22/2-2012

Den här dagen började med träning som vanligt. Men idag var det inte vilken träning som helst, vi skulle springa runt Lake Merritt. Vi har gjort det innan och då har vi sprungit ett varv som är drygt 5 km. Men så var det inte tänkt idag. Killaget var också där och skulle springa, och när vi kommer dit får vi reda på att killarna ska springa 3 varv och vi ska springa 2. Så det var ju bara att sätta igång och springa.

När jag hade gjort mina två varv (och med en rush i slutet) så springer Victor (en av svenskarna) förbi och säger. Nä kom igen nu Linda, ett varv till! När nån säger så kan man ju inte säga nej, det blir ju en utmaning. Så jag hängde på Victor ett varv till. Men det ångrar jag lite nu kan jag lova. Jag har så ont överallt! Jag kan knappt gå nerför trapporna och det är just vad HNU är känt för! Det är liksom trappor överallt. Får se hur det går imorgon på träningen :) haha!

Nu måste jag vila lite och samla kraft innan lektionen :)


Kommentarer
Postat av: mamma

En gooo inställning, Linda. Skulle gjort samma sak tror jag,sånt backar man inte för. Men det är ju ganska skönt efteråt,eller hur. Hoppas du har det bra. Nu ska jag fortsätta städa & tvätta & skura golv. Vi hörs kanske i helgen. Saknar dig. (ps, måste prata med dig om sommarjobb) :D pussi pussi

2012-02-23 @ 16:50:36
Postat av: Pappa

Bra jobbat lindis:)) snart hänger du på mig

2012-02-24 @ 07:22:26
Postat av: Linda

haha! jag kommer snart upp i ditt tempo pappa :)



ja, det var skönt när jag var klar fast jag var väldigt seg i bena :)

2012-02-24 @ 20:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0