5/3-2011

Det är lördag och det är alldeles tomt på skolan. Nästan alla har åka hem, det är bara några få internationella kvar. Imorse började jag dagen med en springtur runt skolan. Sprang nästan 3 varv (och med nästan menar jag att jag skippade sista mardrömsbacken:)) och sen sprang jag 15 min i trapporna. Det kändes i benen sen kan jag lova. Avslutade med ett par magövningar men det var nästan så att jag bara la mig och solade istället för det var så himla skönt i solen. Tyvärr ville solen bara titta fram på förmiddagen för sen kom molnen      :( Tusan också!

Efter brunchen åkte jag med Mathias och Alex till Emeryville. Mathias skulle göra en röntgen så då tänkte jag att jag kunde åka med och shoppa så länge :) hihi! Men det där med röntgen blev tyvärr inte av för vi blev stoppade av polisen. Andra gången för Mathias på samma dag och klockan var inte ens 12 än. Vi lånade Lasses bil och det är en gammal polisbil. I USA är polisbilarna svarta med vitt tak och vita framdörrar. Lasses bil ser precis likadan ut. Så polisen stoppade oss för att säga att vi var tvungna att måla om eller spraya bildörrarna för det är olagligt att åka runt med en sån bil. Som tur var fick vi inte någon böter den här gången, men Mathias hade inte lika tur första gången. Tur i oturen så fick han bara en böter denna dagen :)
Men jag hade ju åkt med för att shoppa. Skulle jag inte hinna med det nu? Jo då, Mathias och Alex åkte och tankade så då hann jag springa in på Victoria's Secret och köpa en bikini som jag ville ha :) Köpte bara en överdel för jag har redan en helsvart underdel som jag gillar. Och så får man en så fin bag så det är så kul att handla där :)
Ikväll vet jag inte vad som händer. Får väl hänga med grabbsen :)
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej svejs!!

Om de finns får du gärna köpa nåt billigt puder av nåt slag,du kan väl kolla. Vi måste höras på skype nån dag Puss o kram <3<3

2011-03-07 @ 07:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0