30/3-2011

Att man aldrig lär sej. Jag gör samma misstag varje år och varje gång det händer säger jag till mej själv att det var sista gången och att nästa år ska det inte bli så här. Men nej då, så fort solen kommer fram slänger man sej ut på handduken i gräset och bränner upp sej. Men den här gången var det faktiskt inte mitt fel. Jag somande (som vanligt) och Erica och Alex väckte mej inte. Så det kan ju inte vara mitt fel, eller? :) Nu är jag i alla fall illröd på ryggen och på baklåren och så har jag en fin liten triangel på kinden för jag somnade med min tröja över ansiktet, fast jag glömde täcka en bit av kinden så klart!

Imorgon blir det runt 25 grader. Så skönt att solen och värmen har kommit :) Men imorgon blir det nog skuggan för mej. Fast jag kan ju sola framsidan en stund :)

Annars har det inte hänt nått speciellt. Det är träning, skola och läxor som gäller. Samma visa imorgon så jag ska gå och lägga mej nu.

Puss och kram 


28/3-2011

Idag har varit en helt vanlig dag. Träning imorse, lektioner, nap, läxa, futsal på kvällen. Fast läxan blev jag klar väldigt tidigt så jag har haft tid att kolla på One Tree Hill. Har inte kollat på ett tag så nu har jag massa avsnitt att ta ikapp :) Den här dagen ska jag avsluta med ett till bara för det. Imorgon har vi möte med laget kl 8. Fråga mej inte varför vi ska ha det så tidigt på morgonen när det är den enda dagen vi får sova in. Men så är det i alla fall.
God natt :)
P.S Äntligen har solen kommit fram igen efter att ha legat i ide i 3 veckor. Det ser ut som att det kommer bli upp emot 20-25 grader i veckan. WOHOOO :) Snart blir det beachen igen!

26/3-2011

Det är lördag och jag har inte gjort nått kul alls idag. Dagen började med att fotbollslaget gjorde volontärarbete i två timmar. Vi bakade kakor med skolbarn. Det var lite kul faktiskt men jag var lite kinkig för vi åkte innan kafeterian hade öppnat (eller vi åkte 10.25 när kafeterian öppnar 10.30 och vi kunde ju inte vänta 5 minuter så klart) och jag hade absolut ingenting i mitt kylskåp :( Men efter att vi hade bakat klart bjöd dem på pizza så det kändes bra sen :) 

Efter det har jag inte gjort något speciellt alls, vet inte vart tiden har tagit vägen. Det går fort även om man är rastlös :) Har suttit med matten ett tag nu för vi har prov på fredag och massa som vi ska göra innan dess. Så nästa vecka kommer bli mycket matte!

Men igår hände någtot kul! Jag, Danne, Larsa, Fredrik, Nick och Martin åkte till ett ställe och körde go kart! Det var jättelängesen jag körde men jag tyckte att det gick ganska bra ändå. Mot alla killarna kom jag näst sist, inte sist!!!! haha! Det var Martin som kom sist, han låg där bakom och småfes medans alla andra killarna bara drog iväg. Men jag var inte så långt efter, ca. 1-2 sek.

Här är banan vi körde på. Det blev monza-banan för oss :) Den mer luriga banan med mer svängar.
The Monza Track


Från bilbanor till födelsedagstårtor. Kommer ni ihåg att när man gick på dagis så tog man ibland med sej glass till sina kompisar och bjöd på? Här är ett riktigt bra exempel på att amerikanare inte riktigt hänger med i utveckligen. En tjej fyllde 18 (eller 19?) år i fredags och när jag kommer in i matsalen tappar jag nästan hakan. Hon står där med två prinsesstårtor och delar ut bitar till dem som vill ha. Det är väl lite gulligt men det gjorde man ju när man var 6! Det hade ju aldrig hänt att någon på Bäckäng hade tagit med sej tårta för att bjuda på, aldrig heller på en högskola eller universitet eftersom det är ett universitet jag går på här!

