30/1-2011

Idag har det varit en riktig mattedag, och till mitt studerande lyssnade jag på Spotify. Och av en slump började jag lyssna på Jason Mraz - Details in the fabric, och sedan efter det var det det enda jag lyssnade på, om och om igen :) Försökte lägga upp videon från youtube men det ville sej inte idag. Så ni får länken istället för ni måste lyssna på den här låten, den är jättebra. Jag fastnade för den med en gång!

http://www.youtube.com/watch?v=K-QKFbNU2CY

Nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mej.

God natt!

28/1-2011

Nu önskar jag att jag hade en roomie så jag inte behöver sova helt själv i rummet. Det är så läskigt ju! Jag ska berätta varför:

Igår kollade jag på ett par avsnitt av prison break (igen) och de senaste dagarna har jag blivit lite rädd så jag har kollat garderoberna och under sängen så att det inte är någon som ligger och lurar där. Men det har varit lugnt, ända tills igår. När jag skulle gå och lägga mej lämnade jag en lampa tänd för att det inte skulle bli så läskigt. Och sen på morgonen så var den släckt! Jag vet inte om jag kommer kunna sova i min säng i natt. Får se om kanske Lina eller Erica vill sova här eller om jag kan sova hos dem. Jag vill ju inte sova med massa spöken!

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla film. Vi kanske skulle åka en sväng till Sparkys som har så goda hamburgare också :) Men innan vi gör det ska jag göra lite mera matte. Har tagit ikapp lite nu men har fortfarande massa kvar :(

Hoppas ni har det bra där hemma :)

27/1-2011

De senaste dagarna har jag bott i matteboken och det kommer jag nog göra hela helgen. Jag och Möse har ju missat nästan 2 veckor så vi har massa läxor att ta ikapp. Det känns som att det enda jag gör nu är matte, jag gör inte ens läxorna i andra ämnen utan det är bara matte som gäller, jag lever matte just nu! Men vi har bestämt att vi ska ta ikapp allt i helgen och sen ska vi vara back on track :)

Så de senaste dagarna har jag haft lektioner, ätit, kollat prison break för att ladda inför matten och sen gjort matte, och så en snabbvisit till gymmet har det blivit också. Så roligt har jag haft det :)

Men imorgon blir det roligare. Då spelar ju Sverige igen! Vi är ett gäng som ska hämta frukost och sen sitta och kolla på matchen tillsammans. Hoppas ni är laddade där hemma!

Nu ska jag kolla ett avsnitt av Prison Break och sen blir det matte.

XOXO

24/1-2011

Idag kom Lina till skolan. Jag och Lasse åkte och hämtade henne på bart-stationen vid 16-tiden. Det var kul att hon är tillbaka igen, Trion är återförenad! :)





Annars har det inte hänt nått speciellt idag. Har haft lektioner fram till lunch och sen har jag bara tatt det lugnt och varit med Lina. Nu sitter jag och försöker göra klart min läxa jag har tills imorgon. Sedan ska jag sova med en gång för jag är jättetrött. Vet inte varför för jag sov lagom många timmar i natt. Kanske är för att jag inte tränat på länge för migränen och halsen. Sitter ju bara och slöar så jag kanske blir trött för det, men imorgon ska jag börja träna igen! Jag har lektioner imorgon fram till lunch igen och sen blir det slutet på handbollsmatchen (jag hoppas jag hinner se något!) och sen ska jag till gymmet! :)

Nä nu ska jag fortsätta med läxan!

XOXO

PS. Tack för tipset Nina. Om jag får migrän igen ska jag köpa dem tabletterna :)

23/1-2011

Åååå vad söndagar är tråkiga. Då vet man att det är måndag snart och hela veckan är kvar innan det blir helg. Men dagen började bra i alla fall med att Sverige vann mot Kroatien :) Hoppas ni kollade också! Nu får vi vänta tills på tisdag innan dem spelar igen. Men jag tror att jag har lektion då så jag vet inte hur mycket jag kommer hinna se. Jag får kubba från lektionen!

