31/10-2011

Åååå vad jag är arg! Någon har hackat mina två e-mails och min facebook. Det stog att någon har ändrat mitt lösenord 1.20 inatt. Men då sov ju jag! Dem där fula fiskarna som bara hackar allt dem kan, jag ska pissa på dem nästa gång jag ser dem! Så nu måste jag vänta 24 timmar för att kunna få ett nytt lösenord, får hoppas att det fungerar då.
Nu ska jag kolla på Huset Fullt så att jag blir på lite bättre humör :)

30/10-2011

Igår spelade vi match mot Simpson och matchen slutade 5-1 till oss. Men den vinsten satt långt inne. Simpson var inte alls bra men vi kunde verkligen inte få in bollen. Vi fick in ett mål i efter ca 30 min men sedan mot slutet på första så började vi slarva i backlinjen och dem fick på något vis in bollen i vårat mål. 1-1 stog det i halvlek men i andra så började målen komma och vi vann med 5-1 till slut.

På kvällen så var det dags för halloween och så här kan det se ut om man är i USA:







När det är Halloween i USA ska man visa så mycket som möjligt, det är verkligen det det går ut på. Och jag är inte amerikan så jag klär på mej så mycket som möjligt istället! :P

Imorgon är det måndag och vi har ingen träning faktiskt, men jag ska till gymmet en sväng på morgonen ändå. Sen på eftermiddagen ska jag och Allison jobba första gången på en high school. Det ska bli roligt men det är ju lite nervöst såklart. Vi får se hur det går :)

Puss och kramis!

28/10-2011

Nu har jag inte skrivit på några dagar för det har varit så himla mycket sedan vi kom tillbaka från LA. I måndags spelade vi andra matchen i LA och vi vann med 4-0. Nu har vi bara två matcher kvar i serien och vi måste vinna båda för att vinna.

Kestrels mamma var på matchen och tog lite kort :)



Efter matchen åkte vi tillbaka till skolan med en gång. Och hela veckan har bestått av träning varje morgon, lektioner, jobb, läxor, möten och massa smågrejer som man måste göra. Och vet ni vad jag gjorde idag? På måndag ska jag och Allison börja jobba på en high school och hjälpa elever som behöver hjälp med matte. Det har tagit hela terminen att dra igång det jobbet, det har varit så mycket papper att fylla i och ansökningar och grejer så det har ju tagit mer än två månader. Och idag var jag och Allison tvungna att fixa det sista och det var att scanna fingeravtrycken på ett ställe och det gick ganska fort. Sedan på kvällen så åkte vi till ett annat ställe för att ta tuberkulos-test. Så dem sköt in nått i armen med en spruta och så ska vi åka tillbaka på måndag för att kolla resultatet. Det var lite läskigt, jag är fortfarande lite nervös för tänk om jag har det?

Förrästen, gissa hur jag vaknade i onsdags? Av en jordbävning! Tredje på en vecka ungefär. Den var lika stor som de andra, runt 3.9. Men när jag vaknade så förstog jag inte att det var en jordbävning förräns Erica sa det, men jag var så trött att jag somnade om med en gång. Men sedan när klockan ringde så blev jag lite rädd.

Imorgon spelar vi näst sista matchen och det är mot Simpson University. Förra gången vann vi med 4-0 på bortaplan. Imorgon spelar vi hemma och vi får allt se till att vinna imorgon också! :)

Nu ska jag kolla ett avsnitt av How I Met Your Mother och sedan sova!

23/10-2011

Nu är vi i LA och vi har en dag kvar. Vi spelade match igår mot SOKA University och vann med 1-0. Fast dem var inte alls bra och vi skulle gjort många fler mål. Men dem kunde liksom inte spela utan dem bara stog i deras område och försvarade liksom. Och tog man en löpning så brydde dem sej inte utan dem bara stog kvar och vi kunde inte riktigt anpassa oss.

Men vi spelade på en väldigt fin skola!! Vi trodde ju att vi hade kommit fel när vi körde in på området!





Imorgon spelar vi mot Marymount college kl 13. Och sedan efter match ska vi åka hem med en gång och lyssna på det här: VI SKA INTE DUSCHA EFTER MATCHEN! Så efter matchen ska vi sitta i våra svettiga kläder i minibussar 6-7 timmar tills vi är framme på skolan igen. Det är riktigt mysigt!