En annan grej hände i natt runt 3-tiden som visar på hur mogna folket på andra sidan pölen är. Jag hörde att det var några som var utanför min dörr och hörde att dem höll på att prassla med något. Sen låter det som att dem skriver på min dörr. Då går jag upp och öppnar dörren, ser inte vilka det var utan ser bara ryggarna på personerna när dem spriner iväg. Men då har dem sprayat med raklödder, eller liknande, en megasnopp på golvet utanför min dörr och skrivit slyna på dörren. Då blev jag riktigt sur faktiskt. Vad är det för mening med att hålla på så? Det är bara massa jobb för mej för jag måste ju göra rent dörren. Riktigt onödigt. Senare på dagen såg jag att det inte bara jag som hade blivit utsatt, två andra tjejer hade fått två-tre minisnoppar på dörren. På ett sätt var det bra att det inte bara var jag, trodde ju att jag hade varit elak mot någon. Men men...

Nu ska jag avsluta med ett Gossip Girl avsnitt :)

XOXO :)


24/3-2011

Jag vet inte varför men hela veckan har jag varit så himla trött. Har nästan somnat på varje lektion och efter lunch har jag varit tvungen att sova lite varje dag. Idag efter lunch ställde jag inte klockan för att Möse skulle komma förbi och vi skulle plugga matte. Men det hade jag visst missuppfattat så han kom aldrig och knackade på så jag sov i nästan 3 timmar :) Och ändå är jag så trött nu, förstår inte varför. Har nog inte sovit tillräckligt på länge så det är väl där skon klämmer. Ska se till och sova riktigt länge i natt.

Och vet ni? Jag har haft så himla konstiga drömmar hela veckan, och flera gånger har det varit tre drömmar under samma natt. Det har varit allt från att jag har örfilat Heidi till att jag har haft en dotter som jag måste skydda från ett monsterbarn och att jag blivit jagad av minisälar på 5 cm och bamseskalbaggar som klistrat fast sej på ryggen. Imorse vaknade jag av att jag höll på att ta av mej min pyjamas, haha! Har ingen aning om varför :)

När jag ändå var uppe imorse hade jag ju tänkt att gå till gymmet, men det gjorde jag inte. Jag shoppade lite istället :) hihi!

Köpte en sommarklänning. Tyckte att den var så fin i ryggen :)


Och så köpte jag en jumpsuit. Fast det fick bli en vit för den blåa var helt slut. Måste bara sola lite först innan jag kan använda den :P


Nu ska jag kolla på Gossip Girl innan jag somnar.
God natt!

PS. Äntligen vet jag vad det är som är fel när hela texten åker ihop. Jag har börjat använda Google Chrome som webbläsare och det funkar väl inte så bra. Så nu ska jag blogga i Internet Explorer så blir det som vanligt igen :)

24/3-2011

Just nu är klockan 6.45. Vi brukar ju ha träning så jag gick upp som vanligt kl 6. Precis när jag har gått utanför dörren kl 6.20 får jag ett sms om att vi ska ha futsal kl 7 istället. Jaha, det var ju kul. Det kunde dem inte ha sagt lite tidigare? Så jag vänder och går in på rummet igen och väntar på att klockan ska närma sej 7. 6.40 får jag ett till sms. Då är träningen inställd helt och hållet. Det kunde dem väl ha sagt igår så vi sluppit gå upp? Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag försöka somna om eller gå till gymmet för jag är redan uppe? Hmmm...

22/3-2011

Fick en bild från pappa där lille Billy ligger i min säng och gosar. Tror nog att han saknar mej lite :) Jag saknar er där hemma också. Men nu är det inte långt kvar. Ca. 7 veckor bara!

22/3-2011

Idag har jag suttit framför datorn i flera timmar och skrivit en uppsats som är tills imorgon. Blev klar för en stund sedan och nu är mina ögon helt fyrkantiga och jag har huvudvärk. Satt nog framför datorn lite för länge :P Men klar blev jag i alla fall. Nu ska jag belöna mej med att kolla lite på nån serie. Har ju kollat klart prison break så nu vet jag inte riktigt vad jag ska kolla på :) Det kanske blir Gossip Girl, How I Met Your Mother, One Tree Hill eller nått :)
Sen ska jag sova för vi har träning imorgon bitti igen.
God natt!

