25/2-2010

Nu har vi nog bestämt vad vi ska göra på spring break. Det blir nog jag, Maria, Peter och Morgan som åker på en roadtrip där slutmålet är Grand Canyon med mellanstopp i Las Vegas :) Vi har inte riktigt bestämt när vi ska åka och så men det ska vi nog ta och planera i helgen, annars kommer det aldrig bli av. Och det är ju inte långt kvar. Det är bara en skolvecka kvar, sen börjar lovet :) Det ska bli så skönt! Ingen läxa och inga tidiga mornar för att träna! Jag längtar!! :)

Imorgon har vi första träningsmatchen. Det ska bli kul att spela igen. Men jag har haft ont i halsen de senaste två dagarna, så jag hoppas att det blir bättre. Det har varit mycket bättre idag, så det ska nog inte vara något problem! Vi samlas halv 12 och jag har inga lektioner på fredagar, så jag har lite sovmorgon! Sen efter matchen ska vi ju fira LB som fyller år idag. Vi ska åka till någon club i San Fran, i limo! :) Hon berättade att hon ska fira tillsammans med någon kille som fyller år samma dag, och dem båda har skrivit upp massa personer på VIP-listan. Alla är från HNU och det är ungefär 70 personer, så det blir massa HNU-folk :P

Förrästen så vet inte amerikanare hur man ska ta hand om sin hälsa. Jag sa till Heidi och Maria att jag kanske skulle ta det lugnt på träningen för att jag hade ont i halsen. Dem båda bara kollade konstigt på mej som om jag var helt dum i huvudet. Ska du ta det lugnt för att du har ont i halsen? Vad är det för mening? Jag blev jätteförvånad när dem sa så, det är väl självklart att man ska ta det lugnt när man har ont i halsen, det är ju farligt! Men nej då, inte enligt dem. Dem tror att det blir bättre om man tränar. Och oj vilken diskussion vi hade, jag blev ju riktigt arg ;) haha! Men vi är vänner nu, som tur är :)

Nu ska jag kollar lite OTH och Gossip G och ladda inför imorrn!

Kram på er! (och grattis till plusgraderna!)

24/2-2010

Hellu! Vad gör ni där hemma i snön? Ni ska vara glada att ni har snö för det regnade här idag. Och jag tror nog att våran coach inte är så van vid regn för han ställde in träningen imorses. Man ska ju inte klaga för vi fick ju sovmorgon, men han skulle nog inte kunna bo i Borås. Där ställer man inte in träningen på grund av regn i första taget. Det är inte förrän planen är vattenskadad som den blir inställd, men vi tränar ju på konstgräs, så jag tror nog att han inte är så förtjust i regn :P

Nu spelar ju Sverige om en timma, ska ni kolla? Ni får ju gå upp tidigt för att se matchen. Här börjar den 21 :) Lite bättre tid tycker jag :P Förrästen, jag drömde att pappsen dog inatt! Det var jättehemskt! Började ju nästan gråta när jag vaknade upp. Hade jag varit hemma hade jag ju bara kunnat gått in och väckt honom för att se om han levde, men det är ju lite svårt härifrån. Och jag kan ju inte ringa heller, så jag fick skicka ett sms. Som tur var fick jag svar nästan med en gång så jag kunde somna om. Tycker inte om att ha mardrömmar, det är så läskigt och så är dem så verkliga!

Ska nog kolla på senaste one tree hill-avsnittet innan matchen börjar.

Hoppas ni har det bra hemma!

XOXO


23/2-2010

Ni kanske kommer ihåg att jag har sagt att internet inte är så där jättebra här på skolan. Tyckte att det var segt förra terminen, men det är inget jämfört med den här terminen. Det är verkligen jättesegt, jag får ju nästan hjärnblödning! Och idag på eftermiddagen gick det inte att gå in alls. Och i helgen tror jag det var, när jag skype-ade med Ida, så gick det inte för det avbröts hela tiden, så det blev inte så mycket prat av. Det får dom ta och fixa snart!

Men till något roligare. På fredag så ska en i laget fira sin födelsedag, så vi ska åka limo(!!!!!!!!!!!!!!) till San Fran och sen är vi på VIP-lista på något ställe :) Så det ska bli roligt, jag har ju aldrig åkt limo :) woho!

