4/3-2010 - och äntligen lov!

Är klar med sista lektionen för idag och det bertyder att det är Spring Break!! Äntligen! Nu kan man ta det lugnt och lägga skolan åt sidan ett tag, och så behöver man inte tänka på att gå upp tidigt för att träna heller. Jag gillar looooooov! :) Så vad händer under lovet då? Jo, vi hade ju planerat att det skulle bli grand canyon, men det blev inte så. Vi har hyrt en stuga i Yosemite från mån-ons. Det är någon national park tror jag. Maria har varit där innan och hon säger att det är jättefint med massa vattenfall och sånt.


                               Yosemite - National park

Vi kunde inte släppa det där med roadtrip, så vi bestämde oss för att på torsdagen åka utmed Highway 1 ner mot LA. Det är en motorväg som går precis längst kusten så tänkte vi att vi kan stanna där vi känner för det. Vi vet inte hur länge vi ska vara borta och vi kanske inte heller åker hela vägen till LA. Men man vet aldrig. Den trippen får vi se hur den blir. Vi får se hur vi känner. Och vi kollade upp vädret också. När vi är i Yosemite så åker vi nästan tillbaka till Borås-vädret och kylan. Det skulle tydligen vara snö där, så då blir det att packa ner varma kläder. Men lagom till torsdagen så kommer värmen till kusten och det ska bli runt 20 grader, så vi planerade in det perfekt med vädret :)


                                     Highway 1


Kollade lite på Aftonbladet (försöker ju hänga med lite vad som händer där hemma), och vad ser jag inte då? Jo, 30 seconds to Mars kommer till Sverige! Woho! Dem kommer spela på Pier Pressure-festivalen. Jag skulle gått på den för några år sedan (kommer inte ihåg om det var med Fanny eller "gänget":)), men det blev aldrig av och vi ångrade oss så jättemycket! Så nu vill jag verkligen gå! Pratade med Nina och Jennie och dem vill också gå, får fråga dem andra i gånget också. Man kan ju inte missa när 30STM kommer!!

Pier Pressure


Nu ska snart lovet börjas med lite träning! Gymmet blir det. Hoppas ni har det bra där hemma. Och krya på dej Sune, stackarn som blivit steriliserad (eller hur det nu stavas)

Kommentarer
Postat av: mamma

Haha du e kul <3

kastrerad heter det ;P

Miss U

2010-03-06 @ 12:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0