20/11-2010

Den här helgen har det verkligen varit tomt på skolan. Fotboll killar, basket killarna och tjejerna, vollyboll tjejer och löp-teamet killar och tjejer är borta för att spela Nationals! Så det är inte många kvar på skolan. Ekar ju nästan när man går i korridoren! :)

Fotbollkillarna spelade sin match nere i LA så det var några från laget som skulle åka ner och kolla. Det var två fulla bilar och så skulle jag, Lina, Vic, Möse och Mattias åka ner i Larsas polisbil som han har köpt. Först så velade vi fram och tillbaka om det var värt att åka eller inte, när vi skulle åka, skulle vi sova över och massa sånt! Så vi bestämde att vi inte skulle åka. Men sen visade det sej att Vics föräldrar skulle åka er och skulle överaska Vic och hennes pojkvän som spelar i fotbollslaget. Så då kände vi att vi var tvungna att åka. Men någon ville inte att vi skulle åka för polisbilen hade visst punka. Men Vic ville åka så hon bokade flyg ner. Så vi stannade hemma istället och skulle kolla matchen på datorn. Vi åkte till Sparkys innan matchen och köpte hamburgare (godaste hamburgaren i hla världen, och det säger jag som inte ens brukar gilla hamburgare!) efter att vi precis hade ätit frukost på skolan, haha!

Så vi satt på Mattias rum med hamburgare och kollade på matchen. Fast vi kunde inte se så mycket för det höll på att ladda hela tiden. Internet är ju så segt. Så det var lite tråkigt, och vi missade alla målen! Det andra laget gjorde 1 mål och våra HAWKS gjorde 3! Så dem vann och ska åka och spela i Alabama! Helt crazy är det. Jag fick gåshud över hela kroppen! Så nu blir det party på hela skolan all night long! :) haha!

Å NU BÖRJAR DET ÅSKA OCH BLIXTRA! JAG ÄR RÄDD!!

Bäst att springa bort till Lina :)

Hoppas ni har det bra! Kommer hem om 3 veckor ju :)


Kommentarer
Postat av: Tove

Wihooio snart kommer duuu hem :D!!!

2010-11-21 @ 23:54:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0