Idag var den enda lediga dagen här i LA men vi har inte gjort något speciellt. Vi åt frukost och sedan var vi i poolen en stund för att mjuka upp musklerna. Efter det gjorde vi läxa innan vi åkte hem till Jills föräldrar som hade gjort middag till hela laget. Vi satt och kollade på She's the man och åt någon pastaröra :) Och nu är det Rachel, BB, Mo, Kestrel, Rebecca och jag som är i vårat rum. Dem håller på och gör galna musikvideor där dem skakar sönder rumporna! Jag är med i kanten och shakar håret bara :) haha! Amerikaner är helt galna!

Vi hörs när vi är tillbaka på skolan igen :)

20/10-2011

Idag när jag jobbade så började det bröta och låta. Jag trodde att det var en grävmaskin som hade dragit igång, men nej, det var en JORDBÄVNING! Jag blev jätterädd och var helt skakis en lång stund efter det. Och precis när det har lagt sej och efter att jag hämtat ut Huset Fullt och blivit jätteglad :) SÅ KOMMER DET EN TILL!! De båda var 3.9 och 4.2. Där ni ser de röra ringarna på bilden, det är typ där vi bor!

EARTHQUAKE CALIF

Men imorgon ska vi till LA igen med fotbollslaget och spela två matcher så då kommer jag glömma av jordbävningarna :) Vi åker imorgon kl 13 och kommer hem måndag kväll. Det kommer inte bli någon fritid för mej för jag har en uppsats som ska vara klar på måndag och sedan har jag ett prov på onsdag.

Nu ska jag och Erica gå och lägga oss :)

19/10-2011

Har precis duschat och ligger nu i sängen och ska snart sova. Vi hade ju match idag mot Williams Jessup, ett av de bättre lagen i våran serie. Vi har redan spelat halva seriematcherna (alltså 3 st) och eftersom vi vann mot WJ första matchen var dem tvungna att vinna för att ha någon chans att vinna serien. I halvlek stog det 0-0 och det vi hade spelat ganska bra. Men sen i andra blev vi nog nervösa eller något för det blev precis som förra året när vi spelade mot dem borta; dem gjorde två mål. Men LB gjorde ett jättesnyggt mål på en frispark, men det blev tyvärr inga fler för oss. Men det gör inget att vi förlorade (om man kan säga så) för vi kan fortfarande vinna serien om vi vinner de två sista matcherna.

Efter matchen åkte vårat lag och killaget (som hade spelat innan oss) och åt på restaurang, så vi var ca 45 pers på Olive garden :) Det var en rolig avslutning på dagen.


Nu ska jag gå och lägga mej innan jag somnar skrivandes :)

God natt!


18/10-2011

De två senaste dagarna har vi börjat en halvtimma senare med tränigen för Nick tyckte att vi verkade utslitna och behövde mer sömn, det tackar man inte nej till :) Fast LB fångade mej på bild såhär på väg hem från träningen:



Hon säger också att jag ALLTID sover i bussen, men det är ju bara för att det är så skönt ju :) Precis som när man var liten och alltid somnade i vagnen :)

Just nu sitter jag och äter brie-ost och kex! Det är så himla gott, kan ju äta upp hela osten på en gång! Jag har precis jobbat i 2.5 timma och ska jobba 2 timmar till. En tjej som var där undrade vilka tider jag jobbade för hon ville komma till Mattelabbet när jag är där för hon tyckte att jag var så bra :) Det var kul att höra :)

Nu ska jag iväg och jobba igen, hej svejs :)


16/10-2011

Igår spelade vi ju match mot Menlo College och vi vann med 3-0 :) Nu har vi en viktig match på onsdag mot William Jessup, vinner vi den så har vi vunnit serien. Förlorar vi så är det nog målskillnad tror jag.



Menlo har inga vanliga bänkar när dem ska kolla på fotboll :)


Idag, söndag, så har det bara varit plugg. Har ett prov imorgon och ett prov på tisdag. Som tur är så fick vi en halvtimmas sovmorgon imorgon, dem 30 minutrarna betyder mycket :) Jag kan gå upp halv 7 istället för kl 6!

