusten och det ska bli runt 20 grader, så vi planerade in det perfekt med vädret :)


                                     Highway 1


Kollade lite på Aftonbladet (försöker ju hänga med lite vad som händer där hemma), och vad ser jag inte då? Jo, 30 seconds to Mars kommer till Sverige! Woho! Dem kommer spela på Pier Pressure-festivalen. Jag skulle gått på den för några år sedan (kommer inte ihåg om det var med Fanny eller "gänget":)), men det blev aldrig av och vi ångrade oss så jättemycket! Så nu vill jag verkligen gå! Pratade med Nina och Jennie och dem vill också gå, får fråga dem andra i gånget också. Man kan ju inte missa när 30STM kommer!!

Pier Pressure


Nu ska snart lovet börjas med lite träning! Gymmet blir det. Hoppas ni har det bra där hemma. Och krya på dej Sune, stackarn som blivit steriliserad (eller hur det nu stavas)

2/3-2010

Vill börja med att säga grattis till Ida, för nu fyller hon år på riktigt! I alla fall hos mej :P

Har ju glömt att berätta hur det gick på matchen. Vi vann med 2-1, så det var ju roligt. Men det var nog det enda roliga med den matchen. Jag kommer ju från Borås så jag vet hur det är att spela i regn, men det var nog det värsta jag varit med om! % min innan matchen ska börja, börjar det spöregna, det verkligen vräkte ner. Och det var inga små bäbisdroppar utan dem var stora som puttekulor kändes det som, det gjorde riktigt ont! Lite då och då regnade det så mycket att det var svårt att se vad som hände. Men det var inte bara att det regnade, det blåste inte lite heller. Vi hade motvind i första halvlek och när våran målis skulle skjuta ut bollen, eller om vi gjorde en rensning eller nått så vände bollen i luften och kom till baka, eller så blåste den iväg åt sidan så att dem fick inkast. Som tur var spelade vi bara 2x30 min, men jag blev utbytt med 15 min kvar, så då fick man stå där i regnet. Det fanns inga bås eller nått och det var ingen ide att ta på sej någon annan tröja för den hade ju blivit lika blöt efter 5 sekunder. Så i bilen tillbaka till skolan sitter jag och fryser baken av mej ochBrooke säger: "OMG Linda, you're all purple!" Haha! Då frös jag ganska mycket! Men samtidigt var det kul att spela igen, även fast vädret inte var det bästa. Men det roliga var ju att någon timma senare var solen framme, typiskt!

Sen tänkte jag lägga upp lite bilder också från limofärds-dagen :)

















Ikväll ska vi spela dodgeball-turnering! Får se hur det går. Har aldrig spelat det förut så det ska bli intressant ;)

Ha det bra!!



1/3-2010

Nu har jag varit lite lat av mej. Hade tänkt att lägga upp bilder från i fredags (limofärden), men jag har bara inte orkat. Sorry! Sen pratade jag med pappsen idag och han ville se lite bilder, så jag tänkte att jag skulle göra det ikväll. Men det kom ju massa andra saker i mellan som läxa, mat, rundpingis, Heidi och Mösen kom över, och lite småsaker, så det blev ju inte av ikväll heller. Men imorgon ska jag faktiskt göra det, för nu ska jag gå och lägga mej hade jag tänkt. Jag är klar med läxorna (woho!) och jag somnade lite sent igår så jag behöver sova. Vi satt och gjorde läxa igår, det var därför det blev lite sent. Och mitt upp i allt, halv 12 på natten, börjar en bil brinna på parkeringen. Den brann verkligen. Vet inte riktigt vad som hände, men motorhuven stod i brand. Massa folk gick ut (något spännande hände ju för en gångs skull på HNU), och vi stog i fönstret och kikade när brandbilen kom. Det var lite läskigt faktiskt, trodde den skulle explodera och vi skulle flyga i luften, men så farligt var det inte riktigt. Men bilen smällde till i alla fall, det var lite scary faktiskt! Men vi klarade oss och branden släcktes. Men bilen mådde ju inte så bra, och tjejen som ägde bilen var helt förstörd stackarn. Nu kommer jag nog bli lite rädd nästa gång jag ska åka bil. Kommer nog inte våga köra mer! Tyvärr Fanny, du får hitta en annan privat chafför ;)

Nä, time to sleep! God natt!

PS. Grattis till Ida som fyller 21 imorgon, fast idag hos henne i australien :) haha!




RSS 2.0