10/3-2010

Nu är jag tillbaka på Holy Names igen. Vi kom tillbaka vid tre-tiden i eftermiddags. Sedan dess har jag tränat, ätit, pluggat(!) och tvättat. Gud vad mycket tvätt jag hade. Tror aldrig jag har tvättat så mycket på en gång. Det var till och med så mycket att en av tosktumlar-maskinerna inte torkade kläderna tillräckligt så jag fick köra den en gång till.

Hinner inte skriva så mycket om Yosemite idag, får ta det när jag kommer tillbaka från våran roadtip utmed highway 1. Men jag kan säga att det var AWESOME!! :) Antingen var det flera hundra meter höga berg eller så var det flera hundra meter djupa dalar! Och så var det så klart vattenfall också. Vi såg det felte högsta fallet i världen. Men medans ni får vänta på lite mer så bjuder jag på en bild :)




Medans bilden laddades upp hämtade jag tvätten. Men det är väll klart att jag ska glömm det där tvättnätet, eller vad man nu ska kalla det, som jag bär upp tväten i. Men jag tänkte ju inte gå tillbaka uppför alla trapporna igen (känns som det enda jag har gjort idag är att gå i dessa trappor), så jag tog handdukarna och gjorde dem till två påsar. Man får använda det som finns :)

Nu får jag göra iordning mej och sedan gå och lägga mej. God natt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jättefint !:)

2010-03-12 @ 14:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0