Efter matchen åt vi brunch och sen skulle jag och Erica kolla på filmen Chicago men det slutade med att vi båda två somnade halvvägs in i filmen :) Men det var nog bra med en liten nap för vi var tvungna att göra läxa sen. Så sedan 15 ungefär har jag suttit med matte och gjort tvätt. Hade ganska mycket matte och göra för jag missade ju två veckor nästan så jag har försökt ta ikapp med läxorna. Och imorgon har vi ett prov också men det är bara för att testa hur mycket vi kan och se vad vi behöver öva på.

Nu har jag vikt tvätten så nu ska jag kolla på Prison Break innan jag somnar. Jag har hela serien på min hårddisk så nu ska jag kolla igenom allt hade jag tänkt :) Men nu börjar ju alla serier som har haft uppehåll (Pretty Little Liars, One Tree Hill, Gossip Girl och How I Met Your Mother) så nu har jag mycket att kolla på. Får se om jag hinner göra nån läxa :)

Jo, just det. I fredags blev det visst en liten limousine-rutt, haha :) Den kom och hämtade oss på skolan och så åkte vi in till San Francisco och gick till nån bar och sen nån klubb. Det var väl inte en höjdare, limoturen var ju roligare :) Fast sen när vi skulle åka hem var det inte så kul för alla andra blev för fulla och bara började tjura och bråka och så satt man själv där mitt i allt...

Imorgon kommer Lina hit! Jag och Lasse ska hämta henne vid 16-tiden. Det ska bli kul att träffa henne igen. Vi skulle träffats under lovet med det blev aldrig av. Jag, Lina och Luckan skulle ha en trio-fika men vi fick aldrig ihop det.

Nä nu är det bäst att jag kollar på Prison Break :)

God natt!

21/2-2011

Det kan bli en favorit i repris!




Limooooooooooooooooo!


20/1-2011

Har inte skrivit något på några dagar nu för jag har inte orkat. Det värsta av migränen gick över i tisdags så då var jag tvungen att ta ikapp läxan som jag inte hade börjat på dagen innan som planerat. Men det gick bra ändå, jag fick det gjort i alla fall. Men huvudvärken försvann inte helt förrän ikväll. Det har varit en sån där liten huvudvärk typ som bara är irriterande. Men ikväll känns det bättre i alla fall. Hoppas det har gått över tills imorgon. Men sen i tisdags så svullnade mina mandlar upp till stora kanonkulor också så jag trodde jag skulle få halsfluss för det var massa vita prickar också. Skulle gått till doktorn dagen efter men jag måste ha något super-immunsysten ;) för det mesta av de vita prickarna var borta och svullnaden hade gått ner lite och nu är den nästan borta helt, så det var skönt :)

Kommer ni ihåg att jag tog calculus? Det är matte som är kanske matte D i Sverige. Men jag och Möse hade ju inte tagit precal så det var ju som att ta matte C utan att tagit matte B. Vi har liksom inte grunderna som lärarna och boken tar för givet att man har så det var lite svårt för oss. Så vi bestämde oss för att byra till Precal istället och ta Calculus nästa termin. Precis vad jag sa att vi skulle göra från första början :) men Möse ville inte ge med sej utan ville pröva. Men han insåg det med till slut och han erkände att det var bättre att ta precal först.

Imorgon är det fredag och då har jag bara en lektion. Första precal-lektionen är det, men innan det har vi möte med fotbollen och våran assisterande coach. Vi ska äta frukost tillsammans i kafeterian så det blir lite mysigt :)

Jag kom precis från Ericas rum, vi kollade på Love and other drugs, och nu ska jag kolla på ett vänner-avsnitt och sedan ska jag sova. Det är ju nästan midnatt! :)

God natt!

18/1-2011

Jag tror jag har migrän :( Jag har aldrig haft sån här huvudvärk innan! Det började igår på basketmatchen och sen när vi kom tillbaka vid 16 gick jag och la mig i sängen med en gång och sen kunde jag inte röra mej på hela kvällen. Jag läste lite om det på internet och andra symptom är illamående/kräkningar och/eller ljud- och ljuskänslighet. Och jag har allt. jag vet inte riktigt vad man ska göra men jag får väl vänta tills det går över bara. Så det blir ingen skola för mej idag, jag ska bara ligga i sängen!

Hoppas ni mår bättre!

