Nov 12

Okej, nu ör jag tillbaka igen :) Behövde ett par dagar för att komma ikapp med skolarbete och sånt. Men nu känner jag att jag har återhämtat mig :)
 
Den senaste veckan har det inte hänt något speciellt förutom massa plugg, så jag tänkte berätta mer om Hawaii-resan och visa lite bilder, det är nog roligare att läsa om det än om vad jag läser om i Human Resource Management ;)
 
Vi lyfte från Oakland Airport och flög mot Honolulu, Oahu. Men vi spelade våran första match mot Hilo som är på en annan ö, så det blev en mellanlandning på Honolulu mot Hilo och Hawaii-ön. Och som vanligt när vi kommer fram någonstans så ska det tas massa kort, även om man fortfarande är på flygplatsen och väntar på alla minibussar :)
 
Här har vi hela laget.
 
Här har vi alla seniors :)
 
Sen var det dags att åka till detta "fina" hotell. Det ser ju ut som att det faller isär när som helst.
 
 
Poolen var inte heller så mycket bättre. Det såg liksom smutsigt ut överallt, hissen fungerade inte så man vr tvungen att gå upp för att trappor till 9onde våningen med en stor väska + en ryggsäck. Men som jag sa innan så tror jag att dem har satsa mer på frukosten. Nu var det inte värsta hotellfrukosten som man får i Europa om man bor på hotell, men det var mycket bättre än bara flingor och några rostade mackor som brukar vara standard på dem hotellen vi bott på genom åren.
 
 
Vi kom fram på eftermiddagen så det fanns inte så mycket att göra än att gå och bada :) Vi gick till en liten ö som fanns några 100 meter från hotellet. Coconut Island hette det. Nu syns det inte så bra på bilden, men längst bort finns det ett litet torn, där ville alla hoppa. Fast jag ville hellre ta det lugnt längst sandkanten och lukta på dem små sjägräsen :P
 
 
Dagen efter så hade vi match kl 15, så på förmiddagen gick vi till samma ö för att jogga och stretcha lite. Och gissa vad vi såg när vi gick över bron? 4 sköldpaddor!!! Dem vad jättefina. Det var store-morfar som var på utflykt med sin dotter och hennes två barn :) Men naturligtvis så hade jag inte med mig min kamera så jag fick inga kort på dem :( Men söta var dem!
 
Här kommer några bilder från utanför hotellet. Det låg ju precis bredvid vattnet så området var ju fint :)
 
Jill och jag :)
 
 
Brit och Erica har photoshoot nere vid lava-klipporna :)
 
Matchen förlorade vi med 2-0 så det finns inte så mycket att säga om det. Dagen efter så var det dags att flyga igen. Har nog aldrig flygit så mycket på en vecka. Nu skulle vi tillbaka till Honolulu och Waikiki Beach, samma ställe som vi bodde på förra året så vi kände till stället. När vi kom fram till hotellet så gick vi och kollade lite på den stora marknaden som finns där. Sen gick vi också till stranden och badade. Efter det var det dags för Halloween-middag. Det var ju Halloween och alla ville att vi skulle klä ut oss. Jag hade inte haft tid att köpa någon genomtänkt dräkt så jag köpte en blomma att ha i håret och ett blomm-halsband, och så gick jag runt med mig kameraväska. Vad var jag? Jo, jag var en turist :)
 
 
 
 
Det räcker för idag tycker jag. Nu ska jag kolla på Two and a half men innan jag somnar :)
 
God natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0