20/3-2011

Imorse skypeade jag med mamma, Matilda och Kajsa i över 2 timmar :) Då kan man tro att vi hade mycket att säga men vi kollade mest på kläder faktiskt, haha :) Vi hittade massa som vi ville köpa, synd att man inte har massa pengar bara. Det hade varit nått :) Jag blev helt kär i den här jumpsuiten som Mattis visade mej. Måste nog köpa den :)



Och dem här skorna också:



Båda är från nelly.com och nu vet jag vad ni tänker: "Varför köpa nått från Sverige när man är i USA?" Jag vet, visst är det konstigt. Men man kan ju inte hjälpa vart man hittar snygga kläder? :) hihi! Och beställer jag dem så får jag ju vänta till i maj innan att använda dem. Men då har jag ju en kul grej att se fram emot :) Eller om inte mamma kan skicka över dem hit vill säga :P

Nu ska jag gå och lägga mej. Har precis skrivit klart min uppsats till imorgon.
Puss och kram

19/3-2011

Den här lördagen började regnigt kl 08.15. Vi samlades kl 9 till matchen som var 45 min bort. När vi kom dit hade vi en kort uppvärmning och körde igång med en gång, och då riktigt vräkte det ner. Om vi det inte hade varit så att vi hade tre recruits som skulle vara med och spela, så hade nog inte matchen blivit av. Ni vet, amarikanare är ju rädda för att spela i regn. Matchen var jättetråkig att spela men vi vann med 3-0 i alla fall :) Efter matchen när man var riktigt pisseblöt så tog man av sej det mest blöta kläderna och ett par långbyxor och en tjocktröja bara. Men jag hade blöta trosor och sport-bh så man var ju fortfarande frusen. Och med det var jag tvungen att sitta i hela 45 minuter hem plus att vi skulle äta pizza också så jag blir inte förvånad om jag är sjuk imorgon.
Vet ni? Förra gången det var en stor jordbävning här i San Fran var det en man som hade hade förutspått det. Negine och Kestrel berättade att samma man (jag vet inte vad han heter) har förutspått att det kommer en jordbävning idag. Förstår ni att man blir rädd då? Den förra stora jordbävningen var 1989 och då såg det ut så här:
Våran kära Bay Bridge som vi åker över varje gång vi ska in till San Fran fall ihop lite. För att jag inte ska vara så rädd ska jag ta och läsa våran emergency procedures - earthquakes som finns upsatta på dörren i varje rum. Då vet jag i alla fall vad jag ska göra om det händer nått. Men jag läste lite på internet och det stog att det bara skulle vara en 4.0-5.0 jordbävning. Den som var 1989 var 6.7 så den var ju mycket större. Och mamma: bli inte så orolig nu. Jag funderade länge på om jag skulle skriva det här eller inte men kom fram med slutsatsen att det är väl till för att skriva allt som man har i tankarna, eller? :) Så var inte orolig mammsen, vet hur du är!
Nu ska jag gå och äta middag med Erica :)
Puss och kram :)

18/3-2011

Den här fredagen har varit väldigt lugn. Hade lektion kl. 11 och efter lunchen spelade jag Mario Kart med Mathias, Rasmus och Lasse till klockan fyra. Det blev några timmar spel där :) Sen bar det av till gymmet en sväng. Efter middagen sen tog jag en dusch och så började jag göra lite matte innan jag skulle gå och lägga mej. Jag sitter i rummet i min ensamhet när det helt plötsligt lyser upp utanför fönstret med världens brak! Det var nära att det blev brunt i byxan kan jag lova. Det första jag tänkte var att någon bombade oss, jag trodde verkligen att jag skulle dö. Jag var så rädd att hela jag skakade! Jag gick ut i korridoren och alla sa att det bara var blixten och åskan. Först trodde jag inte på det för jag har aldrig varit med om något liknande förut. Men efter ett tag insåg jag att det inte kom några mer bomber så det måste nog varit åskan och blixten :) Men oj vad jag var rädd, är fortfarande lite skakis i benen, haha!
Imorgon har vi våran första träningsmatch för våren. Vi samlas kl 9.00 så jag ska gå och lägga mej nu och försöka sova. Hoppas inte åskan kommer tillbaka bara :)
Förrästen, nu är det heeeeeelg!!! :)

16/3-2011

Idag har det varit träning och skola som vanligt. Var klar 12.15. Sen tog jag mej en dusch och sedan var det dags för invigning av den nya presidenten. Det kan väl ta en timma trodde jag. 2 timmar och 45 minuter senare kom vi därifrån. Det var riktigt längtråkigt måste jag säga. Bara massa personer som pratade och pratade.
Imorgon har vi träning som vanligt. Efter det är det inga lektioner utan vi ska till Merritt-sjön och städa. Det var vid den sjön som skolan först byggdes år 1868. Så i och med invigningen av presidenten så ska vi göra fint runt sjön också, hur det nu går ihop :)
Nu är det sent för mej, redan 10.30 :) Måste sova!
God natt :)

15/3-2011

LA-resan dag 4!