17/1-2011

Snart spelar ju Sverige mor Korea i handbolls-vm så jag ska försöka se om det går att kolla på internet. Tror att jag har hittat en sida men jag får vänta och se till matchen börjar. Jag hade tänkt att äta innan matchen för matsalen öppnar ju alltid på helgdagar (vi är lediga idag:)) kl 10.30. Så jag gick dit nyss men då har dem satt upp en lapp med att dem inte öppnar förrän 11.30. Jag kommer ju svälta ihjäl! Så kan dem ju inte göra. Alla kanske inte sover till kl 12 på dagen, vissa vaknar faktiskt 7.20 på morgonen! :P

Nu hejar vi på Sverige :)



Och efter matchen ska vi kolla på basket :)


16/1-2010

Erica och Rasmus fyller år nu i helgen och veckan så vi firade dem igår. Vi åkte in till San Francisco till Shea och Liam och dit kom det ett gäng HNU-folk ( och mr. champagne to Rasse med också). Sedan tog vi bussen till stan (som tog en evighet) och så gick vi till en bar som var jättetråkig, vet inte varför vi stannade där tills det stängde, men det gjorde vi. Jag hade inte så där jättekul måste jag erkänna, och speciellt inte när man inte får tag på en taxi. Stog på gatan i en halvtimme och alla taxibilar bara åkte förbi mej. Sedan fick jag hjälp av Mathias men det gick inte bättre. Men till slut stannade det en bil, men ingen taxi var det inte. Det var JT som körde förbi av en slump och såg oss och frågade om vi ville ha skjuts till skolan. Ja tack! :) Vi kom ju hem till slut men jag och Erica hade roligare när vi var på rummet och tog massa bildet :)










Idag har varit en lugn dag. Sprungit en runda runt skolan och så har jag gjort läxa för det mesta. Imorgon ska vi åka och kolla på basket. Vic och Henry hade massa gratisbiljetter så vi är nog 12 stycken som ska åka. Det blir kul :)

Nu ska jag kolla på film och sen gå och lägga mej :)

XOXO

14/1-2011

Just det, jag har ju glömt att berätta vad som hände imorse!

Jag gick upp vid 7 för jag hade ju lektion kl 8, så skulle jag gå på toaletten. Så jag öppnar min dörr, och vad ligger inte där? Ett 10-tal pås-såser från tacobell ihopklistrade ligger framför min nya penga-dörrmatta :) Jag vet fortfarande inte vem den här personen är. Jag är jättenyfiken nu! Får se om han/hon lämnar ett spår inatt igen :)


14/1-2011

Då var det fredag och det är redan långhelg. Vi är lediga på måndag nämligen :) Skönt med en mjukstart så man inte blir utbränd med en gång :)

Idag hade jag bara calculus kl 8 på morgonen. Efter det så tog jag det bara lugnt och sedan efter lunch åkte jag, Erica, Rasmus och Möse till Target (igen!) och köpte madrasser för sängarna här är så dåliga. Jag får alltid jätteont i ryggen i slutet på terminen och sen ska man sitta i ett flyg i 15 timmar. Det är en riktigt pina! De madrasserna vi köpte kostade bara 70 kr så jag köpte två :) Får hoppas det hjälper nu. Sen sprang jag in på T-mobile också och fixa så att jag kan använda telefonen igen.

Efter shoppingrundan tränade jag ett insanity-pass, så nu sitter jag här svettig som en gris. Insanity är ett sånt där hemmatränings-program eller vad man kan kalla det. Vi fick det från våran coach för att träna det under sommaren och det är jättebra. Man svettas som tusan! Det ska ni pröva på :)



Bäst att jag hoppar in i duschen så inte grannarna börjar undra vad det är som luktar! :)

XOXO

13/1-2011

Jag har fortfarande inte vant mej vid att skriva 2011. Det blir alltid 2010 när jag skrivet. Fast det har ju bara gått 13 dagar på det nya året så det kanske tar sin tid :)

Vet ni? Jag tror att jag har en hemlig beundrare. Fast jag har inte fått blommor eller nått. Den här personen är lite rolig och lägger mynt på en fin linje utanför min dörr. Det hände första gången innan vi slutade i december och nu har personen varit här igen och gjorde det igår. Jag har ingen aning om vem det är och ingen aning om varför. Får väl se om det dyker upp någon förklaring.

