26 Aug

Första natten här i Barcelona gick ganska bra, förrutom att jag hade hela två mardrömmar typ! Och i båda så var jag här i Barcelona.
 
I den första så var jag förföljd av någon snubbe och jag sprang runt på den gatan som jag åkte på igår. Jag kommer inte ihåg så mycket från den drömmen men jag kommer ihåg att jag sprang och sprang, haha :)
 
I den andra drömmen så var jag här i rummet, men det roliga var att mamma också var här :) Det fanns två sängar i mitt rum och mamma sov i en av dem. Sen skulle jag ju gå upp kl 6 på morgonen och mamma hade ställt sin klocka också. Jag stängde av min men mamma kunde inte stänga av sin, precis som i verklighehen :) Hon började skrika och gorma och jag sa att hon skulle vara tyst för hon skulle väcka den andra tjejen som sov i rummet bredvid. När hon fått av alarmet så började hon spela musik på hög nivå och började larva sig som en 5-åring. Granntjejen började skrika och svära för att mamma väckte henne och jag var skitarg för att hon löjlade sig. Sen ringde klockan som tur var och jag trodde att jag hade försovit mig. Men jag hade ju gott om tid :) 
 
Eftersom jag inte hann köpa någon mat igårkväll så tänkte jag att jag skulle köpa något på vägen till skolan. Det var bara ca 5 min till skolan och det var bara raka vägen, men jag gick från lägenheten 7.15 bara för att vara på den säkra sidan. Jag köpte med mig någon baguette-pizza-grej och sedan började jag gå mot skolan, trodde jag. Jag gick och gick men men jag kände inte igen gatnamnen. Tillslut så frågade jag en man om vägen och då hade jag gått åt fel håll, typiskt. Jag som abrukar vara bra på att hitta, men jag tror att det var för att taxichauffören körde runt i cirklar och vi kom från fel håll liksom. Så nu ligger stranden åt andra hållet än vad jag trodde :) 
 
Jag kom till skolan precis kl 8 helt genomsvettig, men jag kom i tid i alla fall. Jag gjorde ett test och nu ska jag ha lektion 15-19 varje dag. Jag som trodde jag skulle ha det på morgonen. Det är ju lite tråkigt att ha det mitt på dagen. Men vi är bara 4 personer i våran grupp så det är ju bra. 
 
Efter provet så gick jag "hem" och skulle försöka sova lite, men det gick inte. Så jag gick och köpte lite mat så att jag har lite att äta. Men det var inte den största mataffären så jag ska försöka hitta en bättre nästa gång :)
 
Nu har jag gått upp och ner för trapporna några gånger och jag bor ju på tredje våningen. Inte konstigt att man blir förvirrad om det står att man bor på andra? Haha. 
 
Nu ska jag snart gå till skolan :)
 
Hej då så länge!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hahaha vilken kul dröm...Hoppas du har de bra. Vi kan väl skypa nåndag,puss å kram <3

2013-08-27 @ 16:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0