Det här var sista dagen för oss i LA. Jag ville verkligen inte åka hem för vi hade det så bra, speciellt vädret skulle man sakna! Här uppe i Oakland regnar det bara ju. Men ca. kl 10 lämnade vi hostelet för att åka en snabbis till Walk of fame.
Efter att ha kollat i lite affärer och kollat på alla stjärnorna i marken så bar det av hemåt igen. Det tar ca 5-6 timmar att åka hem, men jag sov ganska mycket så det gick ganska fort :) Men det var skönt att komma iväg några dagar i alla fall. Hade kunnat stanna hela veckan på stranden :) Men nu är det tillbaka till skolan igen och alla läxor. Men vi har inga lektioner på torsdag så vi har en liten mjukstart. Imorgon är det nämligen invigning av våran nya president på skolan (fast det är efter skolan, typiskt!) och på torsdag har vi community service hela dagen. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi har i alla fall träning på morgonen och så ska vi åka till Merritt-sjön med en gång sen (så vi kommer gå och lukta svett hela dagen!). Jag tror att vi ska städa runt sjön men jag är inte helt säker.
Nu ska jag gå och lägga mej. Vi har träning imorgon igen.
God natt!

14/3-2011

LA-resan dag 3

Dagen började med att vi åkte till Hollywood-skylten. Fast vi åkte inte till den precis utan vi åkte upp i bergen i ett husområde tills vi kom ganska nära. Där stannade vi och tog massa kort. Förrästen, dem husen som låg där var ju inte vilka hus som helst. Det var vekligen fina hus! Det var roligt att se. Tänk att vakna upp och ha Hollywood-skylten precis utanför fönstret :)
Efter att vi varit lite turister var det dags att åka till standen och glassa i solen. Den här dagen var det riktigt varmt så det blev några timmar på stranden. Vid 5-tiden blev vi hungriga och vi gick till samma ställe som förra gången när vi kollade på Barca-matchen. Där åt vi mat och kollade på fotboll eller basket, vilket du ville :)
Efter att ha ätit åkte vi en omväg tillbaka till hostelet. Vi åkte genom Beverly Hills och det var helt sjukt! Det var så fina hus att det inte går att beskriva, och stora var dem också. Vissa hus var ju inte hus utan mer stora slott. Ett av de största husen tog upp ett helt kvarter! Det var riktigt kul att åka runt där, jag bara satt och kollade med hakan vid fötterna :) haha!
På kvällen fick vi oss en överaskning. Vårat gäng utökades över en natt, Luckan tog planet ner och var framme vid 23-tiden för en utekväll med oss och sedan åka med oss hem kl 11 morgonen efter. Väldigt nödvändigt, haha. Det är bara Luckan som gör sånt.
Det var dag 3 det :)
Puss och kram!

12/3-2011

LA-resan dag 2

Dagen började med att jag körde hem Lina och Sofia kl 8.30 på morgonen. Då hade vi inte somnat förrän ca 05.00 så det blev inte så mycket sömn. Utan trafik skulle det nog ta ca 45 minuter att köra hem dem, men nu är det LA vi pratar om så jag kom inte tillbaka förrän 10 och då var killarna på väg att gå upp precis för vi skulle åka till stranden. Så jag fick bara byta om och sen åka iväg, riktigt trött var jag då.
Utsikt över Santa Monica Beach


Men på vägen till stranden gick vi förbi en pub som visade Barca-Arsenal, så istället för frukost på stranden blev det frukost och fotboll :)


Men sen blev det stranden...


...och amerikansk fotboll...


...och Mathias och Rasmus skulle bada. Fast Rasmus var tvungen att kolla läget först...


...sedan blev det ett dopp.

