23/10-2011

Nu är vi i LA och vi har en dag kvar. Vi spelade match igår mot SOKA University och vann med 1-0. Fast dem var inte alls bra och vi skulle gjort många fler mål. Men dem kunde liksom inte spela utan dem bara stog i deras område och försvarade liksom. Och tog man en löpning så brydde dem sej inte utan dem bara stog kvar och vi kunde inte riktigt anpassa oss.

Men vi spelade på en väldigt fin skola!! Vi trodde ju att vi hade kommit fel när vi körde in på området!





Imorgon spelar vi mot Marymount college kl 13. Och sedan efter match ska vi åka hem med en gång och lyssna på det här: VI SKA INTE DUSCHA EFTER MATCHEN! Så efter matchen ska vi sitta i våra svettiga kläder i minibussar 6-7 timmar tills vi är framme på skolan igen. Det är riktigt mysigt!

Idag var den enda lediga dagen här i LA men vi har inte gjort något speciellt. Vi åt frukost och sedan var vi i poolen en stund för att mjuka upp musklerna. Efter det gjorde vi läxa innan vi åkte hem till Jills föräldrar som hade gjort middag till hela laget. Vi satt och kollade på She's the man och åt någon pastaröra :) Och nu är det Rachel, BB, Mo, Kestrel, Rebecca och jag som är i vårat rum. Dem håller på och gör galna musikvideor där dem skakar sönder rumporna! Jag är med i kanten och shakar håret bara :) haha! Amerikaner är helt galna!

Vi hörs när vi är tillbaka på skolan igen :)

Kommentarer
Postat av: mamma

wow va fint,ser inte ut som en skola,ser mer ut som ett hotell.Är det verkligen en skola som är på bilden???

Hoppas ni vinner idag oxå. ( Fick du spela nåt då?)

Hörssenare kanske,jag ringer sen iaf.

Puss & kram <3<3

2011-10-24 @ 15:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0