Fast gissa vad jag hann med? Jag hann buda hem hela serien av Full house! :) Det var jag och Matilda som ville ha det och vi fick alla säsonger för 500 kr. Plus att dem kommer i ett sånt där fint San Francisco-hus :) Men Mattis får vänta med att kolla på det tills jag kommer hem i December, men jag kommer nog inte kunna hålla mej :P



Nu ska jag sova, god natt :)



14/10-2011

Klockan är 22 en fredag kväll och jag tror jag ska gå och lägga mej. Hade nog gjort det tidigare (har varit så himla trött idag!) om jag kunnat men det har varit massa grejer idag även om vi varit lediga. Jag har somnat för sent många dagar den här veckan och sedan gå upp kl 6 för träning på morgonen.

Idag har det nog varit runt 25 grader så vi låg vid poolen ett tag och solade. Det är skönt att kunna göra det i mitten på oktober :) Sedan så har jag tvättat och gjort lite läxa innan laget åkte hem till våran coach Nick för middag. Det blev pasta och någon pastasås. Nick hade även en dokumentär att visa oss. Den handlade om Homeless World Cup. Visste ni att det fanns? Tror det var 5 året i rad som det har varit. Dem är alltså hemlösa som får provträna för att komma med i det hemlösa landslaget. Jag har aldrig hört att det fanns något sådant, undrar varför man inte har pratat om det? Eller skrivit om det i tidningar för det är ju en jättebra grej. Tänk dem hemlösa som knappt har mat för dagen, så kommer dem med i ett hemlöst landslag och får spela VM. Tänk vilken upplevelse för dem! 






Imorgon spelar vi match mot Menlo kl 13. Jag ska försöka sova nu så att jag är lite utvilad :) 

God natt!
 

12/10-2011

Är precis tillbaka på rummet efter kvällslektionen som var mellan 19-21.30. Det var väldigt långtråkigt, läraren bara pratade och pratade så det var nästan att jag somnade :) Annars har det varit en helt vanlig dag som alla andra. Skillnaden var väl att det var varmt idag så jag och Clara satt ute och pluggade i shorts och linne, det var riktigt skönt :)

Nu ska jag sova så att jag är fit for fight för träningen imorgon. Klockan ringer kl 6 så det blir en tidig morgon som alltid :)

God natt!


11/10-2011

Gissa vad vi gjorde idag? Vi kollade på SVERIGE när dem vann!!! Vi var nästan alla svenskar som samlade i Luckans rum och kollade på matchen på storbilds-tv. Det kändes nästan som att vi var hemma i Sverige :)

Den här bilden är från förra veckan när vi kollade på Argentina, det är riktig storbilds-tv :)


Efter det så har jag bara jobbat och jobbat och jobbat. Jag jobbade 3.5 timmar idag men det var bara två som kom och behövde hjälp en liten stund så det var mycket dö-tid. Men jag gjorde lite läxa under tiden så det gick bra ändå :)

Imorgon har vi träning igen så jag ska snart hå och lägga mej. Ska kolla det nya avsnittet av How I Met Yout Mother först :)

Puss och kram


10/10/11

Vi är inne i ett filmstim nu. Luckan och hans rumskompisar har köpt en stor projektor så det blir mycket film nu. Igår kollade vi på Transformers och idag blir det Transformers 3. Vi skulle kollat på tvåan först men den hade vi inte tyvärr. Vi har också bestämt att vi ska ha Disneytema, vi ska kolla på en Disneyfilm en gång i veckan :) Det kommer bli mycket filmtittande framöver!

Imorgon har vi inte någon träning så det blir sovmorgon! Jag har sovit så konstigt flera nätter i rad så jag hoppas att jag kan få sova hela natten.

Puss och kram!

8/10-2011

Idag har det faktiskt varit fint väder så jag, Clara, Rebecca och Selina satte oss ute i solen och pluggade och solade. Det var en riktigt mysig eftermiddag. Jag tog också med mej kameran för nu skulle jag ta kort på kolibbrierna som flyger omkring på skolan. Varje gång jag har tagit med kameran så har dem alltid gått och gömt sej, men idag fick jag allt några bilder :)


Jag, Selina och Rebecca pluggar som tusan! :P

Och här är bilder på alla söta kollibris :)















Imorgon har vi match mot CSU San Marcos, så nu ska jag nog gå och lägga mej snart så att jag är lite utvilar imorgon :)

God natt!