När jag åkte hit trodde jag att jag lämnade skitvädret bakom mej, men där trodde jag fel. Det är mulet, kallt och regnar här. Och så fungerar inte mitt element så det är jättekallt i rummet. Men det har jag sagt till om så förhoppningsvis fixar dem det snart.

Idag åkte jag, Möse, Manuel och Chaeyeong till Target för att handla lite. Hade skrivit en handlingslista för det var ganska mycket saker jag behövde. Target är så stor och har verkligen ALLT så det slutade med att vi var där inne i 2.5 timma, och 600 kr fattigare blev man också för man hittar ju lite mer än vad man hade skrivit på den där listan, fast ändå növändiga saker var det. Chips, nötter och nudlar och vindruvor m.m måste man ju ändå ha :) Och en hårblås köpte jag faktiskt. Hittade en för under 100 kr så det var ett bra köp (fast har inte testat den än så jag ska nog inte säga för mycket). Jag har ju bara en sån där liten hårblås. Vet inte vad jag tänkte med när jag köpte den, att den skulle få plats i resväskan kanske men det tar ju timmar om man ska få håret torrt. Och så har jag en sån där liten plattång också. Den är väl okej för jag har ganska så rakt hår och så är den bra att platta luggen med också.



Nu ska jag sova för jag har lektion kl 8 imorgon.

Och ja pappa, man får pengar när man kommenterar. Kolla kontot, det klirrar till med en gång ;)


12/1-2011

Idag var det dags för skola igen. Jag hade min första lektion kl. 8 så det var ingen sovmorgon för mej inte. Jag hade calculus första lektionen och det är riktigt svår matte, tror det är matte D. Och egentligen ska man ta en kurs som heter precalculus innan denna kursen, men det har inte jag gjort så jag har inte grunderna kan man säga. Så det han gick igenom idag har jag aldrig sett förut. Så jag är lite osäker på om jag ska ta den kursen utan precalculus. Men jag ska gå på några lektioner och se hur det går, och så har ju Möse samma kurs så jag är ju inte ensam. Mamma ville ha mitt schema så jag tänkte att jag kunde lägga upp det här om det är någon mer som är intresserad.

Mån:  8.00-9.15          Calculus
         9.30-10.45        Survey for Global Business
 
Tis:    9.30-10.45        Decision Analysis for Business
         11.00-12.15      Accounting

Ons:   8.00-9.15          Calculus
          9.30-10.45        Survey for Global Business
          16.30-19.00      ISAC 101 (The Ancient World)

Tors:   9.30-10.45        Decision Analysis for Business
          11.00-12.15      Accounting

Fre:     8.00-9.15         Calculus

Nu är klockan 21 och jag är jättetrött. Sov inte så mycket i natt heller så jag har missat massa sömn på några dagar nu ju. Ska nog gå och lägga mej snart så jag är pigg imorgon. Jag har ju haft lektioner och så har jag städat varenda hörn i rummet, möblerat om och tvättat lakan och handdukar också. Så jag har haft fullt upp idag. Men nu skiner det så fint här, kunde ju inte gå med strumpor i rummet innan för det kändes som jag gick på en grusväg och så åt alla dammråttor upp mina fötter, så det var dags att städa kände jag :)

God natt på er!

Och just det ja, du behöver inte kommentera 5 likadana kommentarer mammsen :) haha!


11/1-2011

Då var det dags igen. Kom till skolan för en timme sedan ungefär och allt är sig lika, förutom att jag inte har någon roomie så det är lite ensamt.

Flygresan gick bra och jag tror det var första gången som det inte var något som strulade :) Alla flyg var i tid och jag har till och med min resväska med mej! Sista flygresan åkte jag och Rasmus samma flyg så det var skönt att jag inte behövde ta mej till skolan själv. Det är alltid lite lättare att åka med någon annan.

Jag ska packa upp resväskan hade jag tänkt mej och sedan ska jag nog sova tror jag. Har ju varit vaken i 24 timmar eller nått sånt nu så jag är ganska trött. Och så måste jag ju vara utvilad till första skoldagen imorgon ;) haha!

Hoppas ni har det bra där hemma! Och jo förrästen, såg att det snöade igen, HAHAHA!! Nu har jag lagt snön bakom mej :)

XOXO

RSS 2.0