14 Maj

Hej hoppla :)
 
Här borta på andra sidan jorden är det full rulle. Trodde det skulle bli lugnt när man var klar med skolan? Men icke då! Jag var klar med allt i torsdags, då hade jag sista provet och så gjorde jag klar en hemtenta. Förut så har man ju blivit jätteglad att man äntligen är klar, men den här gången så var jag mest deppig. Jag var såklart glad över att vara klar med skolan och alla prov, men det betyder ju också att jag snart ska lämna den här skolan som har varit mitt hem i 4 år. De senaste dagarna har jag sagt hej då till ganska många, och man blir så ledsen även om det är någon som man inte känner så jättemycket. Men det påminner om att jag snart ska lämna.
 
Nu har jag exakt 5 dagar kvar innan jag lämnar Holy Names University. Jag ska njuta så mycket det bara går, och det har jag faktiskt försökt att göra under hela den här terminen. Vårterminen brukar alltid gå så himla fort, så jag tänkte flera gånger att jag måste ta vara på alla tillfällen och göra så mycket som möjligt, och det tycker jag att jag gjorde också. T.ex. så började jag spela tennis, vilket jag är väldigt glad för att jag gjorde. Jag lärde mig mycket på bara ca 2 månader och jag vill fortsätta spela för jag tycker att det är väldigt kul :) Spelar hellre tennis än fotboll i sommar faktiskt ;) Sen har jag också gjort saker med kompisarna mer än vad jag brukade göra dem tidigare åren. Har väl varit lite "tråkig" ibland, det är ju så himla skönt och bara ligga i sängen och kolla på film om man är trött :) Men nu ryckte jag upp mig!
 
Nu tänkte jag övergå till Spring Break-resan med Ida. Jag slutade med att vi äntligen kom fram till Las Vegas, så här kommer fortsättningen :)
 
Vi kom fram till Las Vegas och var så himla överlyckliga över att äntligen vara framme att vi körde fel två gånger när vi skulle köra in till Caesar's Palace :) Så fort vi såg skylten så tog vi första vänster, men då kom vi in till Bellagio. Så ut på gatan igen och nästa vänster, men det var till huvudingången det heller, då kom vi fram till baksidan. Så ut på gatan igen och nästa vänster. Då körde vi äntligen in till entrén :) Men då var frågan: vad menas med valet parking? Vad ska vi göra, ska vi bara stå här? Så vi spanade in vad dem andra personerna i bilarna gjorde. Efter ett tag så kom vi på att vi lämnar över bilen till en person som åker och parkerar den. Glömde av att vi var på lyxhotell och att det är en självklarhet ;)
 
Caesar's Palace var något helt annorlunda än vad man är van vid. Jag hade inte ens tänkt på att det var ett lyxhotell vi skulle bo på när vi bokade, så jag blev ju jätteförvånad när vi kom dit. Det var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Det var ju som en liten by i ett hotell. Dem hade till och med sin egen shopping-gata :)
 
 
Eftersom vi kom dit ganska sent och att Ida var ganska jetlaggad, så gjorde vi inte så mycket den första kvällen. Vi gick runt på gatan och kollade lite och åt en pizzabit till kvällsmat. Sen blev det att sova med en gång och ladda batterierna inför nästa dag :)
 
Här är Bellagios vattenshow. Dem spelade olika låtar, t.ex. Viva Las Vegas, med Elvis. Det var den enda som jag la på minnet eftersom mormor är ett stort Elvis-fan :)
 
Vattenshowen var jättebra! Här skjuter dem vattenkanoner flera meter upp i luften! Det kanske inte ser så högt ut på bild, men det var väääääldigt högt :)
 
Dagen efter så var det dags för shopping. Det fanns ju en outlet i Las Vegas så den var vi ju tvungna att gå till :) Sen besökte vi Las Vegas-skylten och kollade in poolen.
 
 
Dagen efter åkte vi till Grand Canyon tidigt på morgonen, men dem bilderna kommer senare :) På kvällen åkte vi till Freemont, det var ett lite speciellt ställe. Men det var mycket som hände där. Det var en gata mellan hotell som var inhängnat med ett tag typ. Där kunde man åka linbana över alla människor, det var uppträdanden lite här och var och det fanns massa bares och casinos.
 
 
 
Det kommer mer om Las Vegas en annan gång :) Nu ska vi till Berkeley och hänga där lite, vet inte riktigt vad vi ska göra :)
 
Puss och kram
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0