18/8-2011

Idag var en ganska lugn dag. Vi hade träning på morgonen och vi gick bara igenom hörnor och frisparkar och sen spelade vi "match" över hela planen i slutet. Och istället för att ha en andra träning på eftermiddagen hoppade vi i poolen och hade en återhämtningsträning vid lunch. Så träningen var väldigt lugn idag för vi har våran första träningsmatch imorgon och den är väldigt viktig. Vi spelar mot Cal State East Bay och i våras gjorde vi en jättedålig match. Så vi vill ha revansch imorgon och visa vad vi går för.

Förrästen, så blev det inte stranden idag. Det är inte blåsigt och inte så jättevarmt, runt 15-18 grader, så vi skippade stranden och fick ledigt hela kvällen :)

Den här mysiga bilden tog Erica på Vic och Henrys bakgård:



Och så måste jag visa den här gigantiska burriton. Det var för några dagar sen som våra coacher beställde mat till oss alla i laget. Det skulle bli burritos och dem som tog en beställning med "everything" fick verkligen EVERYTHING. Så mycket att den inte gick att stänga och var tvungen att ligga i en låda, haha :) Dem trodde först att dem hade fått fel beställning. Det är inte varje dag som man äter en burrito med kniv och gaffel (och speciellt inte amerikanare!), det äter man ju med händerna :)



Nu är det dags för sängen, god natt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0