Feb 27

Hej hopp!
 
Idag har jag varit väldigt produktiv! Jag tränade tennis imorse, hade lektion efter frukosten, sen jobbade jag  efter lunchen i 1.5 timma. Det var en tjej som kom i ca 40 min så resten av tiden passade jag på att göra matteläxan. Blev nästan klar faktiskt! Efter det var det lite spel, har fastnat för Candy Crush nu på facebook. Det är inte bra att det finns så roliga spel! Haha, jag blir så lätt distraherad. Efter att jag fått min dos av spelet (eller när jag inte hade några liv kvar) så tränade jag och Brittany insanity. Vi gjorde det i förrgär också, då gjorde vi sports training och vi fick sån himla träningsvärk efter det så vi bestämde att vi skulle göra återhämtningsprogrammet idag :) Sen har jag jobbat en timma till, eller rättare sagt fått betalt för att läsa för det var ingen som kom :) Och sen gjorde jag klart en annan läxa tills imorgon. Så nu har jag inte så mycket kvar den här veckan, det känns bra :) Då kan jag sola med gott samvete på fredag för då ska det bli 22 grader! 
 
Jag kommer inte ihåg om jag har visat bilder på mitt rum innan? Men här kommer en i alla fall. Det är inte stort alls så jag vet inte hur Ida ska få plats när hon kommer nästa söndag (wihooo) :) Men hon är ju inte här för att vara inne på mitt rum, så det löser sig nog!
 
 
Det här rummet har varit nån slags garderob/förvaringsrum innan. Så bakom dörren gömmer sig två små skåp med lite roliga grejer i.
 
 
Här har vi strömbrytare och kablar som jag kan göra vad som helst med. Är det någon som är dum så kanske denne blir av med strömmen helt plötsligt :P När jag först flyttade in så var jag tvungen att kolla vad dem gick till och det går till nästan alla rum och lamporna i korridoren. Igår kväll när jag skulle sova så hörde jag ett klick. Jag visste inte vad det var, men jag brydde mig inte mer om det. Nån minut senare så kommer Jaime och knackar på. Han bor några dörrar ner. Då är han utan ström och undrar om jag kunde fixa det, haha :) Linda fixar!
 
Nu ska jag avsluta den här dagen med Solsidan :)
 
Hej svejs på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0