På kvällen gick vi ut till ett ställe som andra svenskar hade rekommenderat. The Standard Rooftop Bar hette det och dit måste ni gå om ni är i LA. Hittade en bild på Google:
Poolen ser ni till vänster och dem röda "bollarna" är vattensängar. Riktigt lyxigt var det med en jättefin utsikt.
Dag 3 kommer upp imorgon :)
Puss och kram

12/3-2011

Vaknade för en stund sedan och nu är jag superhungrig. Kafeterian öppnar inte förrän 10.30 så jag får lida en stund till. Idag blir ingen roliga dag. Det är lördag men jag har massa att göra känns det som. Måste tvätta, så jag ska sätta på några maskiner innan frukosten, måste fixa klart med min ansökan till jobbet, måste göra matte innan måndagens lektion. Då har jag bestämt att jag ska vara ikapp med alla läxor, och så ska jag kolla igenom vilka kurser jag vill läsa tills nästa termin. Man får börja registrera sig på måndag så det är bäst att göra det så snabbt som möjligt så att inte klasserna blir fulla. Och sen ska jag ju träna idag också. Gymmet är öppet på så konstiga tider på helgerna så antingen hinner man inte smälta maten efter frukosten eller så äter man inte på 3-4 timmar efter man har tränat. Så istället får det bli ett Insanity-pass för mej. Mellan alla dessa grejer ska jag såklart hinna lägga upp mer bilder och berätta om LA-resan, det lovar jag :)

11/3-2011

Tänkte berätta lite om våran LA-resa och det är väl bäst att börja från början?
I måndags bar det av ner till LA. Vi kom inte iväg förrän vid 18 på kvällen så vi var framme på vårat hostel kl 23.30. Lina och Sofia (som har varit ute och rest i två veckor) skulle åka hem dagen efter så dem ville spendera kvällen (eller nu blev det ju mer natten eftersom vi var så sena), så jag och Martin åkte iväg för att hämta dem. Vi fick låna Lasses GPS så att vi skulle hitta, men det dumma var att Lasse hade skrivit in fel. Dem bodde på Vine Street i Alhambra som är utanför LA kan man säga, men det finns en Vine Street i LA också och det var den gatan Lasse trodde att det var. Inte lätt att veta men det blev ju helt fel för oss. Och det roliga, eller jag vet inte om man kan kalla det roligt, var att Lasses iPhone dog så då hade vi ingen karta. Då var klockan ungefär 00.30 och vi hade inte kommit någonstans, riktigt kul var det :) Så Lina fick gå in på Google maps och guida oss över telefonen. Det gick bra tillslut :)
Så här såg hostelet ut där vi bodde:
Vi fick ett rum med massa sängar så alla 7 killar och jag fick plats :)
Mitt emot vårat rum var det en liten minibalkong.
Resten av resan berättar jag imorgon. Nu ska jag gå och lägga mej :)
Puss och kram

10/3-2011

Nu är resan över :( Den var jättebra men alldeles för kort. Vädret var jättebra, vi var på stranden två dagar och jag har till och med bränt mej lite :) Det var längesen det!! Vi var bara där mån-tors så ville vi hinna med så mycket som möjligt så då har vi inte sovit så jättemycket. Det har blivit sena kvällar och så har vi gått upp ganska tidigt. Så nu jag ska äta lite nudlar och gå och lägga mej faktiskt. Men imorgon ska jag berätta mer om resan och så ska jag lägga upp bilder också. Här kommer en liten smygtitt :)

Puss och kram



7/3-2011 - LA :)

Efter många om och men ser det nu ut som att vi är på väg till LA. Killarna kan ju inte ha lite framförhållning utan vi ska börja kolla på hostels, hotell och hyrbil kl 21 dagen innan vi ska åka. Har ju haft flera nervösa sammanbrott, haha :) Men nu har vi bestämt att vi ska åka vid kl 14 till hyrfiman och hyra bilen. Vi får hoppas att dem har en bil att hyra bara. Annars är det illa!
Men om det nu blir som planerat så kommer vi hem på torsdag. Tar med mej kameran så ni kan få se lite bilder :)
Hoppas ni har det bra hemma!
Puss och kram

5/3-2011

Det är lördag och det är alldeles tomt på skolan. Nästan alla har åka hem, det är bara några få internationella kvar. Imorse började jag dagen med en springtur runt skolan. Sprang nästan 3 varv (och med nästan menar jag att jag skippade sista mardrömsbacken:)) och sen sprang jag 15 min i trapporna. Det kändes i benen sen kan jag lova. Avslutade med ett par magövningar men det var nästan så att jag bara la mig och solade istället för det var så himla skönt i solen. Tyvärr ville solen bara titta fram på förmiddagen för sen kom molnen      :( Tusan också!

