14/3-2011

LA-resan dag 3

Dagen började med att vi åkte till Hollywood-skylten. Fast vi åkte inte till den precis utan vi åkte upp i bergen i ett husområde tills vi kom ganska nära. Där stannade vi och tog massa kort. Förrästen, dem husen som låg där var ju inte vilka hus som helst. Det var vekligen fina hus! Det var roligt att se. Tänk att vakna upp och ha Hollywood-skylten precis utanför fönstret :)
Efter att vi varit lite turister var det dags att åka till standen och glassa i solen. Den här dagen var det riktigt varmt så det blev några timmar på stranden. Vid 5-tiden blev vi hungriga och vi gick till samma ställe som förra gången när vi kollade på Barca-matchen. Där åt vi mat och kollade på fotboll eller basket, vilket du ville :)
Efter att ha ätit åkte vi en omväg tillbaka till hostelet. Vi åkte genom Beverly Hills och det var helt sjukt! Det var så fina hus att det inte går att beskriva, och stora var dem också. Vissa hus var ju inte hus utan mer stora slott. Ett av de största husen tog upp ett helt kvarter! Det var riktigt kul att åka runt där, jag bara satt och kollade med hakan vid fötterna :) haha!
På kvällen fick vi oss en överaskning. Vårat gäng utökades över en natt, Luckan tog planet ner och var framme vid 23-tiden för en utekväll med oss och sedan åka med oss hem kl 11 morgonen efter. Väldigt nödvändigt, haha. Det är bara Luckan som gör sånt.
Det var dag 3 det :)
Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, turisten!!

2011-03-15 @ 13:12:47
Postat av: Anna

Massa bilder, kul! Du har det bra som har sju stycken killar som tar hand om dig eller är det kanske tvärtom ;)

2011-03-15 @ 18:21:14
Postat av: Linda

Jag var tvungen Ida :) haha!



Nej det var snarare tvärtom Anna, haha :) Hade inte jag åkt med hade dem inte tvättat håret med shampoo på 4 dar :P

2011-03-16 @ 06:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0