Förrästen så gick jag upp 5.30 idag för vi skulle börja träningen kl 6. KL 6!! Ni läste rätt! Kl 6 var vi i gymmet och byggde muskler. Så nu är jag ganska trött, men jag får ju sovmorgon i morgon. Träningen börjar inte förrän 7! :)

Ps. så regnar det idag :( Tråkigt! Hoppas solen kommer snart!! :)

God natt på er!


21/2-2010

Nu hejar vi på Sverige!!! :)

21/2-2010

Nu är klockan halv 3 på natten och jag hade tänkt gå och lägga mej, men så var jag så himla hungrig så jag var tvungen att äta lite flingor så nu blev jag ju lite pigg igen. Så varför inte skriva lite i bloggen? :) Kom precis tillbaka från lite pingisspelande. Och jag kickade ass! ;) Men det kanske var för att de andra hade druckit lite, jag vet inte ;) Men det är ju ändå en vinst!

Jag har ju inte varit så där jättebra på att kolla på OS, men imorrn blir det skärpning. Ska kolla på ishockey med skandinavierna hela dan nästan. Brunchen äter vi till Rysslands-matchen, och sen blir det middag till USA-matchen, och Sverige matchen måste vi ju kolla på! Men jag har ingen koll alls när Sverige är med och tävlar, jag har inte sett en enda medalj-vinst live :( Nu önskar jag att jag hade en tv på rummet! (håller tummarna att mamma och pappa vinner på lotto:))

Time to sleep!


PS. Hörde rykten om att Doris day, oops, Green day, kommer till Ullevi. Jag fyller ju år i maj, bara så att ni vet. En liten påminnelse :)


Nu blir det vaniljsås...


...med hallon :)

19/2-2010

Vad gör ni? Kollar ni på Sverige-Vitryssland? Det gör jag :) Jag har ju ingen tv på rummet, så jag får sitta i loungen och kolla, men det går bra det med! :)

Tänkte lägga upp lite bilder från veckan!

Börjar med bilder från Berkeley!

                  




(det blev inte så bra bilder, hade med mej min mobil så dem blev ganska suddiga)


I lördags åkte vi till San Francisco och spelade bowling och åt på Cheesecake Factory



Utsikt över Union Square






Min fudge cake till efterrätt :)



I måndags lirade jag fotboll med Heidi och Peter



Teampicture :)



Sen träffade vi på några mexikanare och spelade med dem. Efteråt var vi ju tvungna att ta en bild :)


I onsdags blev det basket: Golden state warriors - Sacramento kings!





Det var ganska kul, men det var inte riktigt som jag hade tänkt mej. Det kändes som att man inte fokuserade på matchen, utan på allt runt omkring. Det delades ut tröjor, pizzor, biljetter och så hade dem massa olika sorters uppträdanden och tävlingar.






Peter, Heidi, Terje och Maria :)



Nu fick ni lite bilder :) (och Vitryssland gjorde precis mål), och nu ska jag snart gå och äta lunch med Heidi. Sen har hon lektion. Ska nog sova lite, jag är ju hur trött som helst! Får vila upp mej innan vi ska till Berkeley och äta på någon restaurang som Heidi ville till.

Hoppas ni har det bra där hemma. Hörde att det skulle bli snöstorm, så ni får ta hand om er!

XOXO


18/2-2010

Nu har jag inte skrivit på några dagar och det är för att jag har haft så himla mycket att göra. Har det inte varit skolan, läxor eller fotbollsträning, så har det varit basketmatch, läkarbesök med Heidi eller fotbollsmatch mot mexikaner. Men nu är äntligen den här skolveckan över, men jag är verkligen helt slut. Klockan är 8 på kvällen och jag ska nog kolla på en film eller nått, sen ska jag sova, sova, sova!! Imogon när jag är lite piggare lägger jag upp lite bilder från veckan! Hoppas ni har det bra där hemma :)

XOXO!