Efter brunchen åkte jag med Mathias och Alex till Emeryville. Mathias skulle göra en röntgen så då tänkte jag att jag kunde åka med och shoppa så länge :) hihi! Men det där med röntgen blev tyvärr inte av för vi blev stoppade av polisen. Andra gången för Mathias på samma dag och klockan var inte ens 12 än. Vi lånade Lasses bil och det är en gammal polisbil. I USA är polisbilarna svarta med vitt tak och vita framdörrar. Lasses bil ser precis likadan ut. Så polisen stoppade oss för att säga att vi var tvungna att måla om eller spraya bildörrarna för det är olagligt att åka runt med en sån bil. Som tur var fick vi inte någon böter den här gången, men Mathias hade inte lika tur första gången. Tur i oturen så fick han bara en böter denna dagen :)
Men jag hade ju åkt med för att shoppa. Skulle jag inte hinna med det nu? Jo då, Mathias och Alex åkte och tankade så då hann jag springa in på Victoria's Secret och köpa en bikini som jag ville ha :) Köpte bara en överdel för jag har redan en helsvart underdel som jag gillar. Och så får man en så fin bag så det är så kul att handla där :)
Ikväll vet jag inte vad som händer. Får väl hänga med grabbsen :)
Puss och kram

4/3-2011

Igårkväll runt 21-tiden bestämde jag mej för att åka med Erica och LB ner till LA kl 9.00 dagen efter. Det är ju SPRING BREAK nu och jag skulle bo med Lina, Sofia och Issa som är i LA. Det skulle bli jättekul och jag var jätte-excited (oops, där slängde man in ett engelskt ord). Så imorse gick jag upp vid 7 och började packa och göra mej iordning. Var klar vid halv 9 så jag lade mej i sängen för att vila lite innan Erica skulle höra av sej. Efter en stund fick jag ett sms och jag tänkte att det måste vara Erica som säger att vi ska åka. Men då skickade hon ett sms och fråga om jag hade frågat LB om jag kunde åka med. NEJ!! Det hade jag inte gjort. Det lät som på Erica att det bara var LB och Erica som skulle åka, så jag tänkte inte på att fråga LB. Men det var ju fel av mej, bilen var full så jag kunde inte åka med. Attans också! Så dum man är ibland :) Men alla killarna är kvar och dem ville åka ner till LA på söndag, så förhoppningsvis blir det av i alla fall :)
När jag och Lina hälsade på Issa i höstas:
Vet ni? Jag kanske kan få ett jobb :) Daniel, en av svenskarna, är mattetutor (hjälplärare typ) och det är några elever som ska börja att åka till en high school skola och hjälpa elever där, så då frågade han om jag ville göra det. Och ja, det får jag väl inte tacka nej till heller. Nu har jag bara massa ansökningspapper som jag måste fixa. Men det får jag göra under lovet, då har jag ju tid i alla fall :) Man får 10 dollar i timmen vilket är ca 70 kr. Det är inte så mycket, men det är något i alla fall. Och sen får vi betalt för restiden också för vi kanske ska jobba i San Fran. Så det är ju bra. Men jag ska inte ta ut något i förskott, jag har inte fått jobbet än. Ni får hålla tummarna :)
Nu ska jag avsluta min fredagkväll med prison break och jordgubbar. Förrästen, jag köpte jordgubbar för 3 dollar = 21 kr. Snacka om billigt jämför med vad vi betalar för jordgubbar hemma. Jag kan ju frossa i jordgubbar! :)
Hoppas ni har det bra hemma.
Puss och kram

1/3-2011

Nu är det bara 24 timmar kvar, sen kan jag andas ut! Har ett prov imorgon och en inlämning på 5-7 sidor som ska vara inlämnad senast vid midnatt. Nu ska jag försöka skriva lite mer på den så att jag inte har så jättemycket imorgon att skriva.
Hoppas ni har det bra där hemma!
Puss och kram

RSS 2.0