7/10-2011

Idag började dagen med träning. Vi gjorde mycket avslutsövningar så det var roligt. Efter det så var det frukost och sedan vila lite innan sista lektionen innan helgen :)

Och den här helgen invigdes med shopping faktiskt. Det var jag, Clara, Rebecca, Rebecca och Selena som åkte. Jag köpte två tjocktröjor (för det börjar ju bli kallt här). En vanlig svart och sedan köpte jag en vinröd tjockare tröja med päls inuti. Den var så himla mysig så jag var tvungen att köpa den :) Det blev inte mer än det men det är alltid något. Dem andra shoppade lite mer än mej så vi hade med oss en massa påsar hem! Det var skönt att göra något annat och komma bort från campus ett tag. Känns som att jag har varit inlåst här ett tag nu :)


Hittade en bild från Hawaii. Tänk vad varmt och skönt vi hade det där. Den här bilden är från en av tjejernas undervattenskamera. Jag har också en men jag har inte framkallat bilderna än, får allt ta och göra det snart!

Nu ska jag gå och lägga mej, klockan är snart 1 på natten ju, alldeles för sent för mej :P

God natt!

6/10-2011

Det är redan torsdag och det känns så himla braaaa!! Det känns som att det redan är helg även om jag har en lektion imorgon och träning på morgonen. Den här veckan har varit ganska lugn, inte så mycket läxor för en gångs skull. Men bara för att jag säger det så kommer det komma värsta bomben med läxor nästa vecka :)

Idag har det regnat katter och hundar här borta. Trodde vi skulle bli bortspolade, men vi klarade oss :) Snart ska svensk-gänget kosa ner oss och kolla på film innan vi går och lägger oss. Vet inte vilken vi ska kolla på, men det skulle inte bli någon läskig för då kan inte jag sova sen :)

Hoppas ni har det bra hemma!

3/10-2011

Nu börjar hösten komma här på andra sidan havet. Idag var första gången som det regnade (om man räknar bort den gången som det duggade lite, men idag var det riktigt regn) sedan jag kom hit. När man varit utan regn så länge så var det faktiskt ganska skönt att det regnade lite. Jag kunde gå runt i mjukisbyxor och en tjockare tröja utan att svettas ihjäl :)

Idag har inte hänt något speciellt. Vi hade träning och sedan lektion. Det som har varit ovanligt är väl att jag inte har så mycket i skolan den här veckan så jag kunde åka iväg till Target och handla lite grejer. Den affären har ju allt möjligt så vi behövde inte gå någon annan stans. Men jag glömde faktiskt att tvätta idag, men det får jag ta och göra imorgon mellan mina jobbtimmar. Vi har fått nytt schema nu så på tisdagar jobbar jag 14.30-16 och sedan 17-19. Lite jobbigt med en timma emellan, hinner knappt upp till rummet innan jag måste vända igen, men det får gå.

Nu ska jag försöka sova så jag är lite pigg imorgon på träningen :)

God natt!


Här är jag när vi hade invigning av det nya skolåret för nån vecka sedan :)


2/10-2011

Hej hopp, hoppas helgen har varit bra. Vi hade fotbollsledigt hela helgen så jag tog ledigt från allt :) Har inte spelat fotboll, inte gjort någon läxa och inte skrivit i bloggen, det behövdes faktiskt!

I fredags gjorde vi inget speciellt. Jag hade lektion efter lunch och sedan tog vi det bara lugnt. Igår bestämde vi oss för att åka in till San Fran, det var nog första gången som jag var där sedan i våras. Vi var ett helt gäng internationella som åka. Tror inte det var en enda amerikan som var med :) Jo, det var en amerikan faktiskt, resten var svenskar, argentinare, japan och ecuadorian.


Luckan, Rebecca, Peter, Selina och jag


Rebecca och Selina


Hernan och Clara

Just nu håller jag på och kollar på flygbiljetter hem. Det blir nog att jag åker hem den 11e dec och landar den 12e hemma. Biljetterna är ganska billiga men det är så många som har så lång väntetid mellan landningarna. Vissa har mer än 12 timmar och så länge vill jag inte vänta. Det minsta jag har hittar är 6 timmar och då är det bara en landning i London så jag tror att det blir den :)

Mamma, jag fick paketet med laddaren för några dagar sedan. Tack så mycket! Ska kolla om det fungerar bättre än den laddaren som jag har. Vet inte vad som har hänt men ibland slutar den att ladda helt plötsligt och det tar 2 dagar för den att ladda klart bara för det. Hoppas det är fel på laddaren! 

Nu ska jag slappa lite mera :) 

Puss och kram 

RSS 2.0