Ps. Jag fick ett paket från Jennie med lite godis :) Tack så mycket! Det är så roligt att få paket, nästan som ens födelsedag :)

15/2-2010

Nu har jag fixat så att jag kan skicka sms internationellt. Men det är bara sms, så jag kan inte ringa på mobilen. Mitt nummer är +15108308227, så skicka järna ett sms :)

Nu skype-ar jag med mamma :)

15/2-2010

Har precis vaknat, ska göra iordning mej och så ska jag gå och träna lite, äta frukost och sen ska jag se om det går och Skype-a med familjen. Nu var det jättelängesen jag pratade med dem, det måste vara 2 veckor sedan eller nått. Får hoppas att det funkar bara. Men jag skype-ade med Ida igår i 3 timmar, så det ska nog gå bra :) Det känns inte som att man pratar så länge, tiden går så fort! Men det är väll för att man har så mycket och säga för man pratar inte så ofta längre.

Resten av dagen blir det plugg. Har en uppsats till imorgon så det blir att skriva på den tills den är klar. Får se hur många timmar det tar. Jag är ju inte direkt den snabbaste på att skriva uppsatser.

Nu ska jag gå och träna :)

Hoppas ni har det bra :)


14/2-2010

Just nu Skype-ar jag med Ida, hon är en dag före mej :) haha! Ända borta i Australien :)

14/2-2010

Grattis på alla hjärtans dag :) Hoppas ni får en bra dag där hemma. Ser att ni har det lite kallt, men ändå soligt! Ligger snön kvar? Ni måste haft snö i flera månader, känns som det :)

Kom hem från San Fran för en halvtimma sedan. Det var tänkt att jag och Maria skulle gå på bio, men hon ligger hemma med feber så det blev det inget av. Så jag åkte med killarna till San Fran istället. Vi kikade i affärer (jag hittade ingenting:() och så åt vi på Cheesecake Factory. Det var längesedan jag hade ätit något så gott. Jag åt spaghetti carbonara med kyckling, och det var nog den godaste carbonaran jag nånsin ätit! Till efterrätt tog jag Lindas fudge cake, jag var ju tvungen när det fanns en döpt efter mej :) Den var också jättegod, men den var ju en aning för stor. Hade ju räckt till fyra personer! Men det var en trevlig dag i San Fran och nu är klockan halv 4, så det är dags att gå och lägga sej. Vet inte varför, men jag började lyssna på Evanescence just nu :) Det var längesen!

God natt!



11/2-2010

Idag är det torsdag och det betyder att det redan är helg :) Har ju inga lektioner på fredagar och vi är lediga på måndag för det är President's day, så vi har långhelg! Och idag ska vi gå ut i San Francisco. Det blir första gången, så det blir nog kul :)

Förrästen så har internet blivit jättesegt nu igen! Nu får dom ta och lösa det, det är ju jättejobbigt!

Nu måste jag springa! :)


10/2-2010


Börjar med lite bilder från banketten (eller vad man nu ska säga på svenska, banquet på engelska i alla fall :))



                           
Heidi och jag


                         Conference champs!!


        Jag, Maria, coach-Lynsey, coach-Ricardo, coach-Tanya och Heidi


                    Maria och jag going crazy!


Coach har kallat upp Maria (alla i laget fick gå fram) och han säger massa positiva saker som hon har gjort under säsongen. Det var lite pirrigt att gå upp, men det är alltid kul att höra när någon säger positiva saker om en!


                                        Brooke, Alyssa och LB


                        Maria får ett av sina skrattanfall :)

Så vad gjorde vi på the baquet? Jo, alla föräldrar och släktingar var inbjudna ch det började med att vi åt mat, det var från en cateringfirma, men tyckte inte att det var något speciellt. Det var sallad, bröd, någon special-lasagne och kyckling. Efter det visade Coach en ihopklippt video med bilder och klipp från säsongen. Jag pratade med honom efteråt och på en bild på mej hade han försökt at skriva "thuglife" (mitt smeknamn), men han var inte så teknisk av sig. Det hade varit kul annars :) Efter videon var det dags för priser och talet som coach hade. Det var i stort sett det som hände, så efter det åkte jag med Heidi och hennes pappa hem till deras hus i Pleasanton. På kvällen gick jag med Heidi och hennes syster ut och det var ganska trevligt. Men sen åkte vi hem till hennes systers kompis och det var mindre trevligt. Alla bara rökte weed så vi blev inte så långvariga. Det luktar så himla äckligt! Så vi åkte hem istället.

På söndagen tog jag och Heidi en joggingtur i Pleasanton. Nu var det andra gången jag var där och vissa delar ser verkligen ut som Disneyland, som från en film. Tyckte inte det första gången, men insåg nu att det faktiskt gör det! Men det är verkligen mysigt! Sen tog vi en dusch och så hjälpte vi Heidis mamma att göra i ordning maten:


                      Heidi och hennes syster


Här är lite för-snacks innan maten. Den gula smeten i den vita skålen är krossade tomater och smält ost, och så hade man det som dipp till tortillachips. Det var hur gott som helst! Jag var ju mätt när vi skulle börja äta!



Ett bröd som vi skärde ut så att det blev en skål, så hällde man chili-soppan där i. Soppan var ungefär som chili con carne och den var supergod med brödet till!

 

Men nu är klockan mycket här borta och så ska jag upp tidigt imorgon för träning. Så god morgon på er och god natt för mej!


8/2-10

Ville bara uppdatera och berätta att jag lever! :) Jag åkte ju hem till Heidi i lördags och stannade över natten och kollade Super Bowl på söndagen. Har inte så mycket tid nu, men jag lägger upp lite bilder imorgon. Vi har en recruit (en spelare som är intresserad av att börja här nästa år), så vi åkte till Sabels house och åt glass och spelade spel. Nu sitter vi i mina grannars rum och kollar på film, hon ska sova i mitt rum eftersom jag inte har någon roomie, så ska hon vara med på våran träning imorgon. Har hört att det skulle regna, men vi får hålla tummarna att det inte gör det, det blir så vått då, och så ska man springa till lektionen direkt efter. Men jag skriver lite mer om helgen imogon och så får ni lite bilder. Ska nog gå och lägga mej snart, är jättetrött nu och så ska man upp tidigt!

God natt :)

A just det ja, om föregående inlägg :) haha! Jag skrev lite i bloggen när vi kollade på fotbollsmatchen och Peter ville att jag skulle skriva lett inlägg om bara honom. Men det tyckte jag att Morgan (french-guy) skulle göra, så han hittade på lite och så valde jag en passande bild :) haha!

Peter.

Born in 1945. Peter has always been a gentleman. He enjoys drinking tea with his friends, and playing cards by himself. Peter is really nice, but he smells pretty bad. This is why all his friends are homeless, only them can stand his odors.

I hope you guys enjoyed this little story, now its time for me to watch a soccer game.

Morgan.



6/2-10

Kollar ni på Real Mardrid-Espanyol? Det gör vi just nu. Men det var lite problem. Vi hade ingen tv att koppla in datorn i, för dem visar ju inte det på tv:n här borta i USA, så vi gick runt och letade efter en tv. Men när vi väl hade hittat en så behövde man ju en sladd också, och det ör ju typiskt att den inte ska passa. Så det blev att vi fick kolla på den på datorn istället. Men bättre än inget i alla fall. Efter matchen ska jag dusch för jag gick till gymmet innan och har inte hunnit göra det än. Sen får jag se om jag hinner göra nån läxa innan jag ska gå till våran bakett med fotbollen som vi har idag. Den börjar kl 18. Efter det ska jag åka med Heidi hem till hennes hus och så ska vi stanna tills imorgon och kolla superbowl. Det ska bli roligt. Jag tror att jag tar med datorn så att ni får en liten uppdatering om vad jag har för mej där borta :) Nu börjar andra halvlek så nu måste jag kila!

Hoppas ni har det bra där hemma :)

5/2-10

Idag pratade jag med Amanda och vi har nog bestämt att hon ska komma den 11 mars och hälsa på. Hon pratade med sin hostmom och hon fick ledigt torsdag-söndag, så nu ska hon bara köpa biljetten så är det klart! :) Det är under spring break, så jag har inga lektioner eller träningar och inga läxor (förhoppningsvis), så då kan vi hitta på massa kul heeeeela tiden! Det ska bli så roligt. Jag har ju inte träffat henne sen innan jag åkte i augusti, för sen åkte hon i oktober för att jobba som au pair och hon kom inte hem under julen. Så det ska bli kul att träffa henne igen! 



Vid lunch idag frågade Maria om jag ville äta taco bell istället för skolmaten. Jag varför inte? Det är ju inte så att man missar något gott på skolan, det är ju alltid samma, och taco bell hade jag ju inte ätit än, så det kunde man ju inte tacka nej till! Det som jag äter på bilden är ett hårt tacobröd med köttfärs, tomat, ost och gräddfil och så är det omslaget av ett tunnbröd (om man nu kan säga så). Det är lite svårt att förklara, men hoppas ni förstår. Det var gott faktiskt, men det hade ju inte behövt vara så mycket ost som dem hade. Inte konstigt att det är så många som rullar fram här, man kunde ju nästan säga att det var ost med lite tillbehör. Sen berättade Maria att dem hade haft en reklam där dem sa att man gick ner i vikt om man bara åt taco bell. Jo men tjena! Visst att man gör det, vart har dem fått den statistiken ifrån undrar jag?! Dem behöver ju inte vara dummare än dem är.

Nu sitter jag och kollar på norska och svenska humorklipp med det nordiska gänget. Sen ska dem väll spela poker online också, dem tror ju att dem kan vinna. Bara för att dem vann lite pengar förra gången så tror dem att dem är bäst. Det är ju lite beroendeframkallande det där! Får se hur dem sköter sej!

Ser förrästen att det fortfarande är minusgrader där hemma. Här är klockan 21.30 och det är 14 grader. Hihi!

XOXO 


5/2-10

Nu ska jag snart gå och lägga mej, men jag hörde den här låten för några dagar sen. Min granne spelade den, och det var en låt som jag lyssnade mycket på innan och nu har jag haft den på hjärnan ett par dagar. Jag kommer ihåg att jag brukade lyssna på den med Fanny och Tove. Vi lyssnade på den om och om igen och då trodde man att den aldrig skulle bli tjatig, men till slut blev den ju det. Men nu när jag hörde den igen så blev den så där bra igen :)



4/2-10

Först måste jag klaga på att internet är sååååååå himla segt. Jag vet inte vad som har hänt. Det har varit så här segt hela veckan, man kan ju inte ens prata på Skype! Och så fungerar inte internet heller, det är jättejobbigt! Dem får allt ta och fixa det tycker jag!

En annan sak som jag måste klaga på är att jag missade lunchen idag! Fast för det har jag mej själv och skylla. Jag slutade 10.45 och sen började nästa lektion 13.30. Jag hade hunnit duscha mellan lektionerna för vi hade ju träning imorse, men jag var så himla trött (somnade nästan på lektionen) så jag var tvungen att sova lite. Och jag vaknade ju lite för sent, 13.15, så jag hade inte tid att äta lunch och efter lektionen så är det stängt. Så jag fick äta lite flingor istället. Men det får bli bra det också. Men nu har helgen börjat (WOHO!) så nu kan jag ta igen min sömn för vi har ingen morgonträning förrän på måndag!


Sen har jag fått ett trevligt besked om att jag väntar besök. Dem är nu i New York ;) haha! Får se när dem kan tänkas dyka upp!

Vet ni vad? Igår bokade vi biljetter till musikalen Wicked. Det är jag, Maria, hennes pojkvän, Oscar, Clara och Peter som ska gå. Och sen kanske Marias två kompsar också följer med. Vi ska gå den 27 februari och Heidi har gått på den två gånger och säger att den är jättebra, så det ska bli jättekul :) Just det jag, det påminner mej om att jag måste betala Maria, får gå och ta ut pengar sen.



Exakt en månad från idag så börjar spring break. Då är vi lediga en hel vecka! Vi har inte bestämt om vi ska göra nått än, får se vad som händer. Nått ska vi väll hitta på i alla fall. Och på söndag är det ju superbowl. Det blir nog så att jag åker med Heidi hem till hennes familj. Det ska bli kul, jag vet inget om lagen som spelar (kommer inte ens ihåg vilka det är ;)), men det ska bli kul ändå.

Och på lördag ska fotbollslaget ha en bankett (eller vad man nu säger på svenska). Allas familjer har fått en inbjudan (men jag blev lite lessen för min familj hade ju inte fått nån, dem kanske hade velat komma över för en kväll, det vet man aldrig!), och så ska man klä upp sej och så vet jag inte riktigt vad som händer. Men det blir nog kul det också!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har fått så ont i ryggen, vet inte om det är träningsvärk, men jag har inte tränat ryggen nånting nu i veckan så det är lite konstigt. Men annars vet jag inte vad det kan vara. Nä men nu är ju klockan nästan fyra på eftermiddagen och jag har inte duschat än. Det är ju mysigt :)

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige och kylan!

2/2-10 - Mammas födelsedag!

Vill bara säga grattis en gång till till mammsen som fyller år (du får gå in på skype snart!). Och så slutade jag ju tidigt idag så jag har massa tid att prata, och så har jag tid att göra massa roliga grejer också.


Idag ska jag:

- Sopa golvet (det finns ju ingen dammsugare så jag har fått köpa mej en sopborste)
- Damma
- Plugga inför två quiz som jag har imorgon
- Läsa lite om kameran (har inte lärt mej den helt än)
- Förhoppningsvis få säga grattis till mamma (om hon är inne på skype och om inte vårat internet är så himla     segt!)
- Skriva ett minne om våran coach (han ska få en liten bok från laget med minnen, ungefär)
- Sen måste jag äta lite också!

Förrästen så är det fint väder just nu, solen skiner! Hur är det hemma i Borås? ;)

(fortfarande ingen mamma på Skype!) 


1/2-10

Här borta är det lite för tidigt att säga det, för det är fortfarande den 1 februari, men hemma i Sverige är det nu morgon den 2 februari så jag passar på att säga det nu: GRATTIS till mammsen som fyller år :) Det är lite tråkigt att jag är här borta, hade velat vara hemma just nu och firat dej. Men jag slutar 10.45 (inställd lektion) så vi får ta och skype-a på eran kväll! Hoppas du får en bra dag mamma, och om du jobbar hoppas jag att dina jobbarkompisar låter dej vila lite extra mycket och gör lite av ditt jobb. Du ska ju inte behöva slita ut dej på din födelsedag!




                         Grattis mamma! Saknar dej!

Idag mårkte jag att grisen låg på sängen och såg lite ovanligt ledsen ut och inte undra på det, han hade ju ett stort hål i halsen stackarn. Så jag tog fram min lilla sylåda som jag har fått av Heidi, och så fick jag sy ihop honom. Undrar hur många gånger han har blivit ihopsydd egentligen. Han har ju varit med om allt möjligt den där grisen. Men han håller fortfarande!

Idag hade vi ju första träningen, så vi träffades kl 7 och så hade vi ett litet möte, det var inte så länge, max en halvtimma. Coach berättade hur våren kommer se ut och vi kommer ha 5 träningsmatcher, och sen vet jag inte riktigt vad som hände under lovet, han måste ha tappat en skruv eller nått, för tydligen så ska vi ha fyra träningar i veckan (morgonträningar) och sen ska vi även gå till gymmet och göra ett styrkeprogram 2-3 gånger i veckan. Det är ju mer träningar än vad vi hade förra terminen, och våren ska ju vara till för att man ska ägna mer tid åt skolan och man ska ha chansen att ta mer units, tur säger jag att jag inte kom in på någon av de lektionerna som jag försökte lägga till. Hade ju gått in i väggen! :P I alla fall, efter det så sprang vi tre varv runt campus (och vill bara tillägga att jag var först :) moahaha), s¨kl 8 var vi klara. M


31/1-10


De bästa uppträdena enligt mej :)



                                       Beyoncé


                        Lady GaGa

31/1-10 - Glöm inte kolla Grammy awards!


31/1-10



Såg ni finalen idag, eller igår? För mej blev det idag under natten och jag är för lat för att orka räkna ut vilken tid det var hos er :) Det blev sent i alla fall, så jag somnade väll vid 4 i morse. Annars gjorde jag inte nått speciellt igår, det var ganska lugnt. Vi kollade på 2 and a half men, det du Matilda. Då skulle du varit med :) Idag blir det nog inte något speciellt heller. Lite läxa måste jag göra. Jag har micro ekonomi och det är ju bra om man förstår lite vad det handlar om i alla fall ;) Så det måste jag läsa lite. Och sen ska jag ha lite ångest också. Vi börjar med träningen imorgon så nu måste man börja gå upp kl 6 igen :( No quiero!

Förrästen så hörde jag att det var 20 minus hemma häromdan, moahahaha!! Jag är inte avis i alla fall :) Men jag tycker det är lite konstigt. Det har ju varit superkallt jättelänge nu, kommer ju knappt ihåg när det var så kallt senast. Den globala uppvärmningen börjar märkas nu, icke bra!

Nä nu får jag faktiskt ta och börja plugga lite, försöker ju hitta på massa andra saker att göra för att det är så tråkigt :P

XOXO

RSS 2.0