16 Sept

Hej hopp igen!
Attans, det går inte så bra med uppdateringen märker jag, haha! Men jag ska uppdatera er lite om vad vi har gjort den här veckan.

I lördags så var det dags för Daniel och Mustafa att åka hem så dem ville ju ta vara på dem sista dagarna så mycket som möjligt. Och vad gör man då i Barcelona? Jo, man festar varje dag. Så vi gick ut tisdag, onsdag och torsdag och på fredag så gick vi och kollade på fontänshowen :) Det såg ut såhär ungefär:


Jättefint är det!! Har varit där två gånger nu och det är så mysigt. Dem spelar musik samtidigt också!

Inte nog med att det räcker att gå ut tre dagar på en vecka, nej då. I lördags skulle vi ut också. Dem är helt galna här! Och så går dem ut vid 1 på natten och så kommer man hem 5-6 på morgonen. Vissa har till och med lektion kl 9 på morgonen. Skolan har till och med en egen festfixare så han har ordnat en egen lista på olika klubbar varje dag, varje vecka. Så man kan gå ut varje dag om man vill och komma in gratis om man säger Paolos lista :)
Annars har vi inte gjort något speciellt. Pluggar spanska och det går sakta men säkert framåt. Har förstått nu att det inte är så lätt som jag trodde. Trodde jag skulle prata flytande efter 10 veckor men det kommer jag nog inte göra. Andra som har stannat här ungefär lika länge som jag har inte ens kommit upp i den högsta nivån, och då är dem italienare eller portugiser och det är ju lättare för dem med spanskan än för mig. Men jag kommer kunna prata ganska bra i alla fall :)

Nu får ni njuta av lite bilder som jag inte lagt upp än :)


Nathalia, Caro och jag framför en spanska polisbil, haha! Nä, vi är faktiskt framför La Sagrada Familia, men han som tog kortet förstog inte riktigt vad vi menade ;) Men det var ju väldigt snällt av honom att ta kort :)


Halva jag och La sagrada Familia :) Det är en riktigt fin kyrka, men ska åka dit och kolla på kvällen också för det ska vara fint med lamporna då. Det får jag göra någongång innan jag åker hem :)


En eftermiddag tog vi ett roommate-kort. Desi, Giulia, Caro och jag. Men nu är det bara jag och Desi kvar och tre nya har tillkommit. Tråkigt när det är så många som kommer och går, men det är så det är. Caro åkte till norra Spanien för att vara au pair i 10 mån och vi planerar att mötas upp i Madrid en helg :)


En kväll gick vi på Flamencoshow. Det var ett event genom skolan så vi möttes upp och så gick vi dit tillsammans allihopa. Det var kul men väldigt annorlunda. Och så var det mest en kille som dansade, jag trodde det skulle vara en tjej med en fin klänning :P Och så var det bara i 30 min, det var lite konstigt tycker jag. Men dem hade mer än en show så det var väl därför.


Sista kvällen med Nathalia och Caro. Det var lite ledsamt. Vi gick till Arenas de Barcelona, på takvåningen har dem massa restauranger med väldigt fin utsikt! Men maten var inte så jättebra faktiskt. Det var gott men man fick lite mat för lite för mycket pengar. Men det är populärt bland turisterna så det går ju hem ändå :)


Jag och Caro spanar in menyn.

Imorgon ska jag och Paulina, min nya tyska granne, gå och shoppa innan lektionen. Hon har också lektion på eftermiddagen nämligen!

Hoppas ni har det bra där hemma så hörs vi snart